ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 72 426
  • 662
  •   1
Отговори
# 600
  • София
аз нямам никакво отоношение, така че не ми казвай за мен какво е и какво не е. Дори рекламите рядко гледам, а предимно ги слушам, филмите също често ги слушам, отколкото да ги гледам, защото през повечето време си цъкам игричка. не разбирам какво се засягаш и ти на тегло. Пазарът е пазар, трябва да се сърдиш на него. Дори да е дебел някой, трябва пак да има излъчване на артист, а дори нърд да е, пак да е някакъв харизматичен нърд.

# 601
  • София
Ако си Адел или Арета Франклин може да си позволиш да си и 200 кила !
Те са зверски талантливи и е все едно как изглеждат!  Wink

# 602
  • Вестерос
Това, че коментирам, не значи , че се засягам.  Rolling Eyes Сърдела съм се какъв бил пазарът  Laughing Страшни изводи.   Whistling

Щом си писала кое как е, означава, че е така за теб,или си коментираш по инерция?

# 603
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз, честно казано, не се сещам за световно известен изпълнител, който да изглежда неадекватно. Дори и да са пълни, имат вид, който им отива, а не изглеждащи смешно. Адел, колкото и да е била пълна, облеклото й винаги е било адекатано и приятна за окото. За Радко не мога да го кажа. Сори, ама малката ми дъщеря, която знае наизуст сума ти бг песньовки и умирГа за Кристиян Костов (да не кажа влюбена) хич не го харесва тоз Радко (така ли му е пълното име?), а пак да кажа - за да е готов продукт, редно е тийновете и малчуганите да го харесват, не лелите и чичковците. Павел и Венци Венц, колкото и да ги плюем, са харесвани от пуберите.

# 604
  • София
Окнека да не разбирам. В такъв случай ти кажи как си я представяш тази работа Радко да направи кариера в музикалния бранш с точно тази визия и точно този стил на пеене?

# 605
  • в 1001-та нощ
В предаването коментирана ли е "историята на Сара"? Предполагам, че се е занимавала с музика, но се е отказала?

# 606
  • Испания
В предаването коментирана ли е "историята на Сара"? Предполагам, че се е занимавала с музика, но се е отказала?

Всъщност тя е професионална певица и докато работи като такава на кораб, среща бъдещия си съпруг – дек офицера Георги.

http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/sara-sjuzet-ot-filipinit … na-balgarija.html

В. "24 часа" са избързали с материал /За първи път чужденец печели "Гласът на България"?/, в който се казва:

И това няма да е голяма изненада - вcе пак е професионална певица

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6272620

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 00:14 от smileys

# 607
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug Предполагам, че сега ще е по-ангажирана професионално - след участието в предаването  Peace

# 608
Пише, че е най-вероятния победител, а не, че печели.
Заглавието на 24 часа е много тъпо написано и подвеждащо.Да не говорим, че изречението не е въпросително, що ще тази питанка накрая.... Whistling

# 609
  • Испания
Пише, че е най-вероятния победител.Заглавието на 24 часа е много тъпо написано и подвеждащо.

Тъпо, но обичайно. Ако спечели, ще кажат, че са познали, ако не спечели, заглавието не казва, "че ще", има въпросителен знак.  Outta Joint

# 610
Егати евтините трикове.... Tired

# 611
  • Испания
Журналистически похвати.  Wink

# 612
  • София
Не може за финал да си избереш Селин Дион... Колкото и да си добра Sad

Браво на Радко, страхотия!  Hug

Поли, Полииии... и обувките не можеш да им носиш на тия двамата

# 613
  • Пловдив
Радко ще се очупи, сигурна съм. Въпрос на време. Като си спомня как изглеждаха и се обличаха някои поп-фолк певици преди 20 години и каква промяна претърпяха, защо да е толкова невероятно с Радко да се случи, та той е младо момче. Просто му трябва малко повече самочувствие, което сега определено ще придобие. Освен това на мен ми харесва леко свенливото му държание, че ми омръзнало вече от нахакани и отворени изпълнители.

# 614
  • Ню Йорк
Е, хайде, стига де. Първо танцьорките били дебели, сега пък Радко. Сякаш по-пълните хора трябва да си стоят вкъщи.

Направо в лагери трябва да се вкарат, те са срам за България  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт