Ноемврийки 2016 - Тема 2

• 81 989
  • 418
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Viki най- вероятно са зъбки но според мен по- добрият вариянт е да се буди нощем от колкото да е с ужасна хрема защото от нея също не може да се спи а яденето а да не говорим и за ужаса да слагаш капки да дърпаш сополи изнервящо и за бебе и за мама направо съм пред нервна криза.

# 151
  • Бургас
Ние къде спим, къде не.. Вече яде пюрета, каши с кеф. Днес заместих млякото два пъти, много съм доволна. Въведох вече и жълтъка, давам половина на половина, кога се увеличава количеството?  newsm78 Иначе месо, глутен въведохме. Зъби няма, стиска и ръба като бесен. Още нищо не давам за тях, само оная вечер малко панадол, че се съсипа от рев и после спа като къпан.
Честити зъбчета на бебоците  Mr. Green

# 152
Това е режима на младежа:

7:30ам- 180мл АМ
10:30-11ам- плодово пюре, колкото изяде,
13:30-14-зеленчуково пюре с жълтък/месо, редувам
17:30-18ч- каша (пшенична, абе зърнена с глутен и плод) ако не ще, давам 120 АМ, от които едва изпива половината, давам само ако не яде кашата.
21:30-22ч, 210мл АМ

Иначе давам вода или чай от копър колкото иска (без захар)

Мисля от другата седмица млечните, сиренце, масло и кисело мляко.
А взех "Лека Нощ" млякото на Хип с елда и ориз, ще почва него, само да свърши пакета.

Гледам бисквити има, обмислям да му правя попара със сиренце, а тая каша следобед да я заменя с кисело мляко newsm78

# 153
  • Казанлък
Съжалявам villi! Дано сте се оправили вече!
Мами я споделете - ще водите ли бебоците на море? Мен всички познати ме питат, но аз съм категорична, че не искам да си го причинявам. Вие на какво мнение сте по въпроса?

# 154
С толкова малко бебе на море е пълен абсурд да отида. С каката бяхме на море когато беше на година и половина и пак беше кофти, та какво остана и за по-малко...
Категори1но не, а и още по-малко че винаги съм предпочитала балкана пред морето  bouquet

# 155
Аз съм против морето тази година, догодина, ще видим.
Голяма галимация с багаж и накрая никаква почивка няма да е. Rolling Eyes

# 156
  • Пловдив
Честит празник живи и здрави да са всички именници!
За морето и ние сме в голяма чуденка татитото категорично отказва на мен ми се ходи само храненето на малчо ме разколебава та да видим newsm78

# 157
  • Бургас
Ние живеем на морето, но и аз мисля да не го карам тази година, притеснявам се да не изгори или да не се разболее, басейна иначе е купен да видим дали ще се престраша да го закарам..

# 158
Бяхме на сватба с наследника, пфууу, цял керван багаж за бебето, не искам и да чувам за почивка, баси хамалогията.
Като „куфар за края на света”,  hahaha

# 159
И ние няма да ходим на море, макар че принципно мнооого ми се ходи, тъй като и миналата година пропуснахме заради бременността. Да ви кажа някой беше питал във фб наскоро и сигурно 100 майки отговотиха с ентусиазъм, чак си помислих, че ние нещо сме сбъркани с таткото или че не е чак такава хамалогия каквато си представяме Grinning За миг даже ми стана гузно, че видите ли само моето дете ще го прекарам да  не види морето още това лято ха-ха-ха!

# 160
Ние с мъжа ми си откраднахме 3 дни и запрашихме самички към морето, а малката с бабата. На плажа, на който бяхме бе адски спокойно и имаше само млади семейства с бебета. Някои доста по малки от нашото. Взирах се како бездетна майка във всяка количка и ми беше толкжва гузно, че не сме взели дреба. А малчуганите бяха адски щастливи. Така решихме, че море за малката ще има, въпреки хамалогията.

# 161
  • Sofia, Bulgaria
Гледам за море си говорите. Ние се върнахме онзи ден. Не беше толкова страшно  Simple Smile. Гледах да не мъкна излишни неща, а хамалогията беше основно при отиването на плажа - чантата бая тежеше - хавлии, козметики, храна за бебчо.......Иначе на него му хареса.

# 162
  • Пловдив
Ох то голяма чуденка с това море хем ми се иска хем ме е страх да не се разболее ,как ще се храним с бебчо как ще се помъкне толкова багаж .Мамите които сте били на море с бебе количките взомахте ли ги на плажа то в тоя пясък как се бута количка ама ? Като гледам колко мами ходят ма море с бебета  се чувствам гузно и голям егоист ама да видим кое чувство щр наделее.

# 163
  • Казанлък
Значи, Вили аз съм в същата чуденка. Знам, че ще се чувствам точно както Шоши е описала. От както спрях да я кърмя, съм я оставяла два пъти на майка ми. Като пътувам към нея да я оставя и я гледам мъничката ми и ми се пълнят очите, че ще я оставям, иде ми да се откажа. След като я оставя час-два ми е гаднооо ама гадно но...като седна на кръчма вечерта, без да друсам количка и да държа постоянно бебче и да бързам и мисля кога да тръгна, че да я къпем, да я храня и т.н и си викам"ееейй, защо пък не я оставям по-често"

# 164
Шошии, оправи ли запека на бебока, ко стана? Any luck?
Аз почвам да вкарвам млечните от днес.
Сиренце, като начало.

Общи условия

Активация на акаунт