Ноемврийки 2016 - Тема 2

• 81 853
  • 418
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И моя слънчо не се храни добре жегата ли ги мъчи зъбки ли ама е ужас.

# 136
  • Рим
Здравейте, момичета!

МАлко на диагонал ви чета и няма да се впускам в подробности, че баткото ми е от петък вкъщи с варицела, та лудницата е пълна! Чакам кога ще ми се опъпчи и малката Sad Сега малко спят и двамата, та да взема глътка въздух...

Със спането сме на подобен хал и ние - никога не е спала много Елена, ама сега има моменти, когато се буди буквално на 5 минути преди да потъне в що-годе по-дълбок сън! Зъби няма, само бясно чесане на тези венци, с каквото докопа! Вчера ми ухапа ръката, ама с какво ме ухапа, не знам - направо ми остави следи като засмукано! Grin Купила съм й гелче, което има силиконова четчица към тубичката - хем мажеш, хем масажираш венеца после. Голям кеф, само дето някой трябва да я масажира, ахахаха!

Исках да питам, тъй като засякох мами, които са писали за това, граха кога го въведохте? У нас много го тачим и ми се иска да й предложа, ама не знам дали и той като бобово не е по нататък... Thinking Я ме светнете, моля!

Иначе сме въвели от зеленчуците - морков, тиква, тиквичка, картоф и батат, чушки, спанак, цвекло (ама бяло).  Плодове - ябълки, круши, банан, слива, пъпеш. Тези дни ще я пробвам на броколи, пак защото сме им фенове Simple Smile Започнала съм от една седмица глутена и в момента давам овесена каша на Хип в различни комбинации, предимно сладки. После сигурно ръж (ако намеря ядки), овес и пшеница. От кашите съм слагала по лъжица, лъжица и половина от оризова или царевицно-оризова с тапиока (в Италия много ги дават, аз редувам, и то не винаги).

# 137
  • Пловдив
Наш малчо от вчере е с яка хрема някъкъв ужас изписаха ни осцилококцинум и назохил според вас може ли да е от зъбките а и тази сутрин акото беше доста рядко?

# 138
  • Рим
Здравей!

Хремата е и при нас, ужасна е и постоянно промивам нос с физиологичен разтвор и дърпам сополи с аспиратора...

Възможно е да имат влияние зъби - Елена още няма нито един, но я дразнят венците много. Не знам зъби ли са, или просто е настинала на някое течение. То ще се разбере! Simple Smile

# 139
  • Пловдив
Алегрия бързо оздравяване и на твойта буба

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 10:37 от villi-vanili

# 140
Ще излязат зъбките, но дотогава...
Преди нашите да пробият не ядеше, мрънкаше, връткаше се. Сега е друго детето Simple Smile

# 141
Същата история. Не иска пюре, изобщо рев, пие мляко и каша. Няма хрема, но все нещо подсмърча, промивам и дърпам с аспиратора и аз. Зъби няма.
Някой дава ли мляко „лека нощ” на Хип?

# 142
  • Пловдив
Дафнита а преди да излезнат зъбки имахте ли сополки някой казват от зъби е други че не е при вас колко продължи този ужасен период?

# 143
  • Бургас
Ох и ние от вчера сме със сополи, но много киха и май е настинал.. все не си изява млякото, венците мноооого го сърбят, мрънка, криви се, абе пълен ужас. Преди месец бяхме болни и сега пак  ooooh! Какво давате за зъбки?

# 144
Вили Ванили, педиатърката при която си водя децата е спечелила доверието ми и се е доказала като специалист многократно. Та тя каза, че сополки и температура не са от зъбките. По скоро от никненето им спада имунитета и оттам по-лесно се разболяват. Та при нас не е имало други оплаквания освен неядене и вечно мрънкане. Като изникнаха започна да яде нормално, но до вчера... Гледам сега отгоре се белеят и май ужасът започва наново. Аз мажа с Калгел и ни помага, за да заспи. Сега ми препоръчаха Камилия, много я хвалят, чудо била. Та утре на излизане ще купя, ако искате пробвайте и вие.  bouquet

# 145
  • Пловдив
За зъбките аз давам дентокинд и много рядко мажа с бочко или анафтин бебе но ефект не виждам кой знае какъв каквото докопа в устата и неистово хапане чесане.Тези сополи ни изтощиха и двамата нито хапва нито спи спокойно хайвана даже се чудя да ходим пак при педи да изпише нещо по читаво че вече 1 седмица се мъчим.

# 146
  • Пловдив
Къде се загубихте бе ноемвриичета никой не пише.Минавам да се похваля избива ни първото зъбче вече драска  не се вижда още но драска по пръста ми като го мажа с гелчета.

# 147
Аз съм бодра смяна,  hahaha
Браво за зъбите, при моя още нищо, обаче да похваля Дентокинд, имаше ефект и сега спи цяла нощ, което е феноменално LaughingСега пък аз не мога да спя, щото навикът-втора природа и се будя през два часа, пфууу
Давам му и Бочко на студен биберон и това е.

# 148
  • Казанлък
Здравйте! Не съм писала, но ви чета. Много нови неща при нас, но ще гледам да седна на компа. 
Помбер...отивам днес за това Денто.... не знам зъби ли е, или нещо друго, но както си спеше по цяла нощ сега мрънка и се буди на 10 минути през цялата нощ... Tired Мамчета, вие така ли сте? Зъби ли са според вас? Изпаднах в нервна криза вече сутринта  Tired изкарах си го на таткото, който въобщееее не знае, че детето по цяла нощ мрънка и се буди.

# 149
Зъби! Или жега.

Общи условия

Активация на акаунт