САТИЕТЕ® - 100% естествен екстракт от шафран за поддържане на нормално тегло

• 3 341
  • 4
  •   1
Отговори
Шафран - ще разкрием само малка част от свойствата на това митично растение, за чийто произход и до днес се водят спорове. Освен като най-скъпата подправка в света, то има и своето доказано от хилядолетия място в медицината.

От незапомнени времена шафранът е използван за направата на лекарства, в лечебни вани, като багрило за царския златен цвят, за парфюми, както и за добавка към храната.
За отглеждането на шафран се изскват специфични климатични условия, отглежда се  трудно и е изключително трудоемък за бране, тъй като се бере само на ръка. Събират се само близалцата на шафрановия минзухар!

Целебните свойства на шафрана са известни от векове. В древна Персия използвали шафран на прах в горещо мляко като афродизиак, по време на азиатската си кампания Александър Велики слагал персийски шафран в чая и ваната си като лек за бойните му рани. Шафран-базирани пигменти са били открити в 50 000 - годишни изображения на праисторически места в Северозападен Иран. По-късно, шумерите използват диворастящ шафран в своите ритуали за защита и в магически отвари.
Референции за билката се срещат в цялата древна история, като е споменавана в медицински текстове на  на древна Гърция (още Хипократ говори за терапевтичния   ефект), в римски времена, та чак до Средновековието.

Съвременната медицина преоткрива шафрана като активен антимутаген, имуномодулатор, антидепресант, антиоксидант, афродизиак и палиативно средство при много заболявания. Шафранът е използван в древни култури за укрепване на храносмилането, облекчаване на кашлицата, като еменагогно средство, за успокояване на тревожността и подобряване на настроението.

Като се има предвид широката гама от медицински приложения, шафранът е претърпял обширни фитохимични и биохимични изследвания, в рамките на които е изолирано голямо разнообразие от биологично активни съставки.

Научно доказано е, че шафранът действа като регулатор на храносмилателната система. Благодарение на него, Вие започвате да  усещате ситост и избягвате безразборното хранене. Освен това той намалява желанието за похапване на сладко - естествено, по този начин неминуемо се стига до отслабване. Не толкова бързо, колкото с някоя драстична диета, но за сметка на това здравословно и трайно.

Шафранът е и основна съставка на хранителната добавка за подържане на нормалното тегло САТИЕТЕ®.
Шафранът е от малкото естествени продукти, които подпомагат човешкия организъм в производството му на серотонин - хормонът на щастието. С редовен прием на САТИЕТЕ®, Вие ще се чувствате по-спокойни, няма да изпадате в паника пред ежедневните стресови ситуации в работата или пък в семейството. Ще започнете  да спите спокойно и на практика няма да имате причина да изпадате в депресия - отново с помощта на шафрана!

САТИЕТЕ® подобрява емоционалното състояние, създава чувство на насита, премахва натрапчивото желание за хранене и по този начин подпомага процеса на отслабване.
САТИЕТЕ® е продукт формулиран на базата на Satieréal® - патентована активна съставка.
Проучванията показват, че Satieréal® потиска възстановяването на серотонина – невромедиатор на глада. Потискането на възстановяването на серотонин може да подаде сигнал за чувство на насита и по този начин да се избегне нов прием на храна, което води до загуба на тегло и достигане и поддържане на нормални килограми!

Поради естествения и сертифициран  произход на суровините, редовният прием на САТИЕТЕ® няма странични ефекти!

Клиничните изпитания на САТИЕТЕ® показват:
Над 94% намаляване на чувството на глад по време на обяда или вечерята;
Над 94% намаляване на желанието за прием на храна между основните хранения;
Над 88% намаляване желанието за нещо сладко;
Над 75% намаляване приема на храна между основните хранения.

Една опаковка САТИЕТЕ® съдържа 28 таблетки.
Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на екстракт от шафран.

Начин на употреба:
1 таблетка на ден, преди обяд. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Biolife Cosmetics ще отговори в настоящата тема на всеки ваш въпрос относно продукта.

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 11:45 от Адри́

# 1
  • Бургас
Здравейте,на 34 години съм и съм с наднормено тегло вследствие на следоперативна менупауза-преди няколко години ми премахнаха оперативно матката и яйчниците.
За съжаление обаче имам улцерозен колит,който не позволява да консумирам сурови плодове и зеленчуци,а също и млечни продукти и не ми е възможно да спазвам нискокалорична диета.Понеже прочетох,че шафранът лекува храносмилателни проблеми,бихте ли ми казали дали Вашият продукт е подходящ за мен?
Консултирала съм се с личната си лекарка дали мога да пия продукти за отслабване,но тя отказва да изпише.Остава ми възможността да пия нещо на своя глава.А трябва да отслабна,защото ми възникнаха и проблеми със сърцето.
Също и искам да запитам има ли лекарства,които не бива да се приемат заедно с Вашия продукт,тъй като ми се налага да приемам доста лекарства.
Имам и доказана Базвдова болест,която в момента е в ремисия.
Благодаря предварително
 Hug bouquet

# 2
Здравейте,на 34 години съм и съм с наднормено тегло вследствие на следоперативна менупауза-преди няколко години ми премахнаха оперативно матката и яйчниците.
За съжаление обаче имам улцерозен колит,който не позволява да консумирам сурови плодове и зеленчуци,а също и млечни продукти и не ми е възможно да спазвам нискокалорична диета.Понеже прочетох,че шафранът лекува храносмилателни проблеми,бихте ли ми казали дали Вашият продукт е подходящ за мен?
Консултирала съм се с личната си лекарка дали мога да пия продукти за отслабване,но тя отказва да изпише.Остава ми възможността да пия нещо на своя глава.А трябва да отслабна,защото ми възникнаха и проблеми със сърцето.
Също и искам да запитам има ли лекарства,които не бива да се приемат заедно с Вашия продукт,тъй като ми се налага да приемам доста лекарства.
Имам и доказана Базвдова болест,която в момента е в ремисия.
Благодаря предварително
 Hug bouquet

Здравейте,

Сатиете е висококачествена хранителна добавка, а не лекарствен препарат.
Основното действието на Сатиете е да намали желанието за прием на храна, и то най-вече на “сладкото”.
Хранителната добавка Сатиете може да се комбинира с всички лекарства, защото доказано няма странични ефекти и изкуствени подобродители. Сигурни смe, че приемайки Сатиете ще усетите намаляване на апетита, но имайки предвид Вашето състояние Ви съветваме да се консултирате отново с лекар преди да започнете приема. За целта може да копирате състава на таблетките от сайта ни: http://biolifecosmetics.com/satiete.html или ако желаете можем да Ви изпратим технически файл на продукта на посочен от Вас имейл.

Поздрави,
Екипът на Био Лайф Козметикс
 Hug

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 11:43 от biolifecosmetics.com

# 3
  • Бургас
Благодаря за отговора. HugЗа bouquet съжаление при мен важи принципа проба-грешка.Ще се наложи да се консултирам с личната си лекарка,за съжаление знам какво ще каже.

# 4
Благодаря за отговора. HugЗа bouquet съжаление при мен важи принципа проба-грешка.Ще се наложи да се консултирам с личната си лекарка,за съжаление знам какво ще каже.

Оставаме на разположение в случай, че имате нужда от допълнителна информация свързана с продукта.
Благодарим ви, че проявявате интерес към САТИЕТЕ!

Поздрави,
Екипът на Био Лайф Козметикс

Общи условия

Активация на акаунт