Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 085
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Бургас
Ооо, не сме го измислили ние това, има го и в Европата Laughing Особено, както голяма част от дрехите там са с етикет на безопасна игла, свалят си ги без проблем, после си ги закачат отново и връщат дрехата. И не само българи го практикуват това Crazy
Аз си спомням колко бях впечатлена в тази тема покрай някакъв съд за пържене без мазнина, когато съветите масово бяха да се готви в него един месец и тогава да се върне. Или пък стъклочистачките, които се появяват мистериозно две-три седмици след разграбването им, след като всяка чевръста домакиня си е измила прозорците. Разбирам да купиш нещо и да се окаже с дефект или неработещо и да го върнеш. Обаче да си ползваш нещото един месец по предназначение и да го върнеш, щото си си свършил работата с него или вече не те кефи, е не просто тъпо, ами и аз не знам как да го определя Tired
Мразя да разопаковам стоки в магазина, но вече купувайки уреди от лидл, и аз отварям и проверявам. Никак не ми се иска да си купя уред втора употреба, продаван за нов Rolling Eyes
За дрехи, при положение че няма пробни, е нормално да се връщат. Но пак - пробваш, не си улучил размер или модел, връщаш. Не да го облечеш н-пъти и тогава да решиш, че вече не ти харесва и ще го връщаш.

# 1 186
За проблема с върнатите стоки вина има и персонала. Не може всяко нещо да отива пак за продажба. Бях писала за машинки за подстригване, бяха пълни с косми.
Скоро имаше фенерчета, купихме, но се оказа, че не работи. Мъжът ми го смени, като изрично им каза, че е дефектно. След няколко дни го видях в купчината сред другите, познах го по смотания начин, по който го беше отворил.

# 1 187
  • Сливен
Може би за тези неща трябва да се пише директно до централата в София ,като се посочва магазина в който се е  случило.

# 1 188
  • shumen
За такива неща бих писала директно до централата в София.

# 1 189
За проблема с върнатите стоки вина има и персонала. Не може всяко нещо да отива пак за продажба. Бях писала за машинки за подстригване, бяха пълни с косми.
Скоро имаше фенерчета, купихме, но се оказа, че не работи. Мъжът ми го смени, като изрично им каза, че е дефектно. След няколко дни го видях в купчината сред другите, познах го по смотания начин, по който го беше отворил.
Понякога ги поправят, пробва ли го дари свети?

# 1 190

Ще пусна поста отново по-долу, че само трима души са писали заедно с мен  Laughing Да не се мина нещо  Whistling

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 08:26 от Nil desperandum!

# 1 191
Дами, надявам се която от вас е хвърлила око на ленените панталони, да се уреди с размер. В 7:17 на Жольо Кюри нямаше нито един 36 - дълги, къси панталони, поли, рокли. ooooh! (аз си бях заплюла шарените шорти) Имам подозрението, че някой е завардил отварянето на магазина и е обрал всичко. Не бих се изненадала после да го закара в някое магазинче на морето и да го продава петорно. #2gunfire

Те така. Разочарования.

# 1 192
хубави ли бяха? на мен на картинка не ми предизвикват възторг

# 1 193
  • Sofia
Хубави са много ленените неща и си отговаря на размера. Взех рокля, панталон и риза, а ми харесаха и шортите и топовете....
За ориентир мога да кажа, че от бойфренд дънките 40 ми е голямо, 38 ми е една идея малко. 40 р-р от ленените ми заспа. Точно по мен е, но те след време се отпускат, така че ще е ок.

# 1 194
благодаря!  bouquet

# 1 195
Скоро ще пусна новата тема. Свободни сте да давате предложения/най-добре със снимки/ за харесвани и нехаресвани стоки. Машината за сладолед, на силвъркрест, мога ли да я слагам в нехаресвани? Ей тази
Скрит текст:

Ето ви новата брошура https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/a78e1032-4441-11e7-85ac-00505 … view/flyer/page/1

# 1 196
  • Бургас
Хубави са много ленените неща и си отговаря на размера. Взех рокля, панталон и риза, а ми харесаха и шортите и топовете....
За ориентир мога да кажа, че от бойфренд дънките 40 ми е голямо, 38 ми е една идея малко. 40 р-р от ленените ми заспа. Точно по мен е, но те след време се отпускат, така че ще е ок.
От кой модел панталони взе? Роклите много ли са къси? Дебна за информация, че нашият магазин отваря след час Mr. Green

# 1 197
Взех си два панталона, два топа, една ризка на цветя и едни къси панталони за шерката
Полите и роклите също са хубави, но са къси за мен, а тя не носи
Бих взел аоще неща, но финансите ми свършиха
Всичко е много хубаво, о ще го пробвам след работа
Имаше доста стока в нашия магазин, но и доста дами

# 1 198
Уф, никакъв шанс няма да има да намеря нещо следобед. Rolling Eyes

# 1 199
  • София
Утре, утре, като ги върнат.  Laughing
Наистина ли са мног къси роклите? Жалко. Аз ще отида утре най-рано, та квото има. Ама то в нашия Лидл се позадържат дрехите обикновено, има надежда.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 09:06 от Дидка-бандитка

Общи условия

Активация на акаунт