Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 476
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
...лакочистителя. От серията за чувствителна кожа не съм очарована и няма да повторя покупката.Не съм доволна и от дамските дезодоранти.

Аз ползвам синия лакочистител и съм много доволна. От серията за чувствителна кожа съм купувала само шампоана (за сина ми). Не знам какво да мисля за него, защото дребният не се е оплакал да го дразни, а от други, по-скъпи марки е имал сърбеж. Но пък моята коса обикновено не се измива с шампоани за чувствителна кожа, не ми правят и достатъчно пяна, а този ми я мие идеално, че и обилна пяна образува  newsm78 Преди няколко месеца си взех рол он дезодорант (мъжки  Crazy ). Такава ужасна алергия съм получавала само от един Адидас преди години - изгори ми кожата направо  ooooh!

# 136
  • София
Сутиени без подплънки не пускат ли в ХХЛ седмиците..
Може и да пускат, ама много съм далеч от XXL размерите, еле пък в тези части на тялото  hahaha Пускат чат-пат и от нормалните размери, но по-често моделите са с "повдигащ ефект", които са си с бая подплънка. С нормална дебелина на подплънката (по мое виждане, т.е. просто оформена чашка и нищо допълнително) пускат 1-2 пъти годишно.

# 137
аааа...тук не можем да постигнем консенсус. За едни едно е дебело, за друг е тънко...
 Crazy #Crazy
Помня и белият тогава аз го определих като дебел, Ивекс каза, че е тънък, или обратното беше, та вървете, пипнете и преценете...отказвам се да давам акъли Naughty

Око да види, ръка да пипне...е любим девиз bowuu

# 138
Аз пък съм доволна от рол она на Ciean - женският, със зелената капачка. За зимата става, лятно време минавам на Рексона  Laughing Доволна съм от тоника за лице - синият, както и от кератиновия шампоан, за който е ставало вече не веднъж въпрос.

# 139
  • София
От серията за чувтвителна кожа съм пробвала всички продукти. Според мен не са нещо особено (цената има значение! Simple Smile ). Може би единствено душ-гела бих взела отново. Шампоанът става, но за ежедневна употреба, т.е. за слабозамърсена коса.

# 140
Сутиени без подплънки не пускат ли в ХХЛ седмиците..
Пускат, дори мисля, че големите размери рядко са с подплънки,  по-често са без. bouquet

# 141
Моля за помощ - преди около година пуснаха в Лидл ултразвукови четки за зъби.
Проблемът е, че не пускат резервни накрайници...
А наличните свършиха.
Някой открил ли е заместител на оригиналните накрайници? Или поне информация от къде да си намеря "оригиналдЪто?

# 142
От сервиза не се ли поръчват резервни части за всякакви техни уреди? newsm78
Някакъв Бушон беше... Laughing

# 143
Ами благодаря ти...
Лошото е, че до сега рових там и не открих нищо свързано с тези накрайници.
Ремонтират, ама май не зъбарски четки....

# 144
  • София
http://www.lidl.bg/bg/Sale-11989.htm

Тези намалени детски дрешки за колко големи деца са?

# 145
  • Перник
Ами благодаря ти...

Звънни им по телефона, много са отзивчиви.

# 146
Ами благодаря ти...

От там си поръчват резервни бъркалки за хлебопекарните например. Така са споделяли тук в темата. Също-резервни накрайници за четки..
Обади се на телефона на Лидл и попитай там или на телефона на сервиза, ако го знаеш...може да попиташ и чрез формата за контакт...

# 147
  • Асеновград
Ами благодаря ти...
На края на упътването трябва да има талон за поръчка и адрес на който да го направите. И на детските четки и на електрическите има такъв талон.

# 148
 bouquet
 bouquet
 bouquet
 - за всички!

# 149
Момичета, може ли снимка на електрическа пила за пети?

Общи условия

Активация на акаунт