Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 220
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 405
  • Благоевград
Утре,  Тета, утре ще е слънцето, че и цяло лято ще се пОтим.  Mr. Green
Кажете, моля, чорапогащниците, които хвалехте,  дали си отговарят на размера (за дамските от постоянния асортимент става въпрос), че с Лидълските номера на дрехите започнах да се обърквам.  ooooh!

Аз си купувам само такива, много съм доволна. Издръжливи са, не ги късам лесно. Аз нося размер Л-ХЛ за панталони и си взимам 4-ка, не ми стяга, не ми се качва до гърдите ластика. 3-ката имам спомен, че ми беше тясна на краката, но си зависи май от фигурата на човек.  3/4 чорапи също си купувам и много ги харесвам.

# 406
Доволна съм от бб крема като цяло  Rolling Eyes Взех си светлия - няма кир ефект, попива ми бързо, разнася се лесно равномерно, мирише приятно. Единствено бих се радвала, ако е мааааалко по-пигментиран. Но за 4 лв. е супер поне за мен  Peace

# 407
  • Перник
Утре,  Тета, утре ще е слънцето, че и цяло лято ще се пОтим.  Mr. Green
Кажете, моля, чорапогащниците, които хвалехте,  дали си отговарят на размера (за дамските от постоянния асортимент става въпрос), че с Лидълските номера на дрехите започнах да се обърквам.  ooooh!

Аз си купувам само такива, много съм доволна. Издръжливи са, не ги късам лесно. Аз нося размер Л-ХЛ за панталони и си взимам 4-ка, не ми стяга, не ми се качва до гърдите ластика. 3-ката имам спомен, че ми беше тясна на краката, но си зависи май от фигурата на човек.  3/4 чорапи също си купувам и много ги харесвам.

Отговарят си на размерите - аз съм висока 170 см. и си вземам размер 3, както и от останалите марки.

# 408
  • София
Съвсем ви изпуснах.
Сутринта направих бърз пазар и взех един млечен десерт с желе на Pilos. Не беше много зле, но няма да повторя.
Нещо почнаха да ми намаляват запасите от суджученце... Лидл, чувате ли, пускайте пак XXL пакетите Crazy Joy

# 409
  • Вестерос
Ей изкупихте постелките и застудя  Crossing Arms

# 410
  • Бургас
За чорапогащниците - аз съм висока 1,74, полите и панталоните ми са 40-42/М. Чорапогащници взимам 3-ка. Последния път взех една 4-ка да пробвам, защото ми се струва, че 3-ката ми е доста опъната, но 4-ката пък ми е леко свободна и си оставам на 3-ка.
За сладкарския крем говорихме мнооого миналата седмица. Направо се учудвам, че някой е рискувал с него след "рекламата", която му спретнахме Rolling Eyes
Утре съм рано-рано преди работа за рокля Crazy Смятам да лунувам, та манджите ще гледам да ги подмина.
В петък взех от консервите свинско в собствен сос и свинско с джолан, изобщо не са зле.

# 411
Здравейте. Вчера си взех постелката за пикник. Едва днес видях, че е започнала да се разшива около дръжката. Възможно ли е да я сменя за друга, разбира се ако има в наличност?

# 412
  • have faith and be patient ..
да , с касовия бон , и представи си можеш и в друг магазин да пробваш  Mr. Green Mr. Green

# 413
А стъклочистачката- отзиви?
За една приятелка питам

# 414
За една приятелка питам
Mr. Green

# 415
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Joy

# 416
За една приятелка питам
Mr. Green

Сезонът на слугинажа свършИ. Утре ще намятат роклите и започват пролетните балове Laughing babydust7 babydust7  newsm18
Гледам , и постелките изкупиха- с намерение за търкал по поляните.  newsm41 И хладилни чанти да къркат бира  beer

Стъклата вече не са приоритет. Кой числил, чистил Mr. Green
Аз термо кана имам подарък , не е лидълска. Обаче дебна за мултикукър  Mr. Green

# 417
Аз пък дебна за планетарен миксер.  Mr. Green
Благодаря, за отзивите за Чорапогащниците.  Hug Купих си р-р 2, както от други марки, добре ми е.
Днес уважихме грил седмицата  Laughing , хапнахме шишчета (неовкусени) и ловджийски наденички. Много ни харесаха. Peace

# 418
Месомелачка пускали ли са?

# 419
  • Асеновград
Утре с отварянето съм на линия- от дългите рокли харесах синята, черна и сива, дамските спортни обувки, детските блузи с дълъг ръкав и пижами.И евентуално ако има интересни неща извън брошурата. Бяха изпразнили цялата средна зона тази вечер и очаквам да има сериозно зареждане утре сутрин.
За втори път ми се случва кори за баница в срок да са мухлясали http://promocii.bg/kori-za-banica и двата пъти бяха от селските препечени на тази марка. Май ще купувам вече на Родна стряха.
Заредих шампоани, балсами за коса, крем за ръце и крака,лакочистител. Една пътека за кухнята.И масата за пикник на която се чудех.Масата е чудесна за 40лв. много лека и се сглобява за 5мн. много съм доволна .

Общи условия

Активация на акаунт