Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 719
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 525
Някой писа за шатра на София-Ботевградско шосе. Кога ще бъде?
От 19-21.05

# 526
От 19-21.05

То на г@за на географията. С какъв градски транспорт се стига до там?
Май само за селските рейсове се сещам.

# 527
  • Някъде там
Здравейте. Искам да попитам,гледах бялото брашно от 2кг че ще е на промоция но сега не го намирам никъде в приложението за да видя кога беше.Аз ли не го виждам или са го махнали и няма да е на промоция?

# 528
Аз също не съм виждала брашното и от тук разбрах, че ще има.

# 529
От 19-21.05

То на г@за на географията. С какъв градски транспорт се стига до там?
Май само за селските рейсове се сещам.

Идея си нямам живея в Пловдив,затова попитах дали там се правят шатри.

# 530
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам,гледах бялото брашно от 2кг че ще е на промоция но сега не го намирам никъде в приложението за да видя кога беше.Аз ли не го виждам или са го махнали и няма да е на промоция?
Брашното е от днес на промоция на 19 страница е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 531
  • Асеновград
Пак да попитам за машинките за подстригване Praynig Нещо не се разбрах с търсачката, излиза ми само моят въпрос, а колежката чака отговор.
Не видях за коя машинка за коса става въпрос, ако е на Silver crest обаче - не си давайте парите. Мъчих се няколко пъти да постригвам мъжа ми с нея, що нерви потроших, не е истина. Неговата коса е доста гъста, буквално на всеки сантиметър трябваше да се чисти машинката. Оставаха стърчащи косъмчета, които след това трябваше да подрязвам с ножица. Така веднъж го минавах с машинката, след това с ножицата. По спомен цената беше или 25, или 35 лв.

Редактирам се, видях я машинката, същата беше и нашата.
Аз съм много доволна от машинката за подстригване , но нашата е по стар модел иначе пак на Силваркрест. Чудех се дали да не взема от новите,че някъде я прибрах миналото лято и сякаш потъна в дън земя .Ето тази е която имам http://vnc-bg.com/index.php?route=product/product&path=85_18 … amp;product_id=91

# 532
Брашното е от днес на промоция на 19 страница е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Голям съм бяла птица... То липсват страници в приложението, където гледам каталога.. мерси!  bouquet

# 533
  • Някъде там
Благодаря за информацията.Ще пращам да ми купят.

# 534
От уреда за миене на прозорци доволни ли сте?

А мога ли да върна стока взета в друг магазин /не от този, в който съм я взела?  Mr. Green

# 535

А мога ли да върна стока взета в друг магазин /не от този, в който съм я взела?  Mr. Green

Може без проблем  Peace

# 536
Някой не внимава в чаааас... Grinning

# 537
Здравейте,момичета!Почти редовно ви чета:-)Научавам много полезни неща и отзиви.Благодаря,че ви има Peace И кога пак изписахте толкова много WinkИмам питане за хортензията...искам я за подарък.На цветарските магазини са 25 лева,а в Lidl 11,99.Та така мога да взема и от двата цвята Hug

# 538
  • София
Нека дните на големи намаления в Lidl започнат … сега! 😁 От днес до 14-ти май нехранителните акции ви очакват!
От 19 до 21 май: палаткова разпродажба в Лидл София, Ботевградско шосе;
От 2 до 04 юни: палаткова разпродажба в Лидл Благоевград

# 539

Да  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт