Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 195
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 810
Влизам да похваля ето тези плодови десертчета. Не бях ги виждала досега. Взехме ябълка, къпина и вишна. Идеални са, когато нямам плод под ръка и съм в движение.
Скрит текст:

# 811
Имам Капа от преди 4 години, не са мръднали. Доволна съм.

# 812
  • София
Голям пазар направих днес, добре че отидох към 8.30. В Дружба имаше точно 4 броя тротинетки, по 2 от двата вида. Взех и блузки, клинчета и сандали. Дано й станат сандалите, да не се налага да ходя да връщам.

# 813
Сиренето в пластмасовата  кутия на Пилос хубаво ли е?? От намалените стоки взех 2 комплекта горен плик +калъфка и съм доволна Simple Smile...

# 814
  • have faith and be patient ..
абе не знам , ама днес нямаше софра в големите метални кутии .. а имаше някакво ново , невиждано до сега от мен .. на Милбона нещо си .. отзиви ? аз така се влюбих в софрата ,че не искам друго !!

# 815
Много харесвам ементала на милбона, не знам другите им продукти как са.

# 816
  • София
Като не ми стана играта снощи на Гоце Делчев, днес на път работа минах през магазина в кв. Изток и успях да купя детски дрехи : -)
Поставих рекорд за кратко пазаруване. Вход-кошове с дрехи - каса.  Нито гледах цветове, нито гледах картинки,  само размера!  От сандалите взех 2 чифта различни номера, че не му знам актуалния размер на крачето. И закъснях за работа само 10 минути.  В хладилника има ехо, ама нищо хранително не взех. Транзит!
В крайна сметка лапето се уреди с панталонки,  "хванелки" (както сам се изразява), чорапи и сандали Simple Smile

# 817
  • София
За тоалетната хартия,по-добре Зева,тази седмица в К. е 8.25лв за 16бр.Ползвали сме и въпросната от Лидл въпреки,че и тя е трипластова е доста по-тънка от Зева и се къса по-лесно.
Гледам някаква влажна т.хартия... читава ли е?

# 818
  • Бургас
Влизам да похваля ето тези плодови десертчета. Не бях ги виждала досега. Взехме ябълка, къпина и вишна. Идеални са, когато нямам плод под ръка и съм в движение.
Скрит текст:
Не са лоши на вкус, но съставът не им е чак толкова добър, дори и само заради палмовата мазнина. Бюджетен вариант на Рообар и Зидо, които са наистина само с плодове и ядки и има какво да се дъвче Peace

Заради отзивите, че дрешките са уголемени, се засилих след работа да видя какво е положението и евентуално да уредя младежа... ама отворените тениски 110/116 дето разгледах, щяха леко да му късеят дори, а той е към 117-118см newsm78 Сандалките не ми допаднаха, бермудите също, та за него - мърмърици! Всъщност не точно - изпроси си една неопренова футболна топка hahaha

Основното, дето исках беше крема-сирене от XXL–а, ама нъцкиии - всичкото изкупено и изплюскано най-вероятно Crossing Arms Та бишкоти, бисквити, течен шоколад, течен сапун и други таквиз големи нещица Whistling

# 819
ЛЕГО остана ли в София някъде?

# 820
А някой изпробва ли новите сладоледи на Gilateli, мернах, че има с банан , орео и портокалови корички ако не се бъркам и мента. Ментата я опитахме много свежо сладоледче

# 821
  • Русе
А някой изпробва ли новите сладоледи на Gilateli, мернах, че има с банан , орео и портокалови корички ако не се бъркам и мента. Ментата я опитахме много свежо сладоледче
Купихме мента. Очаквах да е по-ментов. Не  бих си купила пак. Не е чак "уау". Фаворит си ми е шоколадовия с парченца шоколад.

# 822
ЛЕГО остана ли в София някъде?
Подмятаха се някакви на Черни връх.
Имаше и поне 10 тротинетки, от двата вида и от двата цвята Shocked

# 823
  • София
Къде ги гледате тези масажиращи възглавници и седалки?
Аз що ли не съм ги видяла  newsm78

# 824
Бяха по Коледа, сега са намалени в някои магазини.

Общи условия

Активация на акаунт