Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 192
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЗ си взех одеяло за пикник,на звездички.Чакам хубавото време и ще го тестваме.

# 391
Да похваля две нещица - замразените кюфтенца (тип Икеа) и маринованото контрафиле с чесън.
По принцип избягвам да взимам мариновани мръвки, а и не кльопам чесън, но благоверният каза, че е супер. Метнах ги в тиган, леко набрашнени филенцата. Относно кюфтаците - нямат грешка (тях вече и аз ги ям Grinning)

# 392
  • оттам, откъдето започва България
В Лидл предлага ли се ел.кана за загряване на вода? Кога горе-долу може да се очаква зареждане?

Защо трябва да чакаш?
Скрит текст:

# 393
В Лидл предлага ли се ел.кана за загряване на вода? Кога горе-долу може да се очаква зареждане?

Защо трябва да чакаш?
Скрит текст:

Тази е с открит реотан, не искам такава. Благодаря!

# 394
  • shumen
Аз днеска се сдобих също с постелка за пикник.Аз я ползвам за детето да сяда на нея,а не директно на Земята навънка.

# 395
 newsm78 И трите ел. кани в Зора са със скрити нагреватели.

# 396
newsm78 И трите ел. кани в Зора са със скрити нагреватели.

В Лидл нямам проблем с връщане или ремонт при повреда, а и гаранционния срок мисля, че е по-дълъг.

# 397
Изборът е твой.  Peace

# 398
# 399

Имам тази от преди не знам колко години newsm78 и направо си я обичам (пу, пу, да не я урочасам! Simple Smile), работи като змей и ми е голям бърз помощник, яко е експлоатирана. Но, поне аз, не съм виждала от тогава кани или съм пропуснала, защото не ми трябват. Много е стабилна, абе голяма работа е! Нахвалих я! Simple Smile Peace

Скрит текст:

# 400
  • Русе
Имам тази от преди не знам колко години newsm78 и направо си я обичам (пу, пу, да не я урочасам! Simple Smile), работи като змей и ми е голям бърз помощник, яко е експлоатирана. Но, поне аз, не съм виждала от тогава кани или съм пропуснала, защото не ми трябват. Много е стабилна, абе голяма работа е! Нахвалих я! Simple Smile Peace
Скрит текст:
Аа, пускали са метални, но и аз не мога да кажа кога.

# 401
Де ви е слънцето бре? Роклите ще хартисат май,м...

# 402
Утре,  Тета, утре ще е слънцето, че и цяло лято ще се пОтим.  Mr. Green
Кажете, моля, чорапогащниците, които хвалехте,  дали си отговарят на размера (за дамските от постоянния асортимент става въпрос), че с Лидълските номера на дрехите започнах да се обърквам.  ooooh!

# 403
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТЕТА,слънцето е при нас,във Варна. Joy

# 404
  • have faith and be patient ..
да бе да ..

Общи условия

Активация на акаунт