Как тренирам -20 тема

• 61 454
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета,надявам се да се впиша в темичката.Цял живот съм си мислила,че спорта е здраве,никога не съм спирала да се движа,но винаги съм била далеч от активен спортен живот(фитнес),след зимния период реших че трябва малко повече активност от моя страна.Започнах с изкачване на стълбите в жилищният ни блок(до 7етаж),бягане в парка,като целогодишно се прибирам пеш от работа,което е около 25-30 мин.Но от няколко дни имам проблем с колянната става(оток и събиране на течност),ходих на доктор,по пред писание трябва покой.Ок,но мога ли да тренирам други групи мускули,така че да не натоварвам болезнената става,ако има такава програма за изпълнение в къщи,не бих искала да се залежавам и отпускам напълно.Също така след колко време бих могла да започна да натоварвам краката и със какво да започна.Благодаря ви момичета.
Имах такъв проблем скоро и единствения начин е за бързо въстановяване е почивка ,покой.Дори  по дълга разходка може да се отрази зле.

# 31
  • Бургас/Пз
Дороти, по-добре първо да се възстановиш и тогава да се натоварваш, за да не си докараш някой по-сериозен проблем.

След вчерашните гърди и бицепс, днес пак съм с мусклна треска. Тъкмо се оттървах от мускулната на гърба и айде днес наново. Не знам как да се боря с тази мускулна треска. Само на корема не ме хваща, явно нещо не правя като хората  Rolling Eyes

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен на корема много трудно ме хваща, колкото и да го тренирам  Peace

# 33
  • Варна
"Появата на силна „мускулна треска“ в областта на пояса често може да не е повод за радост. Тренирайте пояса умната! Както и всяка друга част от тялото си."

от:

http://www.yulisgym.com/muskulna-treska-na-korema/

# 34
  • Бургас/Пз
"Появата на силна „мускулна треска“ в областта на пояса често може да не е повод за радост. Тренирайте пояса умната! Както и всяка друга част от тялото си."

от:

http://www.yulisgym.com/muskulna-treska-na-korema/

Благодаря за статията.
При мен "плочките" излизат, обаче силата не расте. Планк повече от 30 секунди не мога да задържа  Embarassed

Днес ме чакат крака - предна част на бедрото, вътрешна и външна част и може би някое друго упражнение за рамо.

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като излиза плочка, за какво ти е сила. Аз издържам планк, ма тия плочки дълбоко замразени  Joy Joy

# 36
Няма пряка връзка между плочки и сила, виж между плочки и % подкожна мазнина - да!

# 37
  • Бургас/Пз
Като излиза плочка, за какво ти е сила. Аз издържам планк, ма тия плочки дълбоко замразени  Joy Joy
Ох, ами малко сила да ми дойде, малко поне. Не само за корема и за ръцете и изобщо горната част. Направо ме е срам с тези гири по 3 кг. Като взема дъмбели 5кг и почват да ме болят китките. Да му се не види .....

# 38
  • WonderLand
Като излиза плочка, за какво ти е сила. Аз издържам планк, ма тия плочки дълбоко замразени  Joy Joy
Ох, ами малко сила да ми дойде, малко поне. Не само за корема и за ръцете и изобщо горната част. Направо ме е срам с тези гири по 3 кг. Като взема дъмбели 5кг и почват да ме болят китките. Да му се не види .....

Ами тогава вдигни на 4 кг. Трудно ще е, но ще успееш. Вдигай с по малко. Иначе сила няма да постигнеш. Знам, че е трудно, но няма как. Ако вечно стоиш на 3 кг никога няма да придобиеш повече сила.

Аз тея дни не съм тренирала, че по цял ден съм на работа. Утре обаче смятам да вляза във фитнеса отново с тренировка за цяло тяло.

# 39
  • София
Аз планк издържам и 2 минути, но плочките са тапицирани.

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като моите, вечно в зимен сън Mr. Green
Ани, за сила вдигай поне с по половин кг постепенно  и няма да те болят китките.

# 41

Мхм, идвах и аз това да напиша. Отдолу ги напипвам, ама пуста тапицерия  Laughing

Тренирам в доста постна откъм уреди зала, а при класическата коремна преса ми се получава крампа на едно място винаги, та ги избягвам. Вдигам крака от вис. Добра идея ми давате с планковете. Едно време 2 минути издържах.

Днес трябва да си взема от колежка Мултиспорт картата. Ако успея, може и да мина през залата, ако не - утре.

# 42
  • Бургас/Пз
Направо ви завиждам с тези 2 минути.
Благодаря за съветите, ще пробвам с 4кг . Сигурно едва няколко повторения ще направя, но все трябва да тръгна от някъде.
От онзи ден имам такава мускулна треска на гърдите, че вчера ми беше трудно да държа гирите при клековете и последната серия я направих без тях. Може би, защото за първи път разделям в отделни тренировки групите на горната част и се съсредоточавам към всяка една от тях, ама направо е ужасна муск.треска. Днес имам малко на краката от вчера, но изобщо не може да се сравнява с горната част.

Сега два дни почивка - кеф - палачинките ме чакат  Mr. Green

# 43
  • WonderLand
При мен с плочлките е смешна ситуация. От пухкавите съм и имам сланинка по корема, обаче с няколко тренировки за корем най-горния ред плочки се оформя и се "показва". Тоест личи си че имам ред плочки, които обаче си личи как са покрити с 2 пръста сланинки. Долните редове пък са напълно скрити Grinning Напипват се с малко усилия, но иначе са мнооого добре прикрити.

# 44
Хахаха, много точно казано  Laughing И моите плочки моделират сланинките  Mr. Green Напоследък доста мазнини изчистих, но още съм далеч от релефа. Не че го и целя, де.

Общи условия

Активация на акаунт