Как тренирам -20 тема

• 62 626
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас/Пз
Момичета, много се радвам за всичко, което споделяте.
Дадох на дъщеря ми да я прочете и дано поне нещо да й влезе в главата. Това тийновете са странно нещо, хич не искат да слушат какво им се говори.

Аз примерно не мога без въглехидрати. Обичам да си ги хапвам и не се лишавам от тях. Обаче съм си наложила да не ги ям вечер и засега съм много доволна от това. Не знам дали е от това или си втълпявам, но откакто спазвам това нямам никакво подуване и дискомфорт на корема. Като цяло вече забелязвам, че кожата ми не е това, което беше преди 5-10 години, но явно тая кожа разтягана 3 пъти , единият от които с близо 20кг си има някакъв оптимум на прибиране. Нямам мазнини, пресата ми горе долу личи, обаче кожата като я хвана с пръсти и я дръпна и хич не ми харесва. Според вас има ли начин как да въздействам върху тая гадна кожа.

# 376
Ха добър вечер:heart:
И 2 те раждания са естествени, след първото започнах тренировки 2 месеца след раждането,а след второто може би към 6 месеца,но беше много тежко раждане,а и имах много лични проблеми.
За кожата на корема правих кавитация и съм доволна (8процедури)
За днес 1 час Тае Бо ,но храненето е ...Animal Pig2
Ето нагледен материал,как изглеждам

# 377
  • Бургас/Пз
Шо, много си готина.
Аз ще се опитам утре да щракна моите "мускули"  Joy Joy

Да ви се похваля как едни сладки, на които забравих да сложа захар се получиха страхотни. Пускам рецептата, на някой може да му допаднат. Съжалявам, че нямам сладки, но бяха унищожени за отрицателно време.  Mr. Green

Овесени сладки без захар и брашно
150г меко масло
10 бр сини сливи
12 бр. фурми без костилки /ако искате да станат по-сладки, увеличете фурмите или добавете друг подсладител по ваш избор/
3 яйца
1 суп.лъж  канела
1 ч.л. пълна с връх бакпулвер
100г оризово брашно /може да се замени с лимец, пълнозърнесто или просто млени овесени ядки на брашно/
200г фини овесени ядки
20г ленено семе
Маслото се разтопява. В блендер се смесват фурмите и сините сливи и към тях се добавят яйцата. След това се добавят към маслото. Слагат се всички сухи състави и се разбърква добре. С лъжичка се правят купчинки  и се притискат да се сплескат върху хартия за печене. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 12-15 минути. Не трябва много да се припичат. Излязоха ми около 40 млаки сладки с диаметър 5см.
Бон апети!  Mr. Green

С калкулатор, намерен в нета изчислих, че една бисквитка има 80 калории  Mr. Green ooooh!

# 378
Здравейте! По време на цикъл как тренирате, по същия начин(за тежестите) ли?

# 379
  • Бургас/Пз
Аз лично - Да, но на втория ден от цикъла, ако ми се пада да тренирам просто пропускам и отивам на следващия

# 380
Вече като съм в цикъл съм до моментно усещане.Преди години -никъкъв проблем,даже съм тренирала ускорения.
Но ,сега след второто раждане,предишния месец като тренирах беше много, много зле положението.
Този месец , нещата бяха под контрол и съм оптимистично настроена.
Ани, благодаря:heart: има още какво да се желае:stuck_out_tongue:

# 381
  • София
Аз тренирам по същия начин, само без мъртва тяга втория и третия ден. И клековете с по-малка тежест (не че ги правя иначе с голяма де  Mr. Green )

# 382
  • София
Най-много енергия и сила имам тогава Peace и ми е най-приятната част от МЦ за тренировка / силова и тичане/.

# 383

Аз също по време на цикъл си тренирам както обикновено, някой път само измествам един ден напред тренировката, ако ми е първи ден от цикъла и се пада да тренирам, понеже ми е дискомфортно първия ден някой път, просто не се чувствам енергична, но след втория ден всичко е ок Simple Smile

# 384
Хелоу Hug
Четвъртък: 40мин кардио в планината
Петък: Фитнес цяло тяло
Храна : не помня точно,но си ям без огранчения Twisted Evil днес почивам,може само някаква  йога,готвя  джолан чорба и свнски гърди с зеленчуци-това за уикенда   Peace

# 385
  • Бургас/Пз
Привет, тръшна ме някакъв гаден вирус, ужасна работа.  Хремата ме мъчи много. Събота и неделя пропуснах тренировка и реших, че вчера съм малко по-добре. Отидох, амааааа, едва издържах. Мислех после да направя една сауна, обаче времето ме притисна и се отказах. Днес уж съм малко по-добре,надявам се вече утре да направя пълноценна тренировка.

Иначе днес си направих страхотен ябълков щрудел без бяло брашно и бяла захар. Ако на някой му е интересно, ще пусна рецептата.  Mr. Green

# 386
  • София
Аз често правя "щрудел" - 6 - 7 яйца, 3 големи ябълки настъргани, 200 гр. извара, 3 с.л. кокосово брашно, канела, ванилия, орехи, малко сода. Пека в силиконова форма или върху хартия около 30-40 мин. Ако не ви е сладко намажете с мед след леко охлаждане.

# 387
  • Бургас/Пз
Аз често правя "щрудел" - 6 - 7 яйца, 3 големи ябълки настъргани, 200 гр. извара, 3 с.л. кокосово брашно, канела, ванилия, орехи, малко сода. Пека в силиконова форма или върху хартия около 30-40 мин. Ако не ви е сладко намажете с мед след леко охлаждане.
Да, подобна е и моята, но без извара - сложих още малко фурми, стафиди, сини сливи и ленено брашно.  Laughing Следващият път ще пробвам с извара  chef

# 388
  • Пловдив
Момичета, привет!
Вчера ми дойдоха дъмбелите и лоста. Моля да ми препоръчате упражнения за ръце? Искам ден само за тях.

# 389
  • Велико Търново
Момичета, привет!
Вчера ми дойдоха дъмбелите и лоста. Моля да ми препоръчате упражнения за ръце? Искам ден само за тях.

=biceps%7Cautocomplete%7Cundefined&term_meta[]=workout%7 … plete%7Cundefined

Общи условия

Активация на акаунт