Как тренирам -20 тема

• 61 582
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
хахаха, тренирам във фитнеса от линка, женски фитнес е и се тренира само със собствено тегло и свободни тежести, както и винаги си с инструктор.

# 541
В моята има бая мъже, при това знаещи какво правят. Аз съм перде като цяло, ама пак като знам, че ще правя неудобните упражнения - хип тръстове и т.н., гледам да отида по време, в което не са се изсипали баш всички Laughing Не винаги е възможно естествено и накрая пак тренирам баш по натовареното време, и то в клин :д
Помага, че са германци и уж не гледат много или поне го правят по-скришом.
Пък и има няколко индивида, които си се любуват в огледалото и си оглеждат бицепсите след всяка серия - това е много по-излагащо от някакъв си магарешки ритник Laughing

В Прага като ходех на фитнес, беше пак пълен с мъже, но леко ъндърграунд и всичките някакви бабанки в различен етап от бодибилдърстването, еййй, там беше шоу. Постоянно идваха да ми предлагат да ми нагласят тая или оная машина, докато я загледам и вече е дошъл някой на помощ. За чудещите се - във фитнеса нямам вид на нито особено сексапилна (примерно от мацките трениращи по спортен сутиен, размятащи коси и full face of make up), нито на особено безпомощна. Просто имаше всичко на всичко 3-4 трениращи жени там - като цяло, не по едно и също време трениращи Grinning Беше изненадващо, но симпатично.

Ама ако съм решила да правя упражнение, пет пари не давам кой е там. Ако гледа, да гледа. С интерес, присмех, учудване - все ми е тая, няма да си жертвам тренировката заради нечия чужда емоция.
Женски фитнес на мен би ми подействал доста демотивиращо, честно казано.

А за магарешките ритници - да се оплача. Опитах на смит машината, обаче независимо какво правя, още на първото повторение кукичката се закача обратно самичка. Не знам дали има как да я вържа в обратната посока, искаше ми се да го правя това упражнение.

# 542
  • София
хахаха, тренирам във фитнеса от линка, женски фитнес е и се тренира само със собствено тегло и свободни тежести, както и винаги си с инструктор.
да, знам го, изобретателни са.... ти сама няма как да се подредиш така  Laughing
А понеже съм ходила - женския фитнес не е демотивиращ, напротив  Peace Имаш с какво да се сравниш  Peace  Просто не ми е удобен като място в момента, иначе с удоволствие щях да се разнообразявам с Джой  Heart Eyes

# 543
  • София
Постоянно идваха да ми предлагат да ми нагласят тая или оная машина, докато я загледам и вече е дошъл някой на помощ. За чудещите се - във фитнеса нямам вид на нито особено сексапилна (примерно от мацките трениращи по спортен сутиен, размятащи коси и full face of make up), нито на особено безпомощна. Просто имаше всичко на всичко 3-4 трениращи жени там - като цяло, не по едно и също време трениращи Grinning Беше изненадващо, но симпатично.
Много рядко попадам на такива и ако ми се случи чак се чудя.... особено в кварталния фитнес преобладават откровени простаци  Rolling Eyes Тук-таме някой по-възпитан. Най-мразя тези, дето влизат и тренират с маратонките от улицата, виждала съм и да плюят по пода.... селяния голяма  Crazy

# 544
Днес горна част, дълъг стретч, разходка /около 90 мин. сравнително бързо ходене/. Опитвам се всеки ден да се разхождам поне по 60 минути.

The Baroness, това е отвратително!!!  ooooh!
Като се замисля, последните 10 години съм тренирала само в женски фитнеси /като описания от Змия/ и осъзнавам какъв късмет съм извадила.

# 545
днес 5.5 км тичане Simple Smile

# 546
  • София
The Baroness, това е отвратително!!!  ooooh!
Като се замисля, последните 10 години съм тренирала само в женски фитнеси /като описания от Змия/ и осъзнавам какъв късмет съм извадила.
Да, късмет си е. Има и хубави зали, но не са ми удобни... до офиса имам една прилична, там някак си е по-отбрана клиентелата - в обедната почивка ходя и има хора от съседните офиси и то не много. Поне са с чисти обувки и са по-внимателни, усеща се разликата определено.
От около седмица ме боли крака на много странно място и идея нямам как съм го травмирала, неусетно някак си. Над капачката на коляното към вътрешната страна. Усукване ли, що ли.... и изобщо няма признаци да отшуми. Тренирам горна част и задник.

# 547
Скрит текст:
Здравейте,
Търся за по-начинаеща приятелка комплекс упражнения с времетраене около 20 мин, които да изпълнява сутрин след ставане от сън. Аз лично се сещам само за 10-минутното на Синди Крауфорд от Shape Your Body, което според мен е твърде леко, повече е като разгрявка и за едни 20-ина минутни на Деби Сибърс, които обаче май ще ѝ дойдат по-трудни.
Ще съм благодарна ако можете да помогнете.
https://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/

Благодаря! Flowers Tulip

# 548
За щастие във всички фитнеси ,в които съм била  хората са били много цивилизовани,а даже живея в провинцията  Peace луд късмет  Mr. Green

Вчера -напълно хаотична тренировка цяло тяло,но много стегнато ,без почивки и размотаване-клек преса,бг клек,отпад с чуково сгъване,клек,магарешки ритник с тежест зад коляно,тяга на един крак ,скрипец-хоризонтален и вертикален,упражнения за ръце,лежанка и днес съм с мускулна треска Peace

# 549
  • София
днес направих хубава тренировка, но ми е трудно да опиша какво правих - външно и предно бедро, рамо, преден и страничен корем, дупе и гръб. Като цяло почти всичко.
Утре ще е четвърта тренировка за седмицата и вероятно ще е по-лека.

# 550
Вчера направих един попилатес -долна част-25мин и днес имах мускулна треска  Shocked ,но реших да направя планирата тренировка във фитнеса и ми се получи доста добре:
сумо тяга,лег кърл,абдуктор и аддуктор,планк,повдигане на крака от вис,лежанка,планински катерач. Peace

# 551
Вчера цяло тяло и после- пилатес за долна част.

Днес ще правя някаква дълга стретч йога.

# 552
  • Бургас/Пз
Как сте, момичета, гледам затишие в темата  Simple Smile

Аз тази седмица много слабо - само понеделник и вторник, надявам се поне почивните дни да се отчета подобаващо.
От моето изчистване на храната, увеличаване на тежестите и приемане на добавки резултатът е 2,5кг надолу за 1 месец. Проблемът е , че падането под 50кг, хич не ми харесва, защото много ми се отразява на лицето. Сега ще се пробвам да кача 2кг, но да е само в мускулна маса, а не мазнини. Не зная как ще ми се получи, но ще се опитам .
Не мога да не се похваля с резултата  Mr. Green Mr. Green Доволна съм на 40г и след 3 деца съм в по-добра форма от преди 10г.  Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 15:17 от ani_d

# 553
ani_d, идеална си!!!  Hug
Таман се насландисвам и се чудя какво да подхвана- крака и дупе с тежести, или една бавна и дълга power yoga. Отивам да вадя гирите.  Laughing

# 554
  • Пловдив
ani_d, поздравления за перфектната форма!

Аз си тренирам, но напоследък недоспиването ме скапва тотално. Скоро ще си поръчам и допълнителни тежести, че тези вече ми идват леки.

Общи условия

Активация на акаунт