SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Buffyworld
Според мен на панела Джаред нарочно каза името на Миша. Отдолу в коментарите имаше един, който изразява и точно моето мнение :

........ " Oh thank god, THANK GOD!!! Sorry for the haters but without Мisha there is no "supernatural"......

И аз съм точно на това мнение, че без Миша, не че няма да е същото, но някак си не виждам сериала без него, не мога да си го представя без него.

А ако Мери оцелее в другото измерение, затворена заедно с Луци , това би могло да стане само на филм, ха,ха, ха .... Много ясно, че първата му работа ще е да я убие .

# 511
Или пък ще се появи Боби и ще я спаси. Ама как би могъл  newsm78

То и без Краули шоуто няма да е същото  Confused
Въпреки всичко се превърна в част от семейството. Черната овца в семейството  Joy

# 512
Голям смях ще е, ако Мери убие Луци, което няма как да стане, и той и чадото му трябва да са главните персонажи в новият сезон, само да видим онова чудо на чия страна ще застане.

# 513
Честит имен ден Импалче  Hug
Hug Благодаря, о, Повелителко на кайсиите Joy !

Много възможни пътища има за следващия сезон. Вярно, че Мама няма шанс срещу Луцифер, ама предпочитам поне да не загине в първите минути от премиерата.

Buffy,
Единствените, без които не може да има Supernatural, са Сам и Дийн Уинчестър Peace . А че сериалът би изгубил много без Кастиел е пределно ясно. И това го казвам, въпреки че лично аз не го харесвам. Но съм реалист Wink .

# 514
Абе Чък...ъ Бог, ще спаси пак Кас  Mr. Green
Дано се обърка и спаси и Краули  Joy

Впрочем купих си кайсии.  Joy За пръв път тази година  Sunglasses

# 515
Омете ли ги набързо?

# 516
Само две лапнах. Много са сладки  Heart Eyes

# 517
То повече не ти трябват. Wink

Не мисля, че Мери ще умре, ще видите, че на финала ще върнат и Джон. Laughing
Може би Боби ще я спаси някак си или и аз не знам. Joy

# 518
Дано го върнат. Ама пък той играе в Одещите, а там не се очаква да го бастисат.  Mr. Green

# 519
Може да гостува за финала.

# 520
Ще е много гадно тамън да го върнат и да приключи сериала  Crossing Arms

# 521
Нали ти е в леглото и си клатушка тиквата, ние ще го зърнем за минути. Laughing

# 522
В тази връзка, от няколко дни се тиражира една псевдо новина:
JEFFREY DEAN MORGAN WILL RETURN TO THE SUPERNATURAL IN SEASON 13 & BROTHERS WITH FATHER WILL GO TO ENGLAND IN SEARCH OF MARY WINCHESTER
Дрън, дрън, та пляс с подвеждащо заглавие ooooh! .
Интервюто е от декември миналата година и се обсъжда възможността изобщо да видим отново Тате. А тя си съществува от втори сезон насам Laughing .
Supernatural Boss: Negan Has Not Killed a John Winchester Comeback

# 523
Иве, той не си клатушка само тиквата  Joy Joy Joy

Абе какво му пречи на Джефри да играе в два сериала не разбирам  Crossing Arms

# 524
Абе то още преди часове щях да изкоментирам люшкането и прочие хубавини, опънАх синджира до скъсване, ама се спрех овреме Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт