SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Gotham City
буквално.  Sunglasses

Тати ще свърши останалото

# 167
Оки де, ще правя челни стойки и шпагати. В името на любовта. А и щом Тате е там, ще ми дойде музата и ще съм новата жена каучук  Joy

# 168
# 169
  • Gotham City
Оки де, ще правя челни стойки и шпагати. В името на любовта. А и щом Тате е там, ще ми дойде музата и ще съм новата жена каучук  Joy

Аз ей за тука тренирам
Скрит текст:

И разбира се Крис УУд, но той не е за тази тема

# 170
Пеещ Дженсън, ах!
Лиса Hug влиза рядко, но пък ударно.

# 171
Не мога да ви смогна нещо  Blush
 Hug

# 172
Писателки сме, к'во да се пра'и Joy .

# 173
# 174
  • Buffyworld
 Hug

# 175
# 176
Точно Peace
Докато се опитвах да намеря снимките попадах на някаква тъпотия за плодове и предпочитания... Нямаше за кайсии, но имаше за праскови. Иве, за нас:
"Сложен характер, който е доста труден за разбиране. Тези жени мечтаят за интересен живот. Винаги са открити към сексуални експерименти, но само с верен партньор, който е спечелил доверието им. Така че, преди да убедите такива жени да скочат в леглото ви, трябва усилена работа, за да се докажете."
Вярно е Shocked

Оле, да! Наистина, факт. Виж сега, така както си говорим, ще направим изключение за някои......плодове, нали... Mr. Green

Оки де, ще правя челни стойки и шпагати. В името на любовта. А и щом Тате е там, ще ми дойде музата и ще съм новата жена каучук  Joy
Joy Joy

# 177
# 178
Писателки сме, к'во да се пра'и Joy .

Поне не сме от Англия. Иначе щяхме да сме мъртви  Joy

# 179
Не се знае, ти имаш умения на акробат, заключваме те с Джефри за 20 минути и сме спасени. Joy

Общи условия

Активация на акаунт