SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Gotham City
Гледам 3-ти сезон в момента, какви са бебоци там  Mr. Green Heart Eyes

# 256
Кас. Joy Joy

О, да, за първи да не говорим. Laughing

# 257
  • София
Хаха, тъкмо и аз щях да напиша това за първи сезон  Laughing

Мат  hahaha

# 258
  • Buffyworld
 Hug

Преди малко изгледах 20 - ти епизод. Следя темичката, радвам ви се, ..... но просто няма какво да кажа. Епизодът не беше лош, но нищо особено.  Confused Накрая само не разбрах тези британци- това сега шейпшифтър ли беше ? Докато беше мъж, изведнъж се превърна в жена, онази русата гаднярка от началото на сезона, дето разката горкичкия Сам.

# 259
Да.

Аз си гледам различни епизоди от сезоните, мм нещо се е затъжил и докато работи си пуска да му бръмчи, та и аз хвърлям по едно око.

# 260
Hug

Преди малко изгледах 20 - ти епизод. Следя темичката, радвам ви се, ..... но просто няма какво да кажа. Епизодът не беше лош, но нищо особено.  Confused Накрая само не разбрах тези британци- това сега шейпшифтър ли беше ? Докато беше мъж, изведнъж се превърна в жена, онази русата гаднярка от началото на сезона, дето разката горкичкия Сам.

Шейпшифтъра беше в началото. Първо беше Мери, а когато Кеч го фрасна се превърна в него. Май от допир става.
Иначе русата дето мъчеше нашто момче не е шифтър, тя е просто руса скочубра. Laughing

# 261
Да, за русата е така, аз не разбрах. ooooh!
Точно с докосване става.

# 262
# 263
# 264
  • Buffyworld
Да, за русата е така, аз не разбрах. ooooh!
Точно с докосване става.

ок, ама аз пак не разбрах. Докато беше в образа на Кеч, изведнъж се превърна в образа на русата  newsm78 #Crazy Как стана така ? Защото Кеч вече е докоснал шейпшифтър и може да се превърща в когото си иска ли ?  newsm78 Ами защо Сам и Дийн, когато са убивали шейпшифтъри, нали са имали допир с тях, не са разивли тези " умения ", или " зараза " да го наречем ???

# 265
Само шейпшифтърите се превръщат в хората, които са докоснали.

Ще изгледам пак, русата се появи, не помня да се е преобразила.

# 266

Не. Още в началото епизодът почна с шифтъра. Първо беше Мери, а после Кеч. Русата се появи накрая след като Кеч победи Мери. Туй то.

# 267
Накрая, да, не помня да се е преобразявала, по-късно ще изгледам, сега готвя. Flutter

PS: Онзи ден ревах много на миуото за кайсии, докато бях до магазина се е прибрал и гледам на плота в кухнята компот от кайсии. Joy Изпих сока вече. Blush Кайсиите ще ги използвам за украса на едно творение.

Искам да ядосам Елорка. Laughing
В момента се наслаждавам на Тате, търсят Колта. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 16:02 от Ивекс

# 268
Кат са дипломирам и аз ще търся колта  smile3534

# 269
Ти ще търсиш кайсиите, Колта не ти трябва. Joy Joy

Успех!

Поне на снимка да го видиш:

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 16:23 от Ивекс

Общи условия

Активация на акаунт