SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 716
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Кво? Shocked
Не е истина, как можаха да убият Краули, много ме е яд, следващият Кастиел ли е?! Много хубаво, няма що.

# 346
Мъчно ми е, много ми е мъчно за него. Обичам го тоз дявол.
Не съм си и помислила, че някога ще се привържа така към демон  Laughing
Много ми хареса когато Сам го пита за хрътките и дали му липсва някоя. И той вика "Не ми липсва никаква хрътка, даже снощи се гушках с тях"  Joy Joy Joy

# 347
Направо ми се уби желанието да гледам, и тия смотани британци.... Crossing Arms

# 348
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Кво? Shocked
Не е истина, как можаха да убият Краули, много ме е яд, следващият Кастиел ли е?! Много хубаво, няма що.

Шшш, Кралят (тоя плъх Wink ) си е добре.

Да не съм чула за Кастиел!

# 349
Егати унижението, плъх.... Мери на британска страна ли е минала? Голяма патка, дано русата пукне, не ми се ще да присъстват и в новия сезон.

# 350
Със сигурност Краули е в плъха, иначе нямаше да ни го показват два пъти. Съвсем подходяща "опаковка" hahaha .
Сигурна съм, че Мери ще се оправи. Ако помните, Джон успя да се пребори с Азазел заради синовете си. Може и тук да стане нещо подобно.
Съдбата на Русата ми е безразлична, стига да умре Mr. Green .
За Кастиел - бъдете реалисти сепак Laughing .

# 351
Да, образа на Краули го съсипаха и не е само той.
Мери ми е безразлична, изобщо не ми се вписва.

# 352
Надявам се като връщат Краули да си е пак в същото тяло. Всяко друго би било безумие.

# 353
  • Gotham City
Има и друг вариант, плъха може да е майка му  Wink и да го върне някак хитрушата.
100% Краули не е out завинаги. Просто ни стряскат, ако убиват Краули то няма да е така смотано.

Мери ми е малко като насила в сериала в момента, радвах се за момчетата, че си имат родител отново, ама тя реално не е с тях.

Две сюжетни линии вече са ми безкрайно досадни: тази с Луцифер, хич не ми е интересен. И Британците, ами мазни са, противни са и много досадни...
Искам пак да ходят да killing monsters, hunting things, че с тези двете сюжетни линии замря семейния бизнес  Crossing Arms

# 354
Скрит текст:
Има и друг вариант, плъха може да е майка му  Wink и да го върне някак хитрушата.
100% Краули не е out завинаги. Просто ни стряскат, ако убиват Краули то няма да е така смотано.

Мери ми е малко като насила в сериала в момента, радвах се за момчетата, че си имат родител отново, ама тя реално не е с тях.

Две сюжетни линии вече са ми безкрайно досадни: тази с Луцифер, хич не ми е интересен. И Британците, ами мазни са, противни са и много досадни...
Искам пак да ходят да killing monsters, hunting things,
че с тези двете сюжетни линии замря семейния бизнес  Crossing Arms
Joy Joy Joy
Викаш -  пари нема, действайте  hahaha

На мен линията с нефилима ми допада. Британците не ме кефят. Шамари и смърт за русата и Кеч. Бой и за Мери. Ама дали ще покажат как са и промили мозъка? Интересно ми е.

# 355
Историята с бебето ми е интересна, Кеч тоже, другите да мрат, ако ще и Мери да ги последва, все ми е едно, на нейно място да върнат Джон. Laughing

# 356
Дойдохме си на думата  Joy
Предлагам да бастисат Мери и Тъмнината да върне другия родител  Joy

# 357
 Joy
Аз най-вече заради теб, мисля те, но Импалка няма да смогне с темите. Crazy
А ти: 'Давай още!' Joy

# 358
 Joy
Ооо, ще смогна, ще смогна. Само да го върнат.

# 359
Да. Grinning
Елорка ще е в постоянна еуфория.

Общи условия

Активация на акаунт