SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Завидях му направо, изревнувах hahaha .

# 376
Искам да съм телескоп! Ще ме пипа, ще ме върти и ще ми се радва. Mr. Green

# 377
  • София
На мен не ми е ясно обаче какво точно прави този телескоп там, нали и Кеч погледна през него и каза, че нищо не се вижда  Laughing Ще излезе нещо специално по-натам  Laughing

# 378
Не се бях замисляла. Може би той лови по-специални неща. Ще видим.

# 379
Лови, да,  Джефри....
Скрит текст:
гол.
Laughing

# 380
Искам го тоз телескоп Joy

# 381
Денонощно на обектива, нали? Laughing

# 382
Ми как. Очите на палачинки може да ми станат, но съм там. Laughing

# 383
Две планети и една мъглявина и си готова. Joy
Купих си кайсии от Кауфланд, като ги видях и не устисках, заминават за смути. Joy bowuu

# 384
Ох, тя мъглявината ще е пред очите ми като го видя гол голеничък  Joy

Вчера изпапах 3 кайсии. Почерпиха ме. Мислех за Джефри и ми бяха много вкусни и сочни  Joy

# 385
  • Buffyworld
Аз все още съм стресирана от сцената с Краули. Нещо не мога да повярвам, че точно по този начин ще свърши. Много елементарно ми се видя. Освен това,  защо не заблестя ножът, когато  Луцифер го наръга ? Нали по принцип ножът излъчва някаква светлина, когато убиват демони и ангели ? Или май беше само за ангелите, а от демоните излизаше черен пушек.  newsm78 Наистина се шашнах неприятно.  Sad
За Мери показаха много ясно, че й промиват мозъка. Това , което прави, тя не го прави пожелание. Дано се опарви. Имам странното чувство, че на Кеч й пука за нея. 

Само още един епизод ли остава до края ? Предишните сезони не бяха ли по 22 - 23 епизода ?  newsm78

# 386
Бъфи, двучасов финал ни чака  Sunglasses
И на мен тази смърт на Краули не ми допада. Има нещо и ще го върнат, няма как. Много нелепо би било да си отиде така.

# 387
Ох, тя мъглявината ще е пред очите ми като го видя гол голеничък  Joy

Вчера изпапах 3 кайсии. Почерпиха ме. Мислех за Джефри и ми бяха много вкусни и сочни  Joy
Joy Joy
Кога ще го гледам този епизод не знам, а наближава и излъчването на последните.

# 388
Аз ще гледам в ранни зори в петък Laughing . Нямам никаква идея как ще завърши сезона и се радвам, че ще са двата епизода заедно. Иначе щеше да ми замине маникюра Crazy .

# 389
  • София
Краули е в плъха, как си тичкаше после след тялото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт