SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Има и друго, просто както винаги се получава са неглижирали туй събитие, което щеше да е в пъти по-интересно от тъпите британци.

Нефилимът е заченат преди Кас да убие Били, ако греша ме поправете, Имаплко, тъй ли е?

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:41 от Ивекс

# 586
Абсолютно! След всичко видяно в сериала, тези британци въобще не ги приех насериозно. Тяхното време не беше в 12 сезон, а доста по-рано. Тогава щяха да са по-интересни, защото нямаше да сме гледали такива врагове - Дявола, Демони, рицари на Ада, Тъмнината и т.н. Бог се появи и след това - бам, някакви си тъпи британци. Как да ги приема насериозно ?

# 587
Няма такива способности, защото баща й е ангел, а Луцифер е архангел.

На мен не ми се връзват последствията със зачеването на сина му. Как нарушаване на сделка от космическо значение, се връзва с това, че просто на Луци му е хрумнало, че е време да става баща ?

Joy
На пръв поглед звучи несвързано, но ще се опитам да съчиня сценария. Люси не е можел да има деца да кажем. Било му е забранено от космоса  Joy Нарушаването на сделката води до сериозен катаклизъм на атомно ниво в космическия център за управление на свръхестествени явления /КЦЗУНСЯ/ и хоп - Люси вече може да стане баща.
 Joy

# 588
Само ти можеш да го измислиш това. Joy Joy

# 589
 Joy
Браво, измисли го. Laughing Laughing
Сега го подскажи на сценаристите, че те не се сещат да го кажат.

# 590
Изкара Луцифер безплоден, Елорооооо  Joy Joy

# 591
Ами предпазна мярка на Вселената. И тя душичка носи, пази си я.

# 592
Мноу ясно. Не може злото да се размножава безконтролно. Трябва да има контрол над раждаемостта и в Ада.

На тях може и да им хрумне, ама ще има фенове като Ивето, които ще проследят зачеването на нефилима и нарушената сделка.
Ама ще видим какво ще измислят и дали ще се сетят въобще за тия космически последствия.
На мен ми се ще и 14 сезон да има. И Тати да се върне. Може да гледам и до 50-ти сезон. Може и от някоя паралелна вселена да дойде. Колко му е. Той нефилима ги отваря като обикновена врата тия измерения.

# 593
И сезон 20 да има, ако Тате присъства ще гледаш. Laughing

# 594
А каква е разликата между ангел и архангел. Нещо в нивата ли, в постовете ли?  newsm78

# 595
Архангелите са по-висше ниво, казват, че те са по-близо до Бог и носят Неговата воля, ръководят другите ангели и са предвестници на апокалипсиси и събития от този род, нещо такова беше.

# 596
Луцифер (в тялото на президента) се опраши с Кели в 12.08 "Lotus", Кастиел уби Били в 12.09 "First Blood". Значи няма връзка Laughing . Освен това между двата епизода беше зимната почивка от 7 седмици Mr. Green .

Честно казано бях забравила, че развалянето на сделката и убийството на Били щели да имат ужасни последствия. Ама то не е за пръв път нещо да увисне без продължение. Което обаче не значи, че няма да ни срита отзад най-неочаквано. От друга страна, претрепахме не кого да е, а Смърт и нищо не ни се случи Mr. Green .

В сериала досега сме се занимавали основно с обикновените ангели и четирите архангела. Луцифер, Михаил, Гавраил и Рафаел са създадени първи и са много по-силни.

Джак е вторият нефилим в сериала досега, но е от архангел. Наистина не знам какво да очаквам от него. Засега изглежда лош, но да видим. Другият нефилим беше безобиден - Кастиел я уби като една от съставките на магия за затваряне на Рая.

# 597
  • Gotham City
Сигурно сте прави, аз хич не помня кой е бащата, но ще стигна до там (отново гледам сезоните ). И на мен Джак ми изглежда лош, но може заради клифхенгъра да са го направили и да ни изненадат, няма да е за 1ви път

# 598
Да опитам да помогна? Кой баща?

# 599
Другият нефилим беше безобиден - Кастиел я уби като една от съставките на магия за затваряне на Рая.

Това пък кога? Забравила съм.

Общи условия

Активация на акаунт