SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ами Иве, аз съм културна жена и първо ще го попитам дали може да го целуна.  Той сигурно ще си помисли, че съм имала предвид по бузката. Ако разреши, ще му отперя една сочна по устата. Ако не разреши, пак ще пробвам. Предупреден поне ще бъде.  Mr. Green Не искам да го стресирам.
Ама сериозно. Спечеля ли от тотото голяма сума заделям едно 10 000  и ви взимам.
Тамън и преводачи ще ми трябват. Joy

# 676
 Joy Joy

Аз ще си глътна граматиката на гореописаната сцена, момичетата ще помагат с ченгетата. Joy Joy
Тифко, как си с италианския?

# 677
  • Вестерос
Нали ви думам, че ако спечеля ви водя и аз на конвенция Grinning Иве, в САЩ не са ли по-евтини

Оооо Елорче  Hug Heart Eyes

Иве, мога да говоря малко италиански, но съм супер с английския и с немския  hahaha

# 678
Не знам дали са по-евтини, не съм се интересувала.

Немски... #Crazy Този език и да искам, сигурно няма да мога да го науча.

Аз поназнайвам италиански, всичко им разбирам какво ми говорят, но ми е трудно да формулирам правилно изречението, виж на румънския съм факир. Joy

# 679
  • Вестерос
Е аз не им разбирам всичко, но като цяло ги разбирам да и мога малко съвсем да говоря Simple Smile

# 680
Полиглотки такива  smile3534

# 681
Не, като живееш известно време в някоя държава, неминуемо започваш да учиш езика, при това несъзнателно, просто ти се набива в главата, затова те взимам при мен, усъвършенстваш английския и нападаш Джефри, щот и някоя по-засукана фраза ще ти трябва. Mr. Green

Преди да ида в Щатите си мислех, че знам английски, познайте.  Joy Нищо не вдявах, изобщо това, което съм учила не ми е помогнало, за съжаление, тръгнах кажи-речи от нулата.

# 682
  • Вестерос
Аз от сериали и филми много повече научих думи отколкото в учили
е, от там за 8,9 години граматика като цяло Simple Smile

# 683
  • София
Да, определено си беше подарък от мен за мен. Понеже трябваше миналата година да е за последно, и като бяха казали, че тази ще има реших, че каквото и да става съм там.

Обаче да имате предвид, че се почва още от края на юни годината преди конвенцията, пращаш мейл и се молиш да ти отпуснат пропуск, чакаш 10тина дни в неведение, и после се почва плащане за това и онова, но определено си струваше парите.

По думите на американци тамошните са по-скъпи, не съм сядала да ги смятам аз лично.

Още готини снимки от там

# 684
Дженсън с колана. #Crazy Ох, мале.

Значи трябва да те одобрят ли? Егати, Елора няма шанс, ако някои от тях четат темата. Joy Joy

# 685
 Joy
Съмнявам се да знаят български  Mr. Green
И защо пък се чака за одобрение?  newsm78

Дженсън с колана  Joy Кайсиите ли си търси  hahaha

# 686
Показва си мечешките гащи на Миша hahaha .

SPN_fan,
Благодаря за разказа, инфото и снимките  bouquet ! Беше удоволствие за мен да прочета и изгледам всичко.

Ако някой спечели от тотото и ще ходите на конвенцията другата година, аз се цаня за преводач ъф корс Joy . И за настаняването бих могла да уредя нещо.

# 687
  • Вестерос
Показва си боксерките на Миша  Joy

Според мен, за да ти кажат дали има свободни пропуски и вече ти казват сигурно колко се плаща , до кога е срока да платиш...

Импалко, къде без тебе, аз , ти Ивето, Елорка, хайде и Фенчето, нищо , че ходи , тъкмо знае кое как  Laughing

# 688
Чудеса ще свършим заедно. Тва съпротива, тва охрана - пф, нищо няма да ни спре Mr. Green Joy .

# 689
Оки, значи планът е готов.
Тиф печели милион от тотото и ни води на конвенция на Супернатурала.
Аз печеля милион и ви водя на конвенция на Одещите  Joy
Задължително е и двете да спечелим от тотото.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт