SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
 Joy Joy

Цвиля със сутрешното кафе, по-голям кеф от това няма. Joy

Честит 24-ти май!

# 691
  • София
Ахахах...страхотни сте  bouquet

Честит 24ти май!

А иначе и аз ако спечеля сме там със сигурност, силна българска агитка Mr. Green Аз се запознах с още едно момиче от България там, тя беше Ловец, и каза А, следващия път Демон  Laughing
Наистина ми стана жал за тях като ги гледах как чакат.

Да, чакаш да ти пратят не толкова одобрение, колкото да ти кажат дали си се класирал за пропуск и вече да ти дадат инфо за плащане. Като можеш да им пишеш ако са се свършили демоните да ти дадат ловец примерно.
Обявява се датата, на която почват продажбите - обикновено в 15 часа бг време мисля че бяха, и трябва точно в 15:00 да пратиш мейла, за да имаш шанс за нещо  Laughing Сега за тази година бяха направили за ходилите миналата че имат 1 час по-рано предимство да си заявят билета, не знам как ще е тази.
И като си ходил вече веднъж ти дават по-добра оферта при разсрочените плащания. Защото тия суми накуп са ми непосилни.

Следобед ще гледам да понапиша още разказ, моите снимки от фотоапарата не са чак кой знаеш какво заради отдалечеността, а и в залата не може със светкавица, та допълнително се скофтяват. Та за догодина освен пари за конвенцията(дано) трябва да си взема и по-добър фотоапарат и телефон  Joy

# 692
Честит 24 май на всички. Hug

# 693
Няма значение какви ще са снимките, ние тук много ще им се радваме.

# 694
Седя и си мисля за имената на билетите. И си мисля тогава как се казват билетите за Одещите.  Joy

# 695
 Joy

Аз пък седя и си мисля, какво ли ще правиш ти на тяхна конвенция.... rotfImao

# 696
Ще нахапя сички  Joy Joy Joy

# 697
  • София
Joy

Аз пък седя и си мисля, какво ли ще правиш ти на тяхна конвенция.... rotfImao
Ще нападне кайсиите  Joy

# 698
Да. Joy Joy

Горката, ще се чувства като на кайсиобер, но никой няма да разбере страстта ѝ, горко му на Джефри

Импалка да спретва нова тема, тази до следобед сме я изписали. Joy

# 699
Не следя другия сериал и не ме интересуват конвенциите му, но заради Елорка и хапането, вкл. на дъ Кайсиите, бих отишла Joy Joy .

Отивам да правя тема Peace .

# 700
Импалче използвай за име на новата тема онези предложения - Обрулени хълмове и другите  Mr. Green

# 701
Направих го. Готова съм. Пишете Joy .

# 702
Къде е темата? Не я намирам  newsm78

# 703
  • София
От Марк

IG:realmarksheppard - So to all my #spnfamily everywhere... my crew and my fellow storytellers... thanks for the ride. Time for something new. Even when I lose...

Cry Та...явно няма да има повече Краули...жалко.

# 704
Къде е темата? Не я намирам  newsm78
Още не я е пуснала, трябва да изпишем първо тази.

Одещите и аз не ги гледам, че имам доста за наваксване и ме мързи, но заради нашата отивам веднага, на който и да е сериал, стига да участва Джефри.

Яд ме е за Краули. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт