Щото вече ми настръхна козинката и реших , когат о се роди моето внуче/ дай боже, някой ден/ , отивам до болницата , виждам го и никакво мяркане после

Ами ако и задам тези въпроси и тя отговори "когато и както ти решиш "
Ама отиваш с мъжа си и по възможност и другите родители да са там, за да е по-весело и задружно да помагате. И да не забравиш при всяко ревване бебето да връхлиташ в спалнята на младите, понеже то е там, дори и посред нощите да е, няма значение
бъдещите ми снахи да нямат нужда от мен. На мен ми стига отвреме-навреме да се радвам на внука/внуците за час-два.Повече не ща.

Не съм от всеотдайните и прилепчиви майки, не съм и от тези баби.Не ставам за подобна роля.
Обичам си живота такъв, какъвто е, обичам си спокойствието, никак не желая да нарушавам установената хармония.
Обаче, като знам как на човек му се "пада" все това, което мрази, направо ме е страх...
. Колкото до ходенето в болницата , то ще е инцидентно и ПРЕДИ изписването. Водя си записки в темата с възможни грешки
или пък да си ги вземете и да ги гледате за следващите 10- 12-15 години. А, и ще оставите снахите ви, да ги гледат както си искат - пълно безхаберие от ваша страна