С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 265
  • 805
  •   1
Отговори
# 795
# 796
  • където ми харесва
Уоманитка, знам.
Виж, може би реагирам малко бурно, но идеята ми беше друга. Моя мъж ме удари, защото толкова му беше капацитета. Идеята беше, че всичко това дойде от майка му. Когато бяхме гаджета, дори не му е минавало през главата да ми посегне, или да крещи.
Тази жена дори не ме мразеше-тя просто искаше сина й да има имоти и жена, която се подчинява на свекърва си.

# 797
  • София
За съжаление, нищо от това, което се опитахме да ти обясним, не разбра. Peace

# 798
  • при късмета
Ще го цитирам,защото явно като ти го пишат другите,не виждаш.
Първите съвети, които ти бяха дадени, не включваха напускане на прекрасния мъж, а ултиматум да се прекрати съжителството с баща му и да ти прехвърли половината къща.

Как точно преписването на къщата ще реши проблема??? И как това ще ме защити от свекъра ?
Ама ти чакаш нещо да падне от небето и да те защити от свекъра? Или да стане нещо  ooooh!
Защо игнорираш факта, че някой трябва да те защити, а не нещо. И защо игнорираш факта, че този някой трябва е онзи плазмодии мъжа ти?

# 799
Ще го цитирам,защото явно като ти го пишат другите,не виждаш.
Първите съвети, които ти бяха дадени, не включваха напускане на прекрасния мъж, а ултиматум да се прекрати съжителството с баща му и да ти прехвърли половината къща.

Как точно преписването на къщата ще реши проблема??? И как това ще ме защити от свекъра ?
Ама ти чакаш нещо да падне от небето и да те защити от свекъра? Или да стане нещо  ooooh!
Защо игнорираш факта, че някой трябва да те защити, а не нещо. И защо игнорираш факта, че този някой трябва е онзи плазмодии мъжа ти?

Темата е с какво ви дразнят свекървите... затова и писах и попитах някой има ли идея съвет как можеш да се справиш с дадена ситуация. Simple Smile С квалификациите и обидите които ръсите тук общо взето не се различавате много от дразнителя Simple Smile

# 800
  • при късмета
Това, което не разбираш, или се правиш, че не разбираш (по-скоро е това) е, че не свекър ти е проблема. А пък ти се бори с грешния проблем колкото си искаш. За теб няма да има ефект, не за някого от темата, нали го разбираш?

# 801
Проблема според теб е мъжа ми. Трябва да е твърд с него. ОК беше твърд или не прочете нагоре. Не си говореха един месец и чудото се беше изнесло в другата къща. Е и след това се върна обратно и се започна пак. Кротна се когато направи катастрофата и от страх да не го осъдят му трябвахме за да му дадем парите за споразумението. Платихме облака над главата му се размина и се започна наново. Сигурно трябваше да забия краката в земята и да кажа на мъжа ми да остави да вкарат баща му в затвора или повече няма да ме види??? И той за да не е мундьо трябваше да ме послуша Simple Smile Ама и тогава не става тогава пък ще е мъж под чехъл... Сложна дилема.
Да проблема не е мъжа ми драга. Защото е опитвал какво ли не. И не не като свекъра по скоро е като майка си ако беше мундьо щеше да реши проблема си много лесно да ми каже примерно като не ти изнася тръгвай си. Не го казва казва, че цитирам олигофрен няма как да му набиеш акъл в главата.

# 802
  • Пловдив
WomanitKa - плюй на тая пиклива къща и се изнасяйте. Много диви селски истории. Ама колко пари била струвала, налели сте ги - налял ги е глупавия ти мъж, да. А си помисли колко ти струват нервите, всеки един цирк по колко лева излиза?

# 803
  • при късмета
А мъжа ти като не е говорил с него, защо е започнал пак? Като е можел той да му натяква, че му е направил голяма услуга и със сума и да не влезе в затвора, защо не се е възплзвал от това по най-добрия начин, и да му изясни кой от кого е зависим? Съжалявам, но не намирам по-подходящо определение за мъжа ти. Както виждаш не съм само аз.
Не отговори все пак как мъжа ти ще е зависим от баща си ако ти се изнесе?

# 804
# 805
WomanitKa - плюй на тая пиклива къща и се изнасяйте. Много диви селски истории. Ама колко пари била струвала, налели сте ги - налял ги е глупавия ти мъж, да. А си помисли колко ти струват нервите, всеки един цирк по колко лева излиза?
Абсолютно!

С такива еснафи и материалисти с жажда за контрол оправия няма. Бегай и не се обръщай!

Общи условия

Активация на акаунт