С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 262
  • 805
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Не мисли чак толкова много за свекър си. Няма как да го превъзпиташ. Мисли за сина си. На 12 вече е с почти оформена представа за това какво е семейство. Обърни внимание на това.

# 766
Мдам все повече на мен ми се изяснява, защо има толкова самотни родители и толкова разводи Simple Smile
За вас единствения изход е раздяла ултиматум на мъжа / т.е. да направя точно като свекъра да изнудвам/.
За да не съм овцедушна трябва да се съглася, че мъжа ми е "бял боклук" , което няма как да стане след като съм му родила две деца и съм с него от толкова години.
Т.е. трябва да оставя свекър ми да победи като направя това което той иска най-мнго а именно да се изнеса от дома си и да го оставя да си развява коня.
Наистина искам да чуя мнение на свекърва и съвет.
За мен е най-лесно да си стегнеш багажа. И варианти имам нищо че съм с кърмаче. Няма да съм под наем и взимам майчинство родителите ми са живи . За мен обаче това е бягане. Скандалите стават обикновено вечер снощи и двете деца спяха. Когато се замерваха с буркани беше миналата година понеже свекър ми счупи стъклото на вратата към верандата понеже била съм го заключила. Съответно мъжа ми слезе и го лепна с каквото имаше по барплота пак бее към 11 вечерта тогава малката не беше родена а сина ми спеше и даже не разбра какво се случва попита само сутринта какво е станало с вратата да не са ни хвърлили бомба / друг случай не със свекъра а с конкуренция/ и това беше. Псувни е чувал само от дядо си, който самия той вече не уважава и не зачита за нищо.

# 767
  • Най-красивата страна
На свекъра пълен игнор. Twisted Evil
Не му говори изобщо,не му обръщай внимание.Прави си каквото си знаеш.Остави го да вика,да кряка,сложи си едни слушалки,пусни си музика Mr. GreenСготви му нездравословна храна Mr. Green
Ако прекали и пак започне да те заплашва кажи му,че записваш всичко и ще пуснеш записа на мъжа си или пък в полицията Twisted Evil
И така докато му скъсаш нервите. Mr. Green
Такива хора се дразнят най-много ,когато усетят безразличие.

# 768
Не мисли чак толкова много за свекър си. Няма как да го превъзпиташ. Мисли за сина си. На 12 вече е с почти оформена представа за това какво е семейство. Обърни внимание на това.

Ама тя си има изградена представа за семейство и в него подобни неща са неприятни, но не и недопустими.
Тя спомена, че мъжът и няма как да набие баща си, значи го допуска като вариант все пак.

Тя си иска мъжа и ще си стои при него до края, какъвто и да е той. И съжалявам, че отново ще кажа, че крушата не пада по-далеч от дървото. такава им е средата, културата, отношенията.

# 769

Ама тя си има изградена представа за семейство и в него подобни неща са неприятни, но не и недопустими.
Тя спомена, че мъжът и няма как да набие баща си, значи го допуска като вариант все пак.

Тя си иска мъжа и ще си стои при него до края, какъвто и да е той. И съжалявам, че отново ще кажа, че крушата не пада по-далеч от дървото. такава им е средата, културата, отношенията.

Такива предложения имаше  hahaha
А страха ми е аз да не го ударя не мъжа ми Simple Smile защото на мъжа ми ще му се размине а мен ще ме съди 100%
Какво значи иска си мъжа ?? Това учудва ли ви ??? Нали затова сме се събрали ако не го исках щях ли да се чудя как да си запазя семейството въпреки свекъра??? Аз ако не си исках мъжа нямаше да имам никаква дилема.
И сега пак съм лоша щото си защитавам мъжа  Joy Joy Joy
Като говорим за круши те крушите са две ако е паднал по близо до крушата на майка си ще съм супер доволна. За сега проявява нейните  черти ще изчакам до критическата да видим ще се прояви ли и баща му.

# 770
Мислех че моята свеки е зле  Tired
Между другото от месец нямаме контакт, сигурно ме разнася насам натам колко съм лоша. Уредих близка с юридическо образование да ни помогне, сега ще се влачим по съдилища, но поне не я виждам
  WomanitKa изпускай парата и действай, според разбиранията си. У нас майка ми искаше да разиграва такива драми, махнахме се и нямаме контакт. За нас това е начина. За вас явно не е.
В роднинските отношения може да има много...простотия...

# 771
Happy,
е нали точно това е проблемът, както аз разбирам. Не искат да се изнесат от къщата (заедно, не поотделно), ама и свекъра не могат да изгонят.  За мен още като са строели къщата е трябвало да се откажат и да намерят друго място без участието на свекъра, но не са се отказали. Така че сега си жънат, това, което са си посели.

ПП Някои мъже се променят много през критическата. Поне баща ми стана много сърдит и  заядлив.

# 772
О, не си лоша. Просто това са хората и средата, които харесваш. След като ти харесва мъж, който няма топки да те защити от баща си, който те е оставил без собственост върху семейното ви жилище, който замеря баща си с буркани, псува и крещи, ОК. Живей си с него, никой не те спира. Голям праз, че синът ти гледа и попива подобен мангалски манталитет и поведение. Най-много да стане като баща си и дядо си. Но ние учим дъщерите си да стоят по-далеч от момчета от подобна среда, така че все ни е тая какво ще стане със сина ти. На твоята глава ще е, не на нашите.

# 773

Такива предложения имаше  hahaha
А страха ми е аз да не го ударя не мъжа ми Simple Smile защото на мъжа ми ще му се размине а мен ще ме съди 100%
Какво значи иска си мъжа ?? Това учудва ли ви ??? Нали затова сме се събрали ако не го исках щях ли да се чудя как да си запазя семейството въпреки свекъра??? Аз ако не си исках мъжа нямаше да имам никаква дилема.
Като говорим за круши те крушите са две ако е паднал по близо до крушата на майка си ще съм супер доволна. За сега проявява нейните  черти ще изчакам до критическата да видим ще се прояви ли и баща му.

Разбира се, че когато се събереш с някой е ясно, че го искаш. Въпросът е на каква цена и дали си струва. Ако отговорът за теб е "Да", тогава не виждам защо питаш. Ясно е, че той върви в пакет със свекъра ти и няма как да промениш нито един от двамата.

# 774
Ми сцепи му тиквата,па нека те съди..
Нападнал те е,защитила си се и толкоз.

П.п.Абе я го тресни направо ти,няма кво да го чакаш да напада..Че да му вземеш страха,пък нека обяснява после дали има сестра..Mr. Green..

Шегувам се разбира се,ама..тоя дядка пр осто е немерил църква да се кръсти..
Има такива жени,че досега щеше само да гледа като припикано мушкато и да се чуди от къде му е дошло.

# 775
Има такива жени,че досега щеше само да гледа като припикано мушкато и да се чуди от къде му е дошло.
Мисля, че този тип жени, които визираш, бягат като дявол от тамян от подобни мъже.

# 776
  • където ми харесва
Искаш ли да ти кажа защо си овцедушна? Защото съм била е твоето положение, само че проблемите ми бяха с бивша свекърва, която не живееше с нас.
Когато се оженихме с бившия, той дойде в моят дом са живее. Бях бременна, когато екссъсела започна да ме натяга да съм преписвала всичко на мъжа ми. Не я огря. Като родих, започнаха театрите-име на детето, да се нанасяла, че да ми помага, защо съм общувала с майка ми, била съм боклук, добре че бил сина й да ме възпита правилно и още и още бисери. Накрая така го беше насъскала към мен, че без свян такъв шамар ми изпердаши, че успя да ми сцепи устата...за протокола-детето ми гледаше какво се случва и се скъсваше да пищи, а тая уроспия се опитваше да запуши устата на бебето (дъщеря ми беше на годинка).
Иначе, сеш се, бившия ми говореше колко много ме обича, аз съм всичко за него, той бил идиот, детето ни било най-ценното нещо...абе сваляше звезди на поразия. Но не можах да си причинявам повече това-шута в гъза и на него и на мама му и толко!
Той се осъзна в последствие какво е сътворил и какво е причинил. Беше му и ясно че повече в живота ни няма да се върне. Маминка си го прибра в тях и още си живеят заедно. Дъщеря ми е почти на 18, виждал я е не повече от 5 пъти след като го изгоних.
И всичко това, от майка му идваше, успя да го убеди, че съм спала с половината квартал (как, така и не разбрах, а като сметнете че детето ми беше като гербова марка за мен, и единствените моменти, в които сме се отделяли бяха, докато ходех на лекции, а той гледаше малката пред университета.
Не ми се пише повече, защото ми горчи.
Но, ако бях приела че дъртия вампир ще ръководи семейството ми, щях да си ходя все набита, но "обичана" от моя бивш.

# 777
  • София
Мдам все повече на мен ми се изяснява, защо има толкова самотни родители и толкова разводи Simple Smile
За вас единствения изход е раздяла ултиматум на мъжа / т.е. да направя точно като свекъра да изнудвам/.
За да не съм овцедушна трябва да се съглася, че мъжа ми е "бял боклук" , което няма как да стане след като съм му родила две деца и съм с него от толкова години.
Т.е. трябва да оставя свекър ми да победи като направя това което той иска най-мнго а именно да се изнеса от дома си и да го оставя да си развява коня.
Наистина искам да чуя мнение на свекърва и съвет.

Не, нищо не ти се изяснява, а просто си търсиш оправдание за прекрасната атмосфера, в която съжителствате и растат децата ти.

Първите съвети, които ти бяха дадени, не включваха напускане на прекрасния мъж, а ултиматум да се прекрати съжителството с баща му и да ти прехвърли половината къща.

Що се отнася до свекъра, търпиш, защото не си по- различна от него- вече, не знам каква си била преди да го срещнеш.
Забрави ли, че вече го изнуди да прехвърли къщата на сина си, заплашвайки го с данъчни и каквото там се сетиш?
Че и затвор се споменаваше. Mr. Green

И нещо не разбрах- за кой собствен дом, от който свекър ти иска да се изнесеш, пишеш? newsm78
Ти нямаш нищо и както сама отбеляза, ако си тръгнеш, ще трябва да се върнеш при мама и тате.

Аз съм тъща и с риск да си разваля отношенията с дъщеря ми, бих направила всичко възможно, да не постъпва овчедушно.
Като бъдеща свекърва, бих си посипала главата с пепел, ако се окаже, че съм позволила синът ми  да стане боклук като баща си.

# 778
Къде сте видели, че мъжа ми псува ??? Казах само за бурканите защото си изтърва нервите. Мисля, че на всеки в създалата се ситуация щеше да му прекипи. Няколко дни преди това свекъра беше захвърлил на коридора булсат устройството забивало и беше направил срез на гипсокартона при хвърлянето, а после посреднощ счупи стъклото на вратата към верандата и при положение, че средствата са излезли от джоба на мъжа нормално беше да си изтърве нервите. Замери го но никога не го е псувал.
Що се отнася до дядото и неговите изразни средства да зле е , но аз такива съм слушала в МОЛ-вете че има къде да ги научи и без помощ от вкъщи.
Дали на мен ми харесва този начин на отношение ако ми харесваше нямаше да пиша, но си помислих, че ще има друг съвет от зарежи си мъжа не е стока. Сритайте свекъра в топките ... изнесете се и зарежете къща която сте градили и сте вложили толкова. И любимия ми " остави си децата без баща защото те сега учат какво е семейство" и сигурно това е примера, който трябва да имат самотен родител Simple Smile

# 779
Абсурт Simple Smile Сега овцедушна ли съм или съм като свекър ми ???
Да изнудих го и не съжалявам.
Казах наследствен имот от баба ми и дядо ми в който живее моя баща. Свекъра не иска да се изнасям от него а да си отида в него.

Общи условия

Активация на акаунт