С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 790
  • 805
  •   2
Отговори
# 435
  • където ми харесва
Ехее, и вие почнахте вече да теглите локумите.
Момичето каза, че ще дойдат последователно и двата чифта родители, най-вероятно или са се разбрали с тях, или ще се разбират тепърва.
Все си мисля, че поне в това отношение е най-важен комфорта на младото семейство.

# 436
  • при късмета
Усещате ли, че заради свекървите в темата, жена на която ѝ предстои раждане, нещо за което само се питаше как ще стане, вече сериозно се притеснява? Па тая баба да не се разсърди, па оная баба как ще реагира, па как да ги прати на хотел?  ooooh! Все едно си няма други притеснения и за какво да мисли. И всички заради "благородните, отдадени и разбиращи" свекърви в темата

# 437
Всички тези щуротии дойдоха от снахите. Голямо творчество развиха.

# 438
  • при късмета
О, разбира се, че снахите започнаха с квалификациите и определенията кое е лигавщина! И защото някой не чете какво авторката е написала още в първия си пост и твърди обратното

# 439
В интерес на истината, първият пост на М.Ч. беше доста емоционален и бълбукащ от хормони. Едва по-късно тя написа за сравнително разумното решение, което е взела. Да предложи на бабите и дядовците или това решение, или идеята за хотела и да им обясни, че седем души в две стаи е тотален абсурд. Това бебе няма да има кислород да диша, егати!

# 440
Аз все още не съм толкова близо до възраста да бъда свекърва , та мнението ми може да се квалифицира като на снаха . Когато се роди дъщеря ми , свекърва ми дойде в болницата да я види за около 15-30 мин , даде и малък подарък и ме оставиха на спокойствие . Когато ме изписаха жената дойде за около 2 часа , въпреки че е от друг град . Беше приготвила "официалният " подарък и други дреболии , направиха си снимки с детето , бях приготвила символична почерпка и това неше . Жената ме уведоми , че ако имам нужда от помощ с детето да и св обадя .
Не виждам какво толкова би ги затруднило майките да посрещнат за два часа бабата и дядото , та и какво ще се случи толкова ако се постнат снимки. Глезотия си е отвсякъде.

# 441
  • Оптимист по принуда
А бабите, уж модерни вече, как нито една не се сеща да каже - не се притеснявайте, ще намерим къде да спим или не се притеснявайте, ще дойдат първо едните, после другите.  И на двете двойки родители им се иска да са на първа линия след раждането и че ще са при младите да 'помагат', а не е като да не са наясно, че чисто от квадратурна гледна точка няма как да стане. Обаче се надяват тайничко /и не толкоз/ и стоят на Ф да видят кой ще е по-уважен. В това положение, освен все за някого да е 'лоша', не виждам какво друго може да направи М.Ч.

# 442
  • София
А бабите, уж модерни вече, как нито една не се сеща да каже - не се притеснявайте, ще намерим къде да спим или не се притеснявайте, ще дойдат първо едните, после другите.  И на двете двойки родители им се иска да са на първа линия след раждането и че ще са при младите да 'помагат', а не е като да не са наясно, че чисто от квадратурна гледна точка няма как да стане. Обаче се надяват тайничко /и не толкоз/ и стоят на Ф да видят кой ще е по-уважен. В това положение, освен все за някого да е 'лоша', не виждам какво друго може да направи М.Ч.

newsm10`

Голяма помощ, няма що - да създават грижи на младите, вместо да ги облекчат от притеснения!

# 443
  • при късмета
Уиш, на мен не ми се вижда емоционален. Съвсем трезвомислещ си е, започва точно с това, че живеят далеч и двата чифта родители, искането на свекървата да  се пренесат с бебето при нея и от там опасението какво ще се случи на изписването, в контраст с желанието ѝ да са сами, а родителите да изчакат с гостуването 2-3 дни . Адел го е припомнила 2 стр. назад
Уточнила е, че живеят далеч, а допълнението, че са в малко жилище я принудиха свекървите да го дава, като обяснения. Които само заради първия факт, сами по себе си бяха излишни

# 444
  • София
Голяма работа, че е лоша за някого. По-важно е за себе си да не е.

# 445
Не смятам за глезотия нежеланието за публикуване на снимки, които да ги гледа кой ли не. Двамата с ММ не бихме правили компромис относно възгледите си, само защото някоя от бабите е активна във фейсбук.

# 446
Не смятам за глезотия нежеланието за публикуване на снимки, които да ги гледа кой ли не. Двамата с ММ не бихме правили компромис относно възгледите си, само защото някоя от бабите е активна във фейсбук.

Момичето предполага, че ще възникне този проблем. Още май не го е обсъждала. Редно е да си каже.

# 447
Активна съм във фейсбук и  против да се слагат снимки на кило.Малкото които съм пуснала са след питане може ли.И са които те вече са сложили,не тези,дето ми пращат.По  повод.

# 448
А какво точно ще се случи , ако се публикуват снимки на детето в Интернет , обяснете ми моля ви?

# 449
Усещате ли, че заради свекървите в темата, жена на която ѝ предстои раждане, нещо за което само се питаше как ще стане, вече сериозно се притеснява? Па тая баба да не се разсърди, па оная баба как ще реагира, па как да ги прати на хотел?  ooooh! Все едно си няма други притеснения и за какво да мисли. И всички заради "благородните, отдадени и разбиращи" свекърви в темата
Айде молим...
Чак пък "всичко"..
Прости женици ба тоя свят има бол.. Първо стават снахи,па после и свекърви..
Или..викаш докато са във фазата "снаха",простотията не се брои,валидна е само като станат свекърви? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт