Аз не бих могла.

Дано и догодина е така, като решим да я пуснем. 
Пусна ли в 8 ОДЗ ? До вас има ясли,но и тя не ви е далече,а е най-голямата детска градина в района. При това се води "представителна". Навремето сбърках,че не записах там баткото на ясла,за да си пази място за детската градина после.

Доволна съм
За целта всяка сутрин поливам цветя, кося тревата през 1-2 седмици , подрязвам разни храсти, садим дървета , слагам оградки, боядисвам пейки, слагам соларни лапми ...
Градинарството е супер зарибяващо.
И така както това място беше запустяло от години имаше тонове загнили листа и боклуци, така да видите сега как всички съседи ме подпитват - имам ли нужда от помощ, ама много хубаво било станало... хихи
Но аз 1 меню му го давам 2 дни, супа с надробено хлебче го яде за обяд единия ден и после основното също и за обяд другия ден, после следобяд яде десерта, а друг ден му правя някаква каша.
Оставя ли го в кошарата за игра , се сърди.
И така ...
Оставя ли го в кошарата за игра , се сърди.
И така ...
В количка вече не иска да се вози повече от 10-15 мин...в кошарата да си стои - абсурд. Където и да отида , идва при мен, хваща се за панталона ми и се изправя и ме дърпа нанякъде...хаха...помага в "подреждането" на шкафовет ена кухнята, оставила съм му един любим шкаф с пластмасови купи и панички , кутии каша и разни други дребни безопасни неща...хахах...
Препоръчани теми