Аз по принцип директно се конфронтирам и елиминирам проблема, понякога човека, направо от живота ми. С това пасивно-агресивно държание (говорене зад гърба, извъртане на глава, демонстративно отбягване) само се трупа напрежение нищо не се постига, а може пък като си поговорите откровено, да си изясните нещата и да я сложиш на мястото ѝ.
Аз често попадам под влияние на нерви и умора и това понякога поставя отношенията ни под голямо напрежение, но засега успяваме да го тушираме и се надявам нещата само да се подобряват занапред, като детето расте. Пък дали ще е така, животът ще покаже.
)
Края на юли
и второ,ако почне сериала и дим да я няма. А даже,след като видя как майка ми се грижи за Огнян,се покрива съвсем. Аз хич не държа на вниманието й и наистина сме го превърнали в майтап,но ... всякакви хора има. Важното е наистина в семейството ви да има разбирателство,другото са външни препратки
.Още като дойдохме да живеем в къщата и директно ми се каза: "вие и двамата вече имате деца,няма баби да помагат,така че нали нямате намерение да..." . Само се прави на щастлива баба от скука,а аз просто не й обръщам внимание. Грабвам си кучето и бебето и беж да ме няма 

Още малко да порастнат децата и да опитаме да си върнем част от предишния живот.
и става една..... 
И сега като видят кутията ,викат:И-аааа,И-ааа.
, но пък аз съм водолей и хич не му се връзвам,чак се дразня на дипломатичността си и вечното влизане в положението на всички
. Оставям го да си пофучи и в удобен случай разгжваряме за случката и така се оправям с рогатото
.
Знам че за морбили трябва да е захранено детето с белтък, но педи не ни каза нищо.
. 
Всичко беше много хубаво! Много съм доволна, рожденикът - още повече 
Изпапква си всичко, както винаги 
Препоръчани теми