Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 62 605
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И моята като сме навън и тя си мрънка докато не я хвана за ръчички, явно й е мерак.

# 631
  • София
Шпионин
Понеже току що погледнах на коя страница сме Чакам предложения за име на следващата тема
Засега имаме само това: "Телчета, раци и близнаци, уверено напред крачат"

Предложение:

"Преди година ЮНЧЕ беше пеленаче, сега все по-уверено напред ще крачи"

# 632
Мина първата година, юнчето с охота повдига на мама адреналина.  Mr. Green

# 633
  • Русе
Благодаря на всички за съветите за температурата и загрижеността, Йоана е по-добре. Все още си дърпа малко ушите и реве, но няма температура.  И си е усмихнатото човече.
Ние се печем на адски огън, утре нямам идея какво да ги правя децата. Нямаме климатици, на парно сме и първи етаж, уж по-хладно, но ако летата са все такива ще купуваме май...

# 634
Аз днес не съм го извеждала, защото се събуди късно и докато хапне, това, онова и стана късно.
Сега се радвам, че не отидохме в парка, макар там да е прохладно под дебелите сенки.
Климатикът никога не съм го включвала в негово присъствие, като излезат с татко си, тогава охлаждам.
При всички положения мисля, че ако няма дебела сянка, в къщи, дори и без климатик е по-добре. Дърпам дебелите завеси, за да не напича и се занимаваме с нещо.

# 635
Юнче крачи тъй добре, стяга се да ходи на море.

Юнче крачи и палува, вече учи се да плува.

# 636
Ние също не сме проходили и така като гледам, скоро няма да се случи. Много рядко я хващам за ръчички, но тя по-скоро не изивява желание и не смятам да я насилвам. Иначе си лази, обикаля по кошарата и не спира да мята всичко от нея по земята.
София също се обрина и това ме накара да я заведа днес на лекар. Бях ви споменала, че все още повръща. Днес я водих при друга доцентка, не съм доволна от прегледа. Горката жена, май я беше напекло здраво... Каза, че има алергия към белтъка и ни прати да си правим изследвания. Някой от вас да е правил? И всъщност надеждни ли са, въобще? Притеснението ми е следното-обрива е под вратлето и под мишничките. Чух се с приятел дерматолог ( завеждащ кожната клиника във ВМА ) и той каза, че обрив под вратлето никога не е алергичен. Та не знам какво да правя. Има ли смисъл да си набутвам парите и да тормозя малката с това изследване  newsm78 предните две лекарки изм/у които едната пак доцентка ми се караха, като зададох въпроса си " да не би да има алергия ", тази пък казва, че има... Същия обрив го имаше и преди няколко месеца, тогава ми казаха , че е от слюнката, която отделя.
Та като цяло моля мамите със подобен проблем за съдействие  bowuu

# 637
  • България
Стела е с нещо на гушката.Не мога да кажа точно обрив,по-скоро зачервяване.
Казаха ми да го мажа с крем здраве или друг крем против подсичане.
Може да е от горещината протрити нещо.
Ние я водим на кожен лекар докто спи в количката:)Иначе няма никакъв шанс да я види.И зпада в истерия.

# 638
  • София
Магинка, това е от жегата, от пот и слюнки. И Марина ги има, водих я при моята дерматоложка каза да я мажа с крем против подсичане /ползвам Бочко и минаха/.

# 639
  • Русе
Йоана освен ситния обрив от жегата има и някакви пъпки по ръчичките - може и да съм я предозирал с температуропонижаващите онзи ден. Не я сърбят, но са зачервени.
Днес ги заведохме на басейн, голям кеф! Йоана в коритото стои страхливо, едва докосва водата. В басейна се скъса да пляска, рита с крака, пя си докато я возих с пояса. Голямо спасение от жегата, но отидохме в 18,00ч.

# 640
Митито вече бяга все пп бързо и все по засилен.. Mr. Green Лудницата започва от 7:00 сутринта и има почивки само докато спи Joy
Научи се да си кара кракомобила вече , и новата му любима игра е криеницата. Голям смях пада като го открия, което не е трудно Mr. Green ама и аз се правя на ударена и из вскчкк стаи викам - Къде е Митито хахаха .
Днес обаче съня му е адски неспокоен и затова все още съм будна.. Заспа нормалнлно , и след час се започна еднл въртене, ставане и плачене от някаква болка. Също и се задави все едно със секрет..Дано е зъбче номер 5 Praynig а не някоя настинка отново, че в понедвлник сме на ваксина. Няма темпвратура, не дава да му докосна устичката.
Спирам да ходя на площадката зад блока ни, която от спокойно и тихо място с 4,5 майки с деца  на което Митито спокойно можеше да ходи, се превърна в детски кът от към 30тина деца.. И естествено има много майки , които водят болните си деца, и при въпрос защо не са вкъщи ми се отговаря- Е детето като иска да играе насила ли да го държа, или "Това си е моя работа", аюбимото ми е " То не е болно, продто така си кашля" ...със сопола до устната... Чудесно просто.. Tired

# 641
  • България
Мити много бързо е напреднал със зъбките Simple Smile
Моите момичета се изравниха съвсем по зъби.Изби им 6-ти и на двете,който всъщност е преден горе  Laughing

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 15:19 от ирен22

# 642
  • Русе
Йоана пък още си е с осем зъба. Толкова рано тръгнаха, сега - застой. Венецът й е на бабунки чак, но не пробиват.
До обед изтикахме в жегата, направихме един плаж на Дунава, имаше ветрец, но и той толкова горещ, все едно сме отворили вратата на фурната. Из русенските групи във Фейсбук тръгна виц : Дали е проблем пране, което е прано на 30° , да съхне на 45? Joy Като се наспят ще взема да напълня басейна на балкона, там е сянка вече.

# 643
  • България
И ние сме на плаж на балкона  Joy
Че и кака им се намъкна в малкия басейн.
Ще кача снимки във ФБ Simple Smile

# 644
И нашия следобеден плаж е на терасата  Mr. Green .
Ирен, горните 2 избиха 2 седмици след долните, и то с хематомче от удар..Сцепи се венеца и Хоп зъбче Grinning
Днес е с един прозрачен сопол и пак ще слагам от вечерта Коларгол.
Ще отменя отново ваксината , не ми се рискува..а толкова го пазих последните 2 седмици..
Мами в HM и Зара има страшни намаления на детски дрехи..вчера му накупих долнички и блузки за есента  по 5-10лв. Отивайте докато не са свършили , че е голям наплив.

Общи условия

Активация на акаунт