Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 006
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Успокоихте ме че с килограмите всичко е наред. Благодаря ви!
Сега да ви попитам, има ли други мъници , които още се задавят с по-едро пюрирана храна и парченца?
Попарата изобщо не иска да я близне като не е пасирана.. Същото е и с хляба,на накъсани малки парченца яде , но ако му дам цяло парче отхапва голяма част и се задавя. И солетите ги отгризва и пак същата работа..
И белтък как и кога въведохте? За коя ваксина трябваше да е вкаран?
 bouquet
Жорко не се дави с хляба, а солети не давам. Ако му надробя парчета хляб в супата, направо му се гади и го плюе. Днес яде мляко с ориз - не пасирано и не много течно. Не е имало проблем. Има само 4 зъба
Белтък въведох без да искам с една купешка супа на 12м+. Не е имало реакция. Не знам за ваксината коя и защо Simple Smile

# 481
  • България
Мисля,че за морбили,но защо не знам?
Тази вечер Теодора разглежда книжка и казва:"Къдеее е коте?" Grinning
С баща й се спогледахме да не ни се е причуло, но определено си беше първото й изречение  Grinning

# 482
Мерси за отговорите момичета.
Ехаа Ирен, браво на Теди!!
На Мити първата смислена дума освен Тати и Баба беше АЙДЕЕ. .Mr. Green
Сутрин като стане или като излизаме казва Айдее , а преди няколко дни го научих на ДАЙ и АЛО Laughing . Сега постоянно ги повтаря. Но вие ни минавате отвсякъде с това изречение Grinning .

# 483
Само ние ли сме до никъде с говоренето? Речниковият запас се ограничава до бау, мяу и грухтене на прасе. Grinning А младежът и толкова не може. Само на бебешки бръщолевят.

# 484
Не сте, при нас положението е същото, дори още не е казал тати.
Не си спомням как се казва ваксината, но доки каза да започваме с белтъка, защото е жива ваксина и се отглежда в среда с белтък.

# 485
  • София
И ние сме до никъде с говоренето Simple Smile Знае само "Тата", "Ам", "Мама", "Ало", "Ап" е топка, май е само това Simple Smile

# 486
  • България
При нас топката и всички топчета(ябълки,сливи и т.н)са "кок" от скок Simple Smile
А кака им я наричаше "ку"

# 487
Смислените думи са на хриливи и отливи. Сега пък не казва "мама". Всичко е баба и тата. Даже на мен ми вика "баба". Иначе "кака" е най-сигурната и затвърдена дума Simple Smile .

# 488
  • България
Нашите на кака си казват Мая, а останалите са каки Simple Smile
Още от голямата съм се чудила как различават кака от бате Simple Smile
Теодора наистина много говори, опитва се да повтори всичко.На една картинка, на която има ягоди ,казва"акоти"
Хубавото е,че се имитират и Стела също казва думичките след известно време.

# 489
  • Русе
И ние сме до никъде с говоренето. Рядко ме мамосва, тата, баба се нареждат за всичко. Казва тао, тао като маха с ръчичка и аля с телефона на ухото ( подариха й бебешки за рождения ден). Но как прекрасно пищи ако не стане по нейната Laughing Ще проговорят, няма начин.

# 490
  • София
Момичета, какаови кремчета давате ли? Че гледам сега от кухнята за СЗ е кремче с грис и какао, та се зачудих удачно ли е да му дам?

# 491
  • България
Давала съм от кухнята два пъти,много се хареса Simple Smile

# 492
Момичета, какаови кремчета давате ли? Че гледам сега от кухнята за СЗ е кремче с грис и какао, та се зачудих удачно ли е да му дам?
Честно казано какото бих си го спестила засега,че и без него трудно спи Simple Smile

# 493
  • Стара Загора
От кухнята всичко давам.Такива какаови кремчета досега сме взимали два пъти.Харесват се.Днес забраних Алекс със сладолед.Хареса му ама като видях как примлясква и набързо се изнесох с кутията.Стига му само да опита засега.Вие давате ли?Имам позната с момиченце,което е с два месеца по- голяма и редовно ѝ дават сладолед.Според мен сякаш е раничко.

# 494
  • Русе
Каката по това време я захраних със сладолед. Ама Йоана с тия кашлици ще й се  наложи да почака, че съм убедена, че ще й хареса....От нашата кухня няма какаови кремчета в менюто за първа група. Не че не мога да й вземам вече втора, ама се ослушвам. Че вдигнаха купоните пък яденето е почти същото само по едро и с мляко и белтък. Сигурно на следващото купуване на купони ще я мина на двойка де. Но на голямата дълго време не давах какаовите кремове, че и без това не е от спящите..

Общи условия

Активация на акаунт