Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 019
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
При нас не  дават какао. Ама ние сме още на кухнята за 10 месечни, заради алергията. Сега се захранваме с мляко и най-странното е че от млякото на Бор Чвор, Верея и още едно е с такова разстройство, че не мога да и насмогна на памперси. А от млякото на Тертер и Балкан няма проблеми. Simple Smile Утре сме на ваксина ама не знам коя ще сложим, че заради захранването с мляко не сложихме тази за 1 годинка и за морбили.

# 496
В кухнята има какаово кремче, но ме съмнява да има какао вътре - сигурно само следи от какао. Чак да не спят от него - не вярвам или поне, не съм забелязала. Сладоледът опитаха само с няколко облизвания на лъжичката ми. Много обичат сладко, но предпочитам да давам плодове.
Ирен, интересно как разпознаваш сричките, че си имат значение. Трябва и аз да се заслушам. Grinning

# 497
Ние още си караме на баба,мама,тата дяди и амам ако е гладна,от време на време бучи или казва „вда” ако й се пие вода,но цели изречения са още далечна история. Ходи все по-уверено хваната за ръцете ми. Няколко пъти стоеше права облегната на парно или стена,но за сега не смее да се пуска. Обожава да качва стълби докато й помагам с ръце. Иначе се борим с храненето. Вече хапва до 180-190гр храна със зор,но ако дам само плодове умира за тях и кисело мляко и вода. А те не са хранителни newsm78
Не ми стига акъла вече какво да й правя за ядене-обича месо,мрази зеленчуци...в чудо се виждам ooooh! предстои ни почивка,но този път съм решила никакви багажи с тонове дрешки и т.н. предстои и РД на 23.06 и на 25.06 баща ми и после почивка:)дано. Колкото до свекито ми не се конфронтирам с нея-казвам какво не одобрявам в държанието й на ММ и той се оправя с нея,но в общи линии сме ок с нея. Само пропуснах да кажа че бяхме качили само 80гр миналия месец,но от тримата с ММ и педи май аз вдигнах най,много парата. Педи каза че щом е игрива и има апетит вс е ок.все пак бебетата не са машини с вкарани параметри за наддаване за срок:)  Peace

# 498
  • София
Ние днес бяхме на ваксина и педи я претегли. Вече е 74см и 7800. Simple Smile За месец и 3 дни е качила 1 см и 480гр. Педи каза че е качила много, предвид че сега качват по 200гр за 3 месеца Simple Smile Обаче Марина си изяжда вече почти 3-те бурканчета от кухнята

# 499
Грам захар не съм давала досега. Кремчетата от кухнята не ги взимам. При нас може да вземеш,каквото искаш. След като може без захар,няма и да му я тикам. Давам плодове и фурми. Сладолед на баткотодадох на две години. Вчера една добра съседка се опита директно,без да ме пита,да даде на Огнян някакво зрънчо. Полудях Simple Smile А свекървата ми каза,че не знае жена,дето да пие толкова бира като мен ш съм бшла като алкохолиците Grinning . Пия една бира на обяд (не винагш) и една вечер. След като заспи пия две. Ако алкохолиците могат да карат с тжлкжва,евала Grinning . Повече не стъпвам на двора при нея и тя сега е много гузна,ама не знае с кой си има работа Grinning . Голямо село е в тази къща. Няма да вирея тука дълго. Най-хубавото е,че имам пэлната подкрепа на ММ. Оплаках се Simple Smile и се похвалих Simple Smile

# 500
  • Русе
В къщи се ядат боклуци, признавам си..Йоана още я поопазвам, но голямата яде и зрънчо и бисквити...
Добре че свекървата не ми брои пиенето Laughing Ама понеже водим децата на площадката с баща им си носим бира - я някой радлер, я обикновена...То иначе кога време да седнем на бира Simple Smile Докато се приберем отвън, миене, вечеря, баня и станало време за сън. Каката заспива в 23,00 кога с баща й да пийнем...Та сигурно на някои майки им се струваме пияндета...

# 501
Ние с баща ѝ си пием по едно малко (или пък голямо уиски Laughing) веднъж-дваж седмично след нощното кърмене за приспиване. Ама ако пия два литра бира на ден, ще стана 300 кила, не 200, както съм сега Laughing
По-боклучави и неполезни храни от пакетираните пшенични пръчки и купешкия сладолед надали има. Едва ли ще ги избегнем, но не виждам защо да ѝ ги навирам от невръстна възраст, след като не ми се налага. Засега най-боклучавото, което съм ѝ давала е бебешка бисквита и сухар. Ще пробвам и лимецовите солети на Хармония дали ще ги яде, досега солети не е виждала, пък и с тия два зъба... Но поне не ми се налага да пасирам - от 10-месечна, откакто е записана на кухня, нищо не съм пасирала, в началото ѝ бяха странни парчетата, но се научи да ги яде.

# 502
И аз не съм давала нито солети, нито сладолед и ще дам, когато сам си поиска, демек като разбира.  Grinning
Все още е с кашлица, водихме го на лекар, чисти били гърдите, ама той кашля, та се дере. Продължавам с инахалациите, но вече 4 ден е само на АМ и около 50 гр. следобяд си хапва нещо плодово. Чакаме две зъбчета едновременно и друг път така отказва храна, но чак пък за толкова време не е било.  Cry

# 503
Пускахме изследванията , кръв и урина и излязоха перфектни, и сополите спряха също, след 2 дни на Коларгол.
И аз си пийвам, през вечер, я уиски с редбул и винце..а любимото ми лятно е ментичка със спрайт. А газирано попринцип не обичам и не пия , но и чист алкохол ми нагарджа. Mr. Green
Еми след дългия ден няма как, и ние сме хора все пак!

Аз давам гризки, е не цял пакет естествено, но през 3,4 дни му взимам , като се разхождаме.
Не се чувствам гузна. Захар , сол и тн ще почакам. Не искам от рано да му се развалят зъбките.
 Само веднъж му дадох да си близне мед , но това беше на прощъпулника , малко парче питка го опрях в меда. Иначе ще проспусна засега сладките неща. Плодовете са достатъчно сладки.

# 504
Влади пък няма нито температура, нито сополи, но като кашля си личи, че има секрет. Явно е пак задна хрема. С прахосмукачката нищо не вадя.
Радвам се, че вие сте се излекували, да минават тия болести и да се наслаждават на лятото децата.

# 505
  • София
На болните бебчета - да оздравяват бързо.
Аз не пия нищо. От 2 глътки бира се напивам Simple Smile От детската кухня и давам десерта, но тя не винаги го яде. Питах дали има захар и ми казаха че не слагат. Сладолед и други такива няма да ѝ дам преди да навърши 3 години. След това ще видя Simple Smile Яде бебешки бисквити на ДМ и солети на Чио /детски/ те са без захар, сол и други такива неща, с две думи варено тесто Simple Smile

# 506
  • България
Хипо,ти си алкохоличка, аз съм анорексичка Wink

# 507
  • Русе
Хипо,ти си алкохоличка, аз съм анорексичка Wink
Ох, горките!  Laughing Мили свекърви имате...
 Аз пък с тая, втората бременост хич не мога да отслабна...Миналото лято бях взела да смъквам, какво стана зимата ама съм над 10 кг от нормалните ми и ми тежи...Явно са хормони и недоспиване, защото от седмица спрях кърменето през деня, останаха едно, две нощни  и съм 3 кила надолу. Ям еднакво, уж не много... Като отбия Йоана се надявам да смъкна...

# 508
Аз давам гризки, е не цял пакет естествено, но през 3,4 дни му взимам , като се разхождаме.
Не се чувствам гузна. Захар , сол и тн ще почакам. Не искам от рано да му се развалят зъбките.
Зрънчото е пълно със сол, захар и палмово масло и е от най-вредните за зъбите храни, защото полепва по тях и се изчиства много трудно.

Като отбия Йоана се надявам да смъкна...
И аз така се надявам, ама ще видим и кога ще е това отбиване. Но определено от недоспиване и умора по-често посягам към храна, а някой път дори и без да съм гладна, затова гледам да се възспирам, но пак се отразява.

# 509
  • Русе
Тази вечер й се заканих на дребната, че утре купувам АМ и край! Така зверски ме захапа няколко пъти, съвсем нарочно, че бързо, бързо ще й спра кранчето! Че и ми се хили, диването! Аз се карам, тя нарежда срещу мен и ми бърка с пръсти в устата! Аааааа... Голямата я отбих без проблем юли, нищо че лятото не било хубаво. Но мина на АМ, че исках да си пие мляко поне докато израснат зъбчетата.
Пък аз много не налитам на храна, чак се чудя що стоят тия кила...Даже ям по-малко от преди да забременея...

Общи условия

Активация на акаунт