Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 005
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • България
И Теодора много ме хапе -по ръцете,по краката и се смее .Направо съм насинена.Иска да скубе също баща си,сестрите си и като не й даваме реве.Посяга към кака си, скубе я и си вика-не,не,не  Laughing
Стела набързо я настигна по зъби.Сега и двете имат по 5 -два долни,два горни странични и по един горе централен,абсолютно еднакви Simple Smile
Сега кои да чакаме,вторите долу ли?

# 511
Мисля,че за морбили,но защо не знам?
Тази вечер Теодора разглежда книжка и казва:"Къдеее е коте?" Grinning
С баща й се спогледахме да не ни се е причуло, но определено си беше първото й изречение  Grinning
#Crazy #Crazy #Crazy
То си е за споглеждане! Браво!  Hug

# 512
Само ние ли сме до никъде с говоренето? Речниковият запас се ограничава до бау, мяу и грухтене на прасе. Grinning А младежът и толкова не може. Само на бебешки бръщолевят.
И Жорко е зациклил на едно място от мнооого дълго време и аз вече се чудя всичко нормално ли е..  newsm78
Казва 'амам" - като е гладен, не знае какво значи "мама", "леля" - много сладко се плези и го изговаря, "бебе", "баба", "дада" "Бу' - казва на всичко с гуми, "Ба" - казва на всички животни, различни от куче" "Ай" - казва на всички френски булдози Grinning и като го питам как се казва твоето куче, казваше ,че се казва "Гого", сега казва само "Го" Grinning  ooooh! и на топката вика "гол"

Не сте, при нас положението е същото, дори още не е казал тати.
Не си спомням как се казва ваксината, но доки каза да започваме с белтъка, защото е жива ваксина и се отглежда в среда с белтък.
И Жорко не е казвал тати още  Confused

# 513
Момичета, какаови кремчета давате ли? Че гледам сега от кухнята за СЗ е кремче с грис и какао, та се зачудих удачно ли е да му дам?
Не смятам да давам никакъв шоколад или какао поне до 24м  Peace

# 514
От кухнята всичко давам.Такива какаови кремчета досега сме взимали два пъти.Харесват се.Днес забраних Алекс със сладолед.Хареса му ама като видях как примлясква и набързо се изнесох с кутията.Стига му само да опита засега.Вие давате ли?Имам позната с момиченце,което е с два месеца по- голяма и редовно ѝ дават сладолед.Според мен сякаш е раничко.
Не смятам да давам никакви подсладени със захар неща поне до 24м. Много лесно може да се приготви домашен сладолед с мляко, плодове и фурми, но не бих му дала да смучи лед. Достатъчно е студеното кисело мляко от хладилника, което яде с голямата лъжица Grinning

# 515
Грам захар не съм давала досега. Кремчетата от кухнята не ги взимам. При нас може да вземеш,каквото искаш. След като може без захар,няма и да му я тикам. Давам плодове и фурми. Сладолед на баткотодадох на две години. Вчера една добра съседка се опита директно,без да ме пита,да даде на Огнян някакво зрънчо. Полудях Simple Smile А свекървата ми каза,че не знае жена,дето да пие толкова бира като мен ш съм бшла като алкохолиците Grinning . Пия една бира на обяд (не винагш) и една вечер. След като заспи пия две. Ако алкохолиците могат да карат с тжлкжва,евала Grinning . Повече не стъпвам на двора при нея и тя сега е много гузна,ама не знае с кой си има работа Grinning . Голямо село е в тази къща. Няма да вирея тука дълго. Най-хубавото е,че имам пэлната подкрепа на ММ. Оплаках се Simple Smile и се похвалих Simple Smile
И аз съм на същото мнение за захартта и фурмите. И аз пия бира (1,8%) всеки ден и кърмя. Баба ми не спира да ме хвали по улиците, е съм пила някаква бира а кърмачки и за това съм имала много кърма  Joy

# 516
Ох момичета. Посмях се с вас. То и ние с ММ сме алкохолици. Вечер не си лягаме без да ударим по 1 ракийка, а през деня удрям и по една биричка. Имам излишни килца за сваляне и виждам увеличен целулит, което ме вбесява. Никакво време не ми остава за спорт или за нормално хранене през деня. Купувам си тестена закуска, докато разхождам мъниците. Дори до тоалетната не мога да отида, като бял човек. Вечер съм озверяла от глад и се тъпча, след като си легнат. Трябва спешно да взема мерки, че в морето ще изплаша рибата. Grinning
Ние днес водихме малкия на белодробен специалист, заради кашлицата и прохъркването. Всичко му е наред и разрешиха да направим ваксина. Вместо реимунизация, педи сложи морбилито. Да видим ще има ли странични ефекти, че както ще пътуваме за уикенда...
На консултацията се оказа, че са пораснали с 1 см, а малката изобщо не е качила и грам. Борим осемте килограма. Да можеше да им дам малко от моите излишни тлъстинки...Grinning Младежът е почти 9.
Много сладко вече се заиграват с други деца, особено с по-големи какички и батковци. Момата днес я пуснах на уокъра и доста смело се опитва да го бута. Утре ще опитам и с юнака, който се сдоби с нова цицина на главата при поредното си прекатурване.

# 517
Аз съм 3кг по малко от преди да забременея, ама ги няма онези стегнати крака от преди.. Tired, но пък за сметка на това корема ми пак е стегнат и оформен, че като родих неможех да се позная...
Като спрях да кърмя 2 месеца карах без въглехидрати, след това спрях  тестените храни , картофи и ориз , сега отвреме на време си правя тази много нашумяла моно диета на Червенкова. Само , че 10тина дни преди цикъл как си хапвам сладко не е истина..

# 518
Аз и три литра бира да изпия,грам не ми се отразява на кг. Проблемът е в мезето Grinning . Така като чета и май сме направо всички да изтрезвителното Grinning . Аз обаче наистина съм се притеснила за здравето си и наложштелно трябва да намеря начин да спра да кърмя. Страшно съм слаба,косата ми пада на кичурш почти,костите ме бжлят и едвам хждя пжнякога. Огнян пък не се храни достатъчно,защото си наваксва с кърмата и изследванията му не са цветущи,та днес му взеха венжзна кръв. Ще трябва да взема мерки. Ама с кърменето просто не знам. Нещо трябва да го излъжа,че с водата рядко става номера. Иначе тази нощ не сме спали направо. Скъса се да се мятка,мрънка,цока. Нощта срещу еньовден нали е магическа и се будува,та спазихме ритуала Grinning . Иначе всъщност точно днес трябваше да се роди по термин Simple Smile

# 519
  • България
Не знаех ,че се будува, но и ние го спазихме.Кукнаха двете в 4.30, та до 6.00. сме си играли.

# 520
Не знаех ,че се будува, но и ние го спазихме.Кукнаха двете в 4.30, та до 6.00. сме си играли.

Нашата игра беше в борене. Той става,аз го слагам да лежи Grinning Нямах сили за повече,но сега хич не знам как ще изтикам деня. Сега спи вече 2 часа,значи направо ми отиде следобедния сън. После,докато заспи и аз ще съм се разсэнила. Понякога завиждам на веселбата с близнаци,но в такива моменти... мога само да се възхищавам Grinning

# 521
Момичета не знам как издържате на това безсъние! Аз една нощ да не спя и цял ден съм като кълбо от нерви.моята принцеска будува след 4 само при зъбоникнене,обожава водата,което малко ме ядосва понякога защото може да замести и хранене с вода,не яде без да има ВОДА  Tired Иначе не мога да пия дори бира,че се напивам само от мириса на алкохол. Като се заМисля не пуша и по мъже не ходя...трябва да проверя дали нямам вече крилца Simple Smileвъоще както казвам не разбирам защо ви пука кой какво казал-то си е за него-в крайна сметка аз си затварям вратата на къщата от вътре,нали? Детето ми е здраво,нахранено,сменено,изкъпано,синът й на скъпата свеки-също... Peace
И като говорим по темата моята вече започна да вмъква изречения от рода на „Ти защо още не си проходила? Майка ти май не ти обръща внимание?”или пък „Ау,махни тая биба,че си голямо момиче за биби вече”,а аз й я държа в количката само за когато заспива денем и като заспи махам,а вечер не я приспивам с биба! Но ММ й свива сърмите от време на време. Иначе се хвали каква добра снахичка имала... Thinkingабе май вече се чудят какво да правят и клю клю...

# 522
  • Русе
И не е проходила и е с биберон като спи Йоана. До тук точно както голямата. Поне по това си приличат. Не че някой ми прави забележки.
Иначе и на мен ми се иска да спираме с кърменето. Не съм като Хипо, напротив не отслабвам, поникна нова коса - къдрава, но почти три години кърмене ми омръзна. Искам май вече тялото ми да си е пак само моето. Голямата ми обяснява вчера как като стане и тя майка бебето ще пиело мляко от нея Mr. Green Не че сега не си "кърми" бебетата...
Тази нощ и ние не спахме до три. Довечера май пак ще дам Нурофен, нов тласък зъбоникнене. И още не пробиват.
С каката терминът ми беше 23.06 и мислехме ако се роди на Еньовден да е Йоана.

# 523
Аз съм с толкова гъста коса,че засега хич не се забелязва якото падане,но самият факт си е признак за разни лшпси. Иначе и на мен ми изниква къдрава коса. Аз съм по принцип с чуплива,но сега много се къдри. При мен свекървата гледа да тикне бибата и да се отърве Simple Smile . Гледа на Огнян като на "нещо да ме радва, когато няма сериал" Grinning . Излязоха резултатите от изследванията. Нисък хемоглобин и отделно желязото си е ниско. Ще ядем яко мръвки и джпълншгелно Малтофер и витС. Въпреки слънцето,пак му качи капките вшт.Д на 2х3 . Но наистина фжнганелата му е внушигелна за възрастта. Разходки,мжре,планина,плодове и зеленчуци...

# 524
Това за биберона ми е най омразното, като питат "ама защо още е с биба". Познати и непознати възрастни жени ме питат и на последното питане отговора ми беше, че ако искам ще му натикам и 5 . По добре биба отколкото палец.
А и заспива с биба и след това я плюе. Нашите зъбчета почнаха да растат преди 1 месец и е нормално детето да се облекчава с нея.
С моята свекърва не сме приятелки но не сме и в лоши отношения. Но ако се изкаже непотготвена я скастрям бързо. А и ММ също.

Общи условия

Активация на акаунт