А младежът и толкова не може. Само на бебешки бръщолевят. 
и като го питам как се казва твоето куче, казваше ,че се казва "Гого", сега казва само "Го"
и на топката вика "гол"
А свекървата ми каза,че не знае жена,дето да пие толкова бира като мен ш съм бшла като алкохолиците
. Пия една бира на обяд (не винагш) и една вечер. След като заспи пия две. Ако алкохолиците могат да карат с тжлкжва,евала
. Повече не стъпвам на двора при нея и тя сега е много гузна,ама не знае с кой си има работа
. Голямо село е в тази къща. Няма да вирея тука дълго. Най-хубавото е,че имам пэлната подкрепа на ММ. Оплаках се
и се похвалих 

Младежът е почти 9.
, но пък за сметка на това корема ми пак е стегнат и оформен, че като родих неможех да се позная...
. Така като чета и май сме направо всички да изтрезвителното
. Аз обаче наистина съм се притеснила за здравето си и наложштелно трябва да намеря начин да спра да кърмя. Страшно съм слаба,косата ми пада на кичурш почти,костите ме бжлят и едвам хждя пжнякога. Огнян пък не се храни достатъчно,защото си наваксва с кърмата и изследванията му не са цветущи,та днес му взеха венжзна кръв. Ще трябва да взема мерки. Ама с кърменето просто не знам. Нещо трябва да го излъжа,че с водата рядко става номера. Иначе тази нощ не сме спали направо. Скъса се да се мятка,мрънка,цока. Нощта срещу еньовден нали е магическа и се будува,та спазихме ритуала
. Иначе всъщност точно днес трябваше да се роди по термин
Нямах сили за повече,но сега хич не знам как ще изтикам деня. Сега спи вече 2 часа,значи направо ми отиде следобедния сън. После,докато заспи и аз ще съм се разсэнила. Понякога завиждам на веселбата с близнаци,но в такива моменти... мога само да се възхищавам
Иначе не мога да пия дори бира,че се напивам само от мириса на алкохол. Като се заМисля не пуша и по мъже не ходя...трябва да проверя дали нямам вече крилца
въоще както казвам не разбирам защо ви пука кой какво казал-то си е за него-в крайна сметка аз си затварям вратата на къщата от вътре,нали? Детето ми е здраво,нахранено,сменено,изкъпано,синът й на скъпата свеки-също... 
абе май вече се чудят какво да правят и клю клю...
. Гледа на Огнян като на "нещо да ме радва, когато няма сериал"
. Излязоха резултатите от изследванията. Нисък хемоглобин и отделно желязото си е ниско. Ще ядем яко мръвки и джпълншгелно Малтофер и витС. Въпреки слънцето,пак му качи капките вшт.Д на 2х3 . Но наистина фжнганелата му е внушигелна за възрастта. Разходки,мжре,планина,плодове и зеленчуци... Препоръчани теми