Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 62 631
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Кити, да не те плаша, но зимата бях два месеца с възпалено сухожилие на китката...Дано при теб мине бързо. Но с вдигане на деца и други тежести трудно може ръката да е в покой, че да мине. Мазах с Фастум гел, за болката казаха Ибупрофен, но кърмене активно и не го пих.
Ние сме с надуваем басейн и мъкнем него, помпа, кофа...Пълен цирк, ама с деца е така Simple Smile На 8.07 живот и здраве ще пробваме едно море.
Да се похваля - сложихме последния Синфлорикс от тези, преди годината! Най-накрая, дано този път не вдига температура...

# 586
Уф, дано мине бързо. На мен ми изписаха Афламил за мазане и пия аулин за болката. Налага се всеки ден да товаря лакътя, освен през уикендите, когато ММ ще е у дома. Докторът каза, че до 2-3 дни ще отшуми и ако не, да ходя пак при него.

Този басейн изглежда много добре. Жалко, че не видяхме линка по-рано и вече взехме надуваем. Голямо помпане пада, а и изпускането му си е зор.  Crazy

Нанив, браво за ваксината ! Ние ще направим реимунизацията чак през октомври сигурно. Но пък мина морбилито.

# 587
  • България
Момичета, май ще правим прощъпулник Laughing
Днес и двете се пускат все по смело и почти прекосяват стаята.Гледат една от друга и се престрашават.
По повод имитирането, забравих миналия път да пиша,че като питаш Стели как се казва и отговаря"Теди" Simple Smile
Трудно им е да кажат Стели и звучи като Теди.

# 588
Момичета, май ще правим прощъпулник Laughing
Днес и двете се пускат все по смело и почти прекосяват стаята.Гледат една от друга и се престрашават.
По повод имитирането, забравих миналия път да пиша,че като питаш Стели как се казва и отговаря"Теди" Simple Smile
Трудно им е да кажат Стели и звучи като Теди.

Супер, Ирен !!!! И с това бърборене, те направо са за втори клас вече Grinning

# 589
  • София
Кити, дано се оправиш бързо.
На 15.07 ще правя 2в1, кръщене и прощъпалник. Simple Smile Не ми се събират роднините 2 пъти Simple Smile А освен това вече станаха скандали, че свекърва ми поканила бившия мъж на дъщеря си и някакви нейни приятелки, а ние решихме да е в тесен семеен кръг /15 човека/ Simple Smile

# 590
  • Стара Загора
Ние май скоро ще правим прощъпулник.Алекс днес навън се пусна.Бях седнала на една скамейка за няколко секунди,а дребен го бях подпряла и изведнъж като тръгна няма стигане на малкото човече.Следобед пак се пуска дори вече успя и да падне.В къщи обаче предпочита да си лази.Явно няма от изведнъж да почне да си ходи като голям човек.

# 591
Момичета, как сте? Кити дано ти мине бързо. Моля да ми дадете съвет, още не сме купили кош за кола за над 9 кг. Чудя се трябва ли да има положение за сън??? А до кога е нормално да пием АМ или айрян от шише с биберон тройка?

# 592
  • България
Тази вечер и навън си ходиха,както в къщи.Аз мислех,че ще се страхуват.
Утре ще меся питки:)
Няма да има гости.Само семейството.

# 593
  • София
Момичета, как сте? Кити дано ти мине бързо. Моля да ми дадете съвет, още не сме купили кош за кола за над 9 кг. Чудя се трябва ли да има положение за сън??? А до кога е нормално да пием АМ или айрян от шише с биберон тройка?
Нашето е за над 9кг и има опция за сън. Като беше по-малка го държах само на положението за сън, а сега като заспи го дръпвам и на нея ѝ е по-удобно /надявам се/ Simple Smile

# 594
Според мен е добре да има за сън, особено при дълги дестинации.
Ако колата обаче е с изофикс ситема, няма как да има пълно легнало положение и е кофти за детето.

# 595
  • Русе
Нашето столче няма пълно легнало, пада до някъде. Но и двете спят без проблем в него. Т. е вече само Йоана, каката е на повдигаща седалка, над 15 кг. За дълъг път обаче не е много ОК.
Йоана пак има температура след ваксината Sad Дано е еднократно, че в тая жега...

# 596
Нашето столче има полу-легнало положение, но се наглася само предварително, а не докато детето е на столчето. Това е есинственото нещо, което ме дразни, но пък разликата в положението е малка и почти не се налага да го издърпваме. В началото децата се накланяха напред и заспиваха с висяща глава над краката, но вече свикнаха и сега си заспиват назад с леко наклонена глава настрани. Не знам дали е безопасно детето да се вози в легнало положение на седалката. Може би заради това нямат изцяло легнало положение.
Момичета, благодаря ви за загрижеността. Вече лакътят е много по-добер. Даже днес пак качвах сама количката по рампата.
Браво на всички проходили юначета !
Ние също напредваме. Момата вече ходи за ръчички и се опитва да бута уокъра и това много я разсмива. Вече много по-маневрено се движат по мебелите, пускат се с една ръка и няколко пъти ги видях да се пускат и с двете ръци. Според мен, през юли ще бъде нашият прощъпулник. Да са живи и здрави, пък когато тогава.  Hug

# 597
  • Русе
Аз пак да се оплаквам - Йоана е с температура над 39• , която не спада от нищо! Винаги съм била за ваксините, че болестите са по-страшни, но с тия реакции на малката се чудя да слагам ли реваксинациите! Плаче, дразни я кърпата на главата и чорапите с оцет... Няма какво друго да е освен от ваксината, точно 24 часа след поставянето започна да вдига... Намрънках се...

# 598
Нинив, Хексалгин?

# 599
  • Русе
Да, една съседка (има медицинско образование, но не хуманна медицина) ми написа схема за тежки случаи - през два часа се редуват нещата, но понеже са от различни групи между приемите си минават необходимите часове. Има и хексалгин. Утре ще купя, че в нас е стар. Засега падна докъм 37° с Нурофена... Голямата не ми е реагирала и в тая жега съвсем...Раздразнителна е, реве, дърпа си ушите...тюююю. Дано утре премине.

Общи условия

Активация на акаунт