Какви неща ви правят впечатление?

• 85 978
  • 947
  •   1
Отговори
# 915
Такова развитие на нещата ме устройва идеално.

# 916
  • София
Правят ми впечатление хората, които живеят във форума. Трябва наистина животът ти да е доста постен, за да губиш години в един измислен свят, да следиш този или онзи потребител, да знаеш ненужни подробности от чужди животи.
А ти какво правиш тук? Всеки от нас има причини да прекарва време в интернет – кой по майчинство, кой работи от вкъщи, кой в чужбина и иска да общува и на български, и прочее. Пък едни хора имат добра и услужлива памет, други не – помня всякакви глупости без да се старая специално.
Да не говорим, че този свят е точно толкова измислен, колкото и всеки друг.

# 917
Е, какво какво... същото като нас, то е ясно. Но е отскоро, някои неща я впечатляват, виждаме ѝ се по един или друг начин. Впоследствие с времето може да промени първоначалното си усещане за някой. Чудо голямо.

По темата да кажа... Прави ми впечатления, че напоследък много мъже между 35 и 50 ходят на църква. В неделя сутрин. (Поне аз от този ден имам наблюдения). При това са далеч по-тихи от бабушкерките, ползващи мястото явно за раздумка.

# 918
  • София
аз вече съм фенка на мохитото и искам да ми кажете коя е тази нейна тема. И като вярна фенка ще следвам мохитото из всички теми. Ми, така де, на зла круша - зла фенка!

# 919
Е, какво какво... същото като нас, то е ясно. Но е отскоро, някои неща я впечатляват, виждаме ѝ се по един или друг начин. Впоследствие с времето може да промени първоначалното си усещане за някой. Чудо голямо.

По темата да кажа... Прави ми впечатления, че напоследък много мъже между 35 и 50 ходят на църква. В неделя сутрин. (Поне аз от този ден имам наблюдения). При това са далеч по-тихи от бабушкерките, ползващи мястото явно за раздумка.
Глупости, заблуждаваш се, за мъжете де Mr. Green Купуват си яки коли, и бримчат по мацки #Crazy В църква ходя само със семейството, свято място е там.

# 920
Сега се сетих, че също ми прави впечатление, когато някой мляска докато се храни или дъвки дъвка.

# 921
  • Ямбол
аз вече съм фенка на мохитото и искам да ми кажете коя е тази нейна тема. И като вярна фенка ще следвам мохитото из всички теми. Ми, така де, на зла круша - зла фенка!
О, тя да е една само... Темата за агресията в бг, т.е. за шизофреника в Бургас, темата за 14 годишното дете, което почина, все теми, в които се размазва, когато се случи някакво нещастие в България, а тя е далееече. И естествено темата за празниците, на които трябва да отиде с два подаръка, а ще я черпят само веднъж.

# 922
Правят ми впечатление хората, които живеят във форума. Трябва наистина животът ти да е доста постен, за да губиш години в един измислен свят, да следиш този или онзи потребител, да знаеш ненужни подробности от чужди животи.
Направо ми изрази мислите.Моето обяснение е,че емоционалния свят на тези хора е ограничен в рамките на семейството(ако го има),и живеейки тук те се чувстват значими,свързани с другите,чувство за принадлежност към някаква общност,било то на хора,които не харесват и подиграват.Донякъде разбирам живеещите в чужбина,но останалите........?

# 923
  • В Космоса
Нищо на 100% не може да се каже, но едно е сигурно - свободно време в повечко. Знам от личен опит. Когато съм си губила по повече време тук, съм била запозната с повече неща около по-редовните/известните потребители.

# 924
  • София
Мине-немине, и току някой реши да надуе перки как другите си губят времето във форума, беден им бил животът... пък да се чудиш тези особи с богатия живот що щат тук. Ако искат да се хвалят - има фейс - там е за богатия личен живот.

# 925
То се подразбира, че щом някой влиза тук значи има свободно време, а и не виждам нищо лошо, както казвате "да си губим времето" тук.
Ако човек е зает няма да успее да влезе, а не  да чете разни теми, да коментира, да следи кой какво написал и т.н.

# 926
  • София
Мен ме кефи - клюкарим си тук, а докато клюкарим, правя и други неща, идват ми на ума някакви идеи. Покрай прочетеното тук се сещам някакви неща, които иначе не биха ми хрумнали никога, защото в реалния живот обичайно човек контактува с не повече от 10 човека - няколко колеги на работа и то по работа, няколко от семейството и някой приятел. И то не всички наведнъж.

# 927
По-добре тук, с много и различни потребители, отколкото клюки по пейките с едни и същи хора всеки ден.
От форума съм получила толкова инфо, по най-разнообразни въпроси, на които няма как да ми отговорят хората в реалния живот.

# 928
  • В Космоса
За мен застояването тук е чисто губене на време и много съжалявам за това. Вярно е, че съм научила и много полезни неща, но са в доста малък процент от всичко - панаири, клюки, забаваление, хоби... Точно убиване на време и когато е повече, не е добре.
На пейката шансът е 0 да клюкарствам. Ако не съм тук в свободно време, значи съм на много интересно и приятно място с любими хора.

# 929
Ама много сте интересни, хем влизате тук,четете, коментирате, хем било жалко, че хората си "губили" времето тук. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт