Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, в мол София (ако си от Сф) има винаги налични всички номерца от линии, моливи и червила. В лилито, което ми е близко, винаги са някакви остатъчни бройки.

# 571
  • Вестерос
Страхотни цветове Simple Smile Каква им е цената? Харесах си три цвята.

# 572
  • Бургас
Около 5 лв. са.И са супер трайни или поне черната от тази серия е.Поне 5 шишенца съм изхабила.И четчицата е много удобна.

# 573
Момичета, в дрогерии Лили серията Гейша на Аура е намалена. Simple Smile

И да ви попитам - какво мислите за бронзърите на Llums? И като цяло за марката? Simple Smile

# 574
От доста време обмислям да си взема кафява, но за сега от време на време слагам кафяв молив, за жалост не мога да го сложа прецизно като очната линия и не е толкова дълготраен.
Сега като видях и тези цветни очни линии и ми останаха очите, особено в тюркоазената. Тия дни мисля да мина през Лили.
Не знам обаче какъв цвят би ми подхождал на очите  Thinking Бихте ли ме посъветвали?

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 01:12 от Меmento

# 575
На кафяви очи отива и синьо, и зелено. Всичките синьо-зелени нюанси са хубави и подходящи за кафяви очи.

# 576
Там е въпроса,че не са кафяви. Смесени са със зелено, а на дневна светлина седят зелени или жълтеят. Странна работа. Mr. Green

# 577
  • Вестерос
Около 5 лв. са.И са супер трайни или поне черната от тази серия е.Поне 5 шишенца съм изхабила.И четчицата е много удобна.
мерсииии ще отскоча до някой мол Simple Smile

В елитис също е намалена Аура, вчера си взех за 8 и нещо бялата пудра. Мейбълин и те са намалени там пак,забърсах още едни колор тату сенки, много ги харесвам.

Имаше някаква нова серия на Дав с лосин за тяло с бронзант.

# 578
А дали в елитис са налични миглите? Издирвам Мононоке, но в дрогерия Лили в мол Сердика ги нямаше. Предполагам сега покрай новата лимитирана серия разчистват стабилно Grinning

# 579
  • МАРС
Как се казва новата колекция?

# 580
City Lights
Има и нова палитра сенки, но не знам дали ще я видим на нашия пазар.

# 581
  • Вестерос
А дали в елитис са налични миглите? Издирвам Мононоке, но в дрогерия Лили в мол Сердика ги нямаше. Предполагам сега покрай новата лимитирана серия разчистват стабилно Grinning

На Аура имаше мигли в Елитис Чаталджа Варна

# 582
Здравейте ! Доволни ли сте от сенките за вежди на Essence ?

# 583
  • Пловдив
Пуснали са дезодоранти  Балеа за 3,39,промоция,без алумий.

# 584
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали основа за сенки,която да намеря в ДМ?
Благодаря. bouquet

Привършвам втора опаковка от основата на Ейвън,но в последните каталози я няма. Tired

Общи условия

Активация на акаунт