Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 182
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Защо на зелени очи да не ходи синьо?Аз съм с пъстри,а майка ми със зелени и на двете ни стои добре.Поне според мен. newsm78 Виж за сините съм съгласна,че не стои добре.

# 556
  • Варна
Зависи какъв нюанс синьо...
На мен тюркоазеното и чисто синьото не ми стоят изобщо, докато с лилаво всичко изпъква повече.

Взех си лилавата спирала на Loreal:Sweet Lilac

Доста красив и нежно лилав цвят без да стои прекалено крещящо и силно набиващо се очи. Придава ми обем на миглите, но не й дължина.
Извинете ме за снимките, но нямам с какво по-хубаво да ги снимам.
В стаята лилавото определено не излиза с истинския си цвят, но на дневна светлина е прекрасно.
Ще изчакам да се появи някое хубаво клипче на синята спирала и ще преценя дали искам и нея.
Струва 20лв. в Лили.

Скрит текст:

# 557
Здравейте,момичета! Идвам с едно бързо въпросче. Решила съм да си взема гел очна линия,но немога да реша на Лореал или на Мейбълин? Коя е по добра според вас? До сега съм слагала само с писец,пробвала съм гел,но не помня на коя марка беше. Искам да е що годе трайна и да изсъхва матово. Благодаря ви предварително Hug

# 558
Имам само тази на Лореал, но за мен е номер 1  Laughing Изсъхва бързо, работи се лесно, не се размазва и не изчезва през деня. Всички други, които съм пробвала, винаги ми се размазват по клепача и е кошмар.... ooooh!

# 559
Точно от гел очната линия на Л'Ореал в началото бях разочарована от трайността и наситеността на цвета - при мен с времето избледняваше, а някъде направо изчезваше (без да съм си пипала очите). Преди това ползвах на Римел, която беше бетон, но я ползвах много дълго и ми омръзна. Сега нося Л'Ореала над сенки и се държи прилично.  Simple Smile

# 560
Лореал!!!

# 561
  • София
Здравейте,момичета! Идвам с едно бързо въпросче. Решила съм да си взема гел очна линия,но немога да реша на Лореал или на Мейбълин?

Аз лично имам и на L'oreal и на Maybelline и честно казано, аз за разлика от повечето сякаш не останах толкова впечатлена от гел линията на L'oreal. Съхне доста бавно и е нужно повече наслояване, за плътен цвят, но въпреки това не мога да кажа, че е лоша. Тази на Maybelline от друга страна е доста трайна и с по-суха формула. Аз лично имам цветът Black chrome, който не е изцяло черният, но въпреки това ми харесва в пъти повече.

Ако искаш може да погледнеш ревюто, което и бях правила: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/07/loreal-gel-eyeliner-01-pure-black.html
Eто и ревюто ми на линията на Maybelline: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/01/maybelline-eyestudio- … black-chrome.html

П.П. Опитах да съкратя линковете, но ми даде някаква грешка, затова давам пълния линк към всяка публикация.

# 562
Aria, препоръчвам ти на Аура от серията Гейша - лично аз съм много доволна, очната линия при мен издържа с часове без да се размазва. Нанася се лесно, има си и четчица. Преди няколко години ползвах и на avon от серията шок, но не знам дали още е налична в каталозите. Предлагам ти и малко мнения да потърсиш из блогове/влогове, голям плюс ще е ако има и снимки. Simple Smile Успех и дано си намериш точната очна линия. ^_^

# 563
  • МАРС
Идвам само да кажа, че лилавия лак от новата серия на Есенс е уникален(и това от човек, който не харесва лилави лакове и има над 160 лака).

# 564
  • Вестерос
Дай снимка!

Аз не намерих цветни очни на ГР, но в мола не съм ходила, има ли ги там- Варна

# 565
  • Варна
Golden Rose Style Liner Metalic
Скрит текст:

Aз имам две цветни очни линии на Флормар, но от миналогодишна лимитирана колекция в едни шарени зелени опаковки.
Искам очна линия в розово злато.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 15:31 от viksdesire

# 566
  • Бургас
Олеее,тези сините очни линии май ще ги търся.
Очна линия не съм използвала от сигурно 20 години.
Дали ще се справя с нанасянето й не се знае. Нямам време за дълго стоене пред огледалото.

# 567
Golden Rose Style Liner Metalic
Скрит текст:

Aз имам две цветни очни линии на Флормар, но от миналогодишна лимитирана колекция в едни шарени зелени опаковки.
Искам очна линия в розово злато.

Скрит текст:
Golden Rose Style Liner Metalic има ли ги в Лили или ДМ  ?

# 568
  • Бургас
За ДМ и Лили не съм сигурна,но ако някоя дама от Бургас ги търси може да погледне в МОЛовете.И в двата има щандове на Голдън Роуз и май и аз ще се разходя скоро да си харесам лилава или синя,а защо не и зелена.

# 569
В Лили си имат стелаж на ГР, но вчера ходих и не го погледнах. Мисля, обаче, че има от цветните очни линии, но 2-3, най-много 4 цвята. И аз харесах това синьо-зеленото, второ от долу нагоре от суочовете.
Може би на тези големите щандове по моловете, които са си само на ГР, ще има по-голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт