Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
AraBesqUe,показаната от теб спирала засъхва ли бързо?В една друга тема се оплаквах,че моята много се сгъсти и до месец според мен ще е за боклука.Иначе ако добре остържеш в ръба на шишенцето излишния туш, прави миглите много красиви.Естествено ръба на шишенцето е мазало отвсякъде,голяма цапаница.

# 541
Не е изсъхнала, макар че преди повече от месец е отворена. Сега я ползвам по-често и ще видим как ще е. А иначе точно това мазало ми писна и затова почнах с другата четка.  Laughing

# 542
  • Варна
И аз все още мъча тази спирала.Днес си сложих единия пласт от нея (после една Лореалска).Като кал е,егати.Едвам си оправих миглите.И как пък не прави ни обем,ни нищо-дължина,само цапондри.Егати спиралите Thinking

# 543
Аз отворих тази спирала, която ме чакаше резерва. Ами няма такава прелест! Heart Eyes За две минути са ми готови и двете очи (както и с розовата Мейбълин)! Опитах разни, разнообразни, да ме пита човек защо, като знам, че тези са си ми идеални + бялата Буржоа.

# 544
  • София
Някой знае ли цената на единични сенки Катрис в Лили?

# 545
  • София
А тази спирала има ли я у нас ?
Скрит текст:

# 546
  • Стара Загора
Ивче, не знам за другите неща, ама червилото е един път!  Heart Eyes Кое е?

И друго да споделя. След дълга борба с тази спирала, стигнах до извода, че проблемът е в четката. Отвратително несиметрично накълцани косъмчета, сплъстява, не разнася туша равномерно и не знам и аз още как да си изразя потреса  Laughing Започнах да я нанасям с четката от тази(която изобщо не харесвам като спирала) и нещата се оправиха. Резултатът е чудесен  Mr. Green

Първо молив в прасковено, след него леко с потупване от едно ярко прасковено на Rapsodi и накрая Aura Final Matte 602 Ring a bell. Mr. Green

И аз последните 2 месеца правя същото упражнение - нанасям от спиралите на Aura, но тушовете са гъсти и леко слепват, след тях разресвам с четката на Maybelline Lash Sensational. Laughing

# 547
  • Бургас
Аз съм с кафеви очи и ходя със син молив и синя спирала. Всеки ми казва,че ми стои хубаво  Crazy

# 548
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А тази спирала има ли я у нас ?
Скрит текст:
Аз не съм я виждала още.

# 549
  • Бургас
Аууу,като дойде в България ще си я купя.

# 550
# 551
  • Бургас
Благодаря Hug bouquet
Засега имам три отворени,но като ми дойде настроението може да я взема.

# 552
Какво ви е мнението за базата и перлите от тази новата колекция на есенс? Аз днес си взех един коректор стик или както се води и една от пудрите,но не съм ги пробвала още.

# 553
  • Варна
Има спирала Индиго и много светло лилава на Лореал. Цена 20лв.
Лилавата в тубичката ми се струва адски сметка и имам чувството, че ще бъда като люляково цвете с нея.
Индигото е прекрасно тъмно синьо, достатъчно тъмно, но и ярко на цвят.
Но на зелени очи , синьо не ходи Sad

# 554
  • Варна
За мое съжаление ,на сини още по-малко.Като кофти гримирана рускиня.

Общи условия

Активация на акаунт