Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 141
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Кой хайлайтър според вас е по-добрия-има един на Аура, който е стик или новите перли на Катрис?

Искам да похваля кокосовото масло ,маже си лицето от няколко дни и стана много мека кожата ми , както и видимо зачервените участъци изчезнаха

# 76
Кой хайлайтър според вас е по-добрия-има един на Аура, който е стик или новите перли на Катрис?

Искам да похваля кокосовото масло ,маже си лицето от няколко дни и стана много мека кожата ми , както и видимо зачервените участъци изчезнаха

А не излизат ли пъпки/черни точки ? Или си е до кожа? newsm78

# 77
  • Варна
Да, реакция е към тази съставка. На същата марка имат друг заздравител, който също е хубав, но е без формалдехид  Simple Smile

Този с аргановото масло ли? Той мисля, че се нанася с пръст, не е като лак.

# 78
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet

Да попитам, почистващото мляко на Българска роза, Карлово има ли го в Лили? В ДМ не предлагат марката. И някой с отзиви за почистващите млека на Елея? Hug
Аз ползвам млеката на Елея за почистване на грим и съм доволна. А най-важното е, че не ми лютят на очите.

# 79
Момичета, имате ли впечатления от този спрей
https://www.amazon.co.uk/d/Beauty/Maybelline-3600531280246-Super … -Spray/B019ZD7IQ6

# 80

А не излизат ли пъпки/черни точки ? Или си е до кожа? newsm78
На този етап не мога да кажа.защо си мислиш, че трябва да излизат, аз съм чела, че даже много помага при проблемна кожа

# 81
# 82
  • София
Защото е комедогенно и запушва порите. Peace

# 83
Защото е комедогенно и запушва порите. Peace

+1 тъкмо затова. Peace

# 84

Ето този имам - https://www.aptekanowa.com/image/cache/catalog/eveline/odzywka%2 … ajaca-500x500.jpg Май 3 в 1 се води  newsm78

# 85
  • Варна

Ето този имам - https://www.aptekanowa.com/image/cache/catalog/eveline/odzywka%2 … ajaca-500x500.jpg Май 3 в 1 се води  newsm78

Видях го като си купувах моето, ще го проверя. Благодаря  Hug

За кокосовото масло съм пример за недобро действие върху кожата на лицето. На синът ми мисля, че също не му се отрази добре, но тогава се застъпи с ползването на нещо друго и не съм сигурна от кое беше реакцията. Много уважавам кокосовото масло и му намирам други приложения, но за лице не е подходящо за всички кожи.  

Някой ползвал ли е тези лакове за нокти на ГР:

Толкова много ми харесаха цветовете, и шишенцето е хубаво, дано и да са покривни и трайни (купих си цели три  Blush).

И последно, търся си пясъчен лак в цвят rose gold, бюджетен вариант.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 13:53 от VSD

# 86
  • София
Моя приятелка също я боляха ноктите, беше след гел лак, може би има значение. Rolling Eyes
И мен ме боляха, заради пиленето от геловете, ноктите са ни много тънки и се получаа това болезнено парене.

# 87
Преди малко прочетох във фейсбук страницата на NYX България, че откриват щанда си в Лили (в мол Сердика) на 12 май. За съжаление, не се съобщава за други обекти засега.  Confused

# 88
VSD, имам на Ейвън един пясък, който е нещо подобно... Ще сложа снимка довечера. Ела в лаковата тема, там момичета ще могат да ти дадат и други идеи сигурно  Wink

За кокосовото масло - аз май само на лицето не съм си го мазала  Laughing Обаче и без това съм с широки пори, като ви слушам, май по-добре не...

# 89
  • Варна
VSD, имам на Ейвън един пясък, който е нещо подобно... Ще сложа снимка довечера. Ела в лаковата тема, там момичета ще могат да ти дадат и други идеи сигурно  Wink

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт