Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 131
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 10.05.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
ПАРФЮМИ И ТОАЛЕТНИ ВОДИ

# 61
  • Бургас/Пз
Някой знае ли кога Лили пускат NYX , дали ще ги има във всеки магазин

# 62
От кои червила на Лореал сте доволни?

# 63
От кои червила на Лореал сте доволни?
От тези
Скрит текст:

# 64
  • Бургас/Пз
Момичета, имате ли отзиви от този пилинг на Балеа. Търся нещо, което да оставя мазен филм по кожата, а в същото време да има добър пилинг ефект.

# 65
  • София
ani_d, Търсения от теб ефект постигам с мляно кафе смесено с някакво базово масло или обикновен зехтин Laughing

Щендери на NYX  в кои Лилита има?

# 66
  • Бургас/Пз
ani_d, Търсения от теб ефект постигам с мляно кафе смесено с някакво базово масло или обикновен зехтин Laughing

Щендери на NYX  в кои Лилита има?
Благодаря много, ще пробвам, само да не задръстя банята  Mr. Green
В Бургас не видях нито в едно от двете Лилита  Rolling Eyes

# 67
Здравейте,дами! И аз се включвам в темата имам мазна кожа и акне не всеки продукт ми понася на кожата, наскоро разбрах за LA ROCHE POSAY дали някоя от вас има някакви впечатления от тази марка?

# 68
  • Варна
Днес си взех пастел спрей за коса на Шварзкопф създаден главно за блондинки.
Спрей бутилка с три цвята-бебешко синьо, розово и прасковено, който издържат до три измивания.
Идеално за шантави омрета лятото.
Набързо..
Синьото не е толкова синьо, а лилаво при мен.
Изсуши ми доста косата и дори след олио за коса, пак е адски сухо.
Спреят пръска по-скоро струя, отколкото облак от продукт и малко стои на петна на места. Трябва да се разрешеш хубаво, че да се разпредели навсякъде.
Малко занимавка е, защото трябва да гледаш да е равномерно, да не си нацапаш дрехите.
Няма упърване на БГ

# 69
Някой може ли да ми каже дали сенките на Мейбълин палитрите са все още намалени или намалението е приключило?

# 70
  • Варна
Здравейте, момичета  bouquet

Започнах да ползвам 8в1 на Евелин, три поредни дни наслоявах и забелязах, че още на втория ден, когато покрия нокътя с лака, започва много да боли под самата нокътна плочка. Не е на всички нокти, но е много неприятно, нещо средно е между болка и парене. На някой друг случвало ли му се е? Освен това докато се мажа се наведох доста ниско, защото беше тъмно и не виждах добре, та от миризмата очите ми започнаха да сълзят, толкова лютиво/задушливо изпарение се носи от този лак...

# 71
VSD една съфорумка от темата за лаковете се оплакваше от същия проблем. При нея до колкото си спомням беше защото имаше изтънена нокътна плочка, а в състава на Евелин 8в1 има формалдехид.

# 72
  • София
Моя приятелка също я боляха ноктите, беше след гел лак, може би има значение. Rolling Eyes

# 73
  • Варна
Благодаря за бързите отговори. Спирам го веднага, даже не се бях зачела в състава, а трябваше.

# 74
Да, реакция е към тази съставка. На същата марка имат друг заздравител, който също е хубав, но е без формалдехид  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт