Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Чукарландия
Моля, да ми предложите хубав гел (за предпочитане)/крем за бюста. Убедена съм, че тези продукти не правят чудеса, няма как да стегнат и да повдигнат бюста, камо ли да увеличат размера на чашката и да го върнат в изходна позиция Mr. Green, такъв какъвто е бил преди 20 г., но все пак нещо против по-нататъшно отпускане и тонизиране да ми предложите? Говори се, че Clarins Bust Beauty Extra-Lift Gel бил много добър, стягал бюста, но не ми се дават толкова пари, ако не е работещ продукт. Озъртам се за нещо по-бюджетно, ще се радвам на предложения! Hug

И ако някой е ползвал BULGARIAN ROSE SIGNATURE ГЕЛ ЗА ПЕРФЕКТЕН БЮСТ, моля, нека сподели, преди да съм го поръчала, че и той хич не е от евтините. Mr. Green

# 46
Виктория Андреевна и Étoile благодаря ви! bouquet Ще пробвам с някой от предложените кремове.

# 47
  • В къЩи.
Здравейте. Hug
Вчера минах през ДМ и се загледах по гела за вежди на Есенсе. Някой дали го е ползвал?

# 48
  • София
Здравейте. Hug
Вчера минах през ДМ и се загледах по гела за вежди на Есенсе. Някой дали го е ползвал?

Аз съм много доволна от този на Римел - лесен е за нанасяне, издържа цял ден и не се размазва.

# 49
Здравейте. Hug
Ми имам го, ама нещо хич го няма като фиксация. Тъмния цвят ми е тъмен, светлия е доста странен. Май другия, който имам на Catrice, ще се окаже все пак по-удачен. Като привърши ще пробвам този на Римел.

# 50
И аз имам противоречиви чувства към този гел. Ползвам си го почти ежедневно, но с напредването на деня изчезва. Иначе като цвят ми пасва. Като че ли съм по-доволна от прахообразните продукти за вежди. Сенките им се държат по-добре при мен.

# 51
  • В къЩи.
Питнето ми беше за този https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/vezhdi/e/product/eyebrow … -colour-shape-01/
Че май стана объркване. newsm78

# 52
Мда Laughing аз говоря за този. Уточнявайте с първото питане кой е продукта, да не стават грешки Peace

# 53
Благодаря за новата тема  bouquet
Последно си взех нов молив за вежди на S-he. Цветът ми пасна и съм много доволна.

# 54
Л-и-я, аз имах предвид точно същия продукт, за който питаш  Peace някак си интуитивно реших, че става дума за него. Иначе за продуктът, който Бижу спомена, също не мога да кажа, че съм безкрайно очарована. Понякога ги ползвам и двата едновременно.

# 55
  • Варна
При мен най-напомпващо, стягащо и оформящо действие на бюста, има забременяването Simple Smile
Иначе съм пробвала разни гелове на Балеа, Билка и не помня още кой, нищо общо като ефект с гореспоменатата терапия. Сега си ползвам лосионите за тяло от-до.

# 56
  • Чукарландия
При мен най-напомпващо, стягащо и оформящо действие на бюста, има забременяването Simple Smile

Тайгичка, и при мен е така - най-напомпващо и стягащо ми действа забременяването, но не можем все да си ходим напомпани и бременни... Joy

Ще се откажа от купуване на скъпи мазила за бюст, явно трябва да забременея спешно! Поне два пъти! Joy Joy Joy

# 57
  • Варна
Ако успееш да забременееш само в бюста, издай тайната и на мен Sunglasses

# 58
  • Чукарландия
Ако успееш да забременееш само в бюста, издай тайната и на мен Sunglasses

Непременно! Joy

# 59
Има ли доволни от серията на Дав oxygen? От маската или балсама сте по-доволни?

Общи условия

Активация на акаунт