Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Бихте ли ми препоръчали основа за сенки,която да намеря в ДМ?
Аз ползвам основа за сенки на Есенс и съм доволна.

# 586
Благодаря. bouquet

Привършвам втора опаковка от основата на Ейвън,но в последните каталози я няма. Tired

Аз ползвам основата на  Maybelline  и съм доволна .

# 587
Момичета здравейте и аз мисля да пробвам основата на Есенс след като свърша тази на Клиник-доста е скъпичка ,но е супер-не знам. Искам да питам някои да е пробвал козметика от чужбина и бг. имали разлика? Аз смятам че нашите дрогерии  не отстъпват на чуждестранните поне на Английските.Единствено че в Бг. продуктите се предлагат по-късно и не всички.
https://www.youtube.com/watch?v=LbwapA6VPx0

# 588
  • Бургас
Благодаря.
Бих ти препоръчала основата на she.Много ми допада,по-гъста е от тази на Есенс и по мои наблюдения сенките издържат по-дълго с нея отколкото с тази на Есенс.
She си имат свой стелаж в ДМ.Лично аз като ми свърши основата на Есенс ще си взема на she.За мен тя е в пъти по-добра от Есенс.

# 589
Момичета взех си палитрата на Essence All about Roses тук е ревюто ми за нея http://makeuplikeprincess.blogspot.bg/2017/06/essence-all-about- … yeshadow.html?m=1    Има ли още някои, които я ползва и какво е мнението ви за нея ?

# 590
Тази на Bourjois ми харесва на мен, бетон е. Peace

# 591
Момичета взех си палитрата на Essence All about Roses тук е ревюто ми за нея http://makeuplikeprincess.blogspot.bg/2017/06/essence-all-about- … yeshadow.html?m=1    Има ли още някои, които я ползва и какво е мнението ви за нея ?

Имам я, но отдавна не я ползвам. Като цяло сенките са доста лошо качество.  Peace

# 592
Момичета взех си палитрата на Essence All about Roses тук е ревюто ми за нея http://makeuplikeprincess.blogspot.bg/2017/06/essence-all-about- … yeshadow.html?m=1    Има ли още някои, които я ползва и какво е мнението ви за нея ?

Имам я, но отдавна не я ползвам. Като цяло сенките са доста лошо качество.  Peace

За тази цена сенките са пигментирани и издръжливи .

# 593
Явно така ти се струва, защото не си пробвала по-добър вариант. Аз харесвам Есенс, но от тези палитри единствената добра е бронзовата и те я спряха от производство. Има други дрогерийни сенки, които са с много по-добро качество - например blushed nudes палитрата на Мейбълин, сенките на Катрис, на Лореал, Makeup revolution, други палитри на Есенс ... Но пък щом ти харесва, ползвай си я със здраве. Моята от цяла година виси на дъното на шкафа, защото имам много по-добри палитри и предпочитам да ползвам тях Peace

# 594
  • В къЩи.
Благодаря на всички , за отговорите за основата за сенки. Hug
На место ще преценя, коя да взема. bouquet

# 595
Аз харесвам сенките на Катрис, сутрин се гримирам преди работа и вечер преди сън ги махам. През целия ден никаква промяна. На тази цена и за това качество са просто уникални  Peace

# 596
Явно така ти се струва, защото не си пробвала по-добър вариант. Аз харесвам Есенс, но от тези палитри единствената добра е бронзовата и те я спряха от производство. Има други дрогерийни сенки, които са с много по-добро качество - например blushed nudes палитрата на Мейбълин, сенките на Катрис, на Лореал, Makeup revolution, други палитри на Есенс ... Но пък щом ти харесва, ползвай си я със здраве. Моята от цяла година виси на дъното на шкафа, защото имам много по-добри палитри и предпочитам да ползвам тях Peace

Искам само да те помоля да не говориш без да знаеш аз имам три палитри с по 32 цвята на Revolution,палитра на Catrice и на Nudes, те разбира се да с много по високо качество, но и сенките на Essence държат някакво ниво Wink

# 597
Аз също съм доволна от сенките на Есенс. Имам тази палитра:

Вече не я виждам по магазините, но трайността й с базата на Есенс отдолу е бетон.

# 598
  • София
Търся крем или маска за лице, съдържащи минерали/кал от Мъртво море.
Може ли да ме насочите към някаква марка, ако е българска-още по-добре.
Благодаря!

# 599
  • София
Не мога да дам мнение за палитрите на Есенс, но имам две палитри на Мейбълин - the nudes и the blushed nudes и не съм особено доволна от тях - не са пигментирани и се прашат доста. Като цяло, точно заради слабата пигментация, на мен ми вършат работа в ежедневието, но лично аз не бих ги препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт