Търся една песен - 3

• 136 850
  • 785
  •   1
Отговори
# 495

Благодаря, тази песен е! Hug

# 496
  • София
Може ли да ми кажете приложението spotify безплатно ли е?

# 497
Мисля,че не е.

# 498
  • Italia
Приложението е безплатно, както можеш и безплатно да слушаш музика, има обаче функции, които са достъпни само на премиум потребители:
Сваляне на музика
Без реклами
Всички песни
Превъртане до следващата песен.

При безплатното слушаш определен тип музика (жанр, артист) по избор на Spotify. Примерно си избираш песни на Лили Иванова, Spotify ти пуска нейни песни, като плейлиста на ютуб, но не можеш да прехвърлиш на следващата, ако тази не ти харесва, а някои песни можеш да ги слушаш само ако си премиум.

# 499
Безплатното е досадно. Имах го и го изтрих след месец. Да не говорим за рекламите. Но и тубата ти къса нервите с реклами, много по-начесто от преди.

# 500
Здравейте търся българския вариант на песента на Nikos Vertis thimose apopse i kardia в един клип чух кратка част от българската песен но не мога да я намеря от седмица

# 501
постни клипа, откъдето си го чула

# 502
# 503
Мисля, че е на Тони Стораро.

# 504
Здравейте, вчера чух една песен чйято мелодия ми се стори позната, но не със същия текст. Не мога да се сетя кой я пее и текста. Успях да се сетя само, че я знам като български рап и от текста само едно изречение се сетих "От няколко дена комплименти ми редеше.", но не съм сигурна 🤦‍♀️. На 100 % съм сигурна само, че пее мъж 😁. Надявам се някой да може да ми помогне. Благодаря предварително. 🙂
Това е мелодията.
https://m.youtube.com/watch?v=GFiICT6hMEQ

# 505
Търся песента в този клип, докато танцуват вече на сцената: https://www.vbox7.com/play:768ccff566.
Сигурна съм, че съм я чувала и преди, но не успях да пусна адекватно търсене в Гугъл по текст и да я открия. Би трябвало езикът да е португалски, така го чувам аз. Помощ. Grinning

# 506
Bonde do Rolê - Dança Molengo feat. Rizzle Kicks

# 507
Bonde do Rolê - Dança Molengo feat. Rizzle Kicks
Много голямо благодарско! Hug

# 508
Търся забавна Стара индийска песен. Беше голям хит преди години. Моля, не ми се смейте много, ще се опитам да напиша част от текста на припева:
Уачиканамба Уачиканамба, Уачиканамба напч... Laughing И така няколко пъти се повтаря.
😄😄😄😄 аз пък търся също една много стара диско песен с един диджей с чалма (бледи спомени) и се пееше нещо чуи муи 😄😄😄

# 509
аз пък търся също една много стара диско песен с един диджей с чалма (бледи спомени) и се пееше нещо чуи муи 😄😄😄😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт