Имам обаче една чуденка и искам да се посъветвам с вас. Август месец ни предстоят две седмици на палатки в не много добри условия - много жега, малко вода за миене, много хора... Не мога да си представя какво е да си бременна в такива условия, предполагам то си зависи и от бременността и как се чувстваш. И все пак, аз много се колебая дали да не изчакаме да мине първо това пътуване. От друга страна, доста време отлагахме бременеенето поради всякакви причини. Не ми се чака много и по съвет на гинеколожката ми, тъй като имам скорошна конизация. Зная обаче и че те нещата не винаги стават толкова бързо, може да отнеме месеци и дори години, но пък ако стане от първия път...
Според вас неподходящо ли е за първите месеци на бременността да се лети със самолет и да се палаткува в не добри хигиенни условия?
, но пък има много ако. Лично аз си ходех на палатка без никакви притеснения, нищо че според моя доктор трябваше много да се пазя, но се чувствах добре. Не съм летяла по време на бременността, но и това зависи.