По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Изненадана съм!
Сигурна ли си, че доктор Стаменов те е пратил другаде да търсиш проблема си?

Аз съм останала с впечатление, че той е професионалист преди всичко и не би оставил пациентка на произвола, само защото е засегнато егото му, че някой бил потърсил и друго мнение.

# 91
  • София
И мен ме изпрати на друго място веднъж.
Оспорих мнението на тихомирова.
В първия момент се ядоса сякаш, каза ми че е мое право да отида на друго място щом толкова се съмнявам.
Ама след прегледа се извини.
Та ако е била осемдесетата за деня може и да е бил нервен нещо   Rolling Eyes

# 92
Чакащата,

И аз съм такъв случай - пратиха ме от моята си клиника да си правя хистероскопия ( понеже те не правят)  и аз отидох при Калчев и изказах съмнения , че имам сраствания и всичките ми трансфери са с Нули - и оскъден цикъл.
Калчев ме видя , откри 2 миоми , сраствания- всичко се виждаше на неговия апарат- на 3Д ме видя.

При него правих ТВЛ- изряза много сраствания- имам видео.
После на прегледа след операцията видяхме лигавица от 10 мм. след овулация.
А преди беше по 6 мм., след стимулации - около 8-9 мм.

Така че му се довери.  Peace

Тъй като се мести , аз си оставам в старат клиника по Фонда.
Но специално за диагностика на такива неща много го бива. Peace

# 93
  • София
Потвърждавам! Wink Моята ЕМ киста я разпозна на първия преглед, а в Щерев нищо не ми казаха за киста, камоли ендометриозна. Чакащата, много добре те разбирам как се чувстваш Sad
Калчев, освен че е много добър в диагностиката има и супер лека и щадяща ръка при манипулациите и операциите. Имам една трансвагинална лапароскопия и един трансфер при него.

# 94
 Момичета, благодаря ви за подкрепата1 Ще му се доверя, силно се надявам да оправдае доверието ми1При него за първи път получих амбул. лист и запис от ехографа след прегледа. В Надежда това никога не ми се е случвало. Така по всяко време мога да си погледна колко ми е била лиг., бр. фулик. и т.н.
  Иначе, Електра, не обичат конкуренцията, да1 Все едно сме в продуцентски къщи и постоянно ни ъпгрейдват. Минали сме през не една и две интимни срещи с продуцентите, интервюта... Аз съм инвестирала и в два хистерокопски видеоклипа, от които нямам никакво копие.
 Герда, интересно ми е защо се учудваш на изказването ми за д-р Стаменов, след като не веднъж съм чела твои поставе за неглижиращото му отношение спрямо теб също. Даже някои съфорумки те обвиниха , че триеш постовете си и даже в един го беше нарекла нищонеразбиращ д-р.
 Късмет на всички ни в нелеката борба1

# 95
Не съм  наричала никого "нищонеразбиращ доктор", извинявай, ако си се почувствала засегната по накакъв начин от моите постове.
Аз съм в отчаяна и тежка безизсходица , без дете, с много скъпо неуспешно инвитро след пид за моногенно заболяване и след това с две естествени забременеявания прекъснати заради болни бебета. Много ви моля, не искам да се конфронтирам с никого.
 Ако имам да кажа нещо, ще  го кажа в прав текст и няма да оставя възможност да бъда интерпретирана.
 При поредната прекъсната бременност имах възможност да видя бебето, чийто живот трябваше да прекъсна. Съвсем съвършено миниатюрно бебенце си беше.
 Не мислете, че ми е лесно. Едва се събирам от отчаянието, просто не го показвам, защото не му е тук мястото да обременявам вас.
 Аз разчитам на лекарите, при които ходя, защото няма друг кой да ми помогне. bouquet
 Аз не раздавам квалификации.

Единствено тук споделям реални свои впечатления и чувства, такива каквито са и това е мое право, като нямам намерение да хейтя или да бъда адвокат на някого.

Чакаща, подкрепям те в борбата ти, и ти желая най-скорошно сбъдване на мечтите ти.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 23:13 от Анонимен

# 96
Не съм  наричала никого "нищонеразбиращ доктор", извинявай, ако си се почувствала засегната по накакъв начин от моите постове.
Аз съм в отчаяна и тежка безизсходица , без дете, с много скъпо неуспешно инвитро след пид за моногенно заболяване и след това с две естествени забременеявания прекъснати заради болни бебета. Много ви моля, не искам да се конфронтирам с никого.
 Ако имам да кажа нещо, ще  го кажа в прав текст и няма да оставя възможност да бъда интерпретирана.
 При поредната прекъсната бременност имах възможност да видя бебето, чийто живот трябваше да прекъсна. Съвсем съвършено миниатюрно бебенце си беше.
 Не мислете, че ми е лесно. Едва се събирам от отчаянието, просто не го показвам, защото не му е тук мястото да обременявам вас.
 Аз разчитам на лекарите, при които ходя, защото няма друг кой да ми помогне. bouquet
 Аз не раздавам квалификации.

Единствено тук споделям реални свои впечатления и чувства, такива каквито са и това е мое право, като нямам намерение да хейтя или да бъда адвокат на някого.

Чакаща, подкрепям те в борбата ти, и ти желая най-скорошно сбъдване на мечтите ти.
Герда, благодаря, стискам палци и на теб1 Всички сме на предела на силите си и разчитаме изцяло на Господ да се смили над нас, и на докторите да ни помогнат1

# 97
  • София
Аз се прехвърлих от д-р Калчев при д-р Стаменов. Нещата, които беше казал д-р Калчев, ми ги каза и д-р Стаменов. Не е имало никакво разминаване между нещата, които виждат при мен.
И двамата са добри лекари - много и работят с много добра апаратура.
Единствената разлика за мен между двамата е, че д-р Калчев иска всичко да е по учебник някак и не поема никакви рискове вън от това, докато д-р Стаменов е готов да опита всичко и търси нестандартни подходи и решения. Което в моя случай е шансът да се получи нещо. Не че още сме успели де, но се надявам и това да стане  Crazy.
Иначе и двамата са хора и им се случват лоши настроение, да са уморени и т.н. Човешко е  Peace.

# 98
Точно това ми хареса страшно много при д-р Стаменов. Моите стимулации ги мислеше в момента и рискувахме. Едната от тях беше с Гонал 35единици и всички ми казваха, че нещо съм се объркала, трябва да е 350ед. С тази не успяхме, но поне опитахме.  Peace

# 99
 Радвам се, че споделяте, момичета1 Аз нямам време вече за проби-грешки и нестандартни подходи. Миналата година навършех 43. В клиниката бях от 2009 досега. Минах през всичките доктори, без Цветков. Искрено им вярвях и при съветите на близките ми за доп. консулт другаде, винаги отказвах, защото твърдях, че те са най-добрите и съответно изследвах всичко там. Анализирайки времето назад, много по-доволна останах от д-р Перси и д-р Шефкетова, отколкото от вожда. Перси ми откри полипите, Шефкетова ми даваше ценни съвети, а Стаменов ми даде решителност да напусна клиниката.
 Сега си събирам душевните парченца и съм готова за промяна. За да успея с класическо инвитро. love001

# 100
Радвам се, че споделяте, момичета1 Аз нямам време вече за проби-грешки и нестандартни подходи. Миналата година навършех 43. В клиниката бях от 2009 досега. Минах през всичките доктори, без Цветков. Искрено им вярвях и при съветите на близките ми за доп. консулт другаде, винаги отказвах, защото твърдях, че те са най-добрите и съответно изследвах всичко там. Анализирайки времето назад, много по-доволна останах от д-р Перси и д-р Шефкетова, отколкото от вожда. Перси ми откри полипите, Шефкетова ми даваше ценни съвети, а Стаменов ми даде решителност да напусна клиниката.
 Сега си събирам душевните парченца и съм готова за промяна. За да успея с класическо инвитро. love001
пожелавам ти го от сърце

# 101
Аз се чудя защо от известно време не виждам темата за обшо дискутиране и се чудя защо никой не пише, а изобщо не съм видяла, че има нова тема.  ooooh! Joy
Записвам се и се връщам да ви изчета.  bouquet

# 102
  • София
Момичета, какъв АП приемате и по колко мг. Благодаря и успех!

# 103
  • Пловдив
Момичета, какъв АП приемате и по колко мг. Благодаря и успех!
Аспирин протект на Байер 100 мг.

# 104
Тромбо ASS - 100 mg

Общи условия

Активация на акаунт