"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 84 154
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Ами, според мен, няма нищо лошо да се посочи първият в каласацията, при това е екс партньор на Туба, с когото постигнаха невероятни успехи, и награди,КРА е продаден в повече от 150 държави.

Злати Hug

# 211
Здравейте! wavey wavey wavey

Взех си дозата виртуално и реално кафе и мога вече да  попиша.
Изгледах серията с превод и не си промених кой знае колко усещанията за случващото се.
Мъчно ми стана  за Сю- тя в момента е притисната като в менгеме, между родителя си и бащата на детето си.
Много трудна, почти невъзможна ситуация, познавайки двамата си любими мъже, което я накара да действа така необмислено. Казвам необмислено, защото  нито веднъж не помисли, че носи втори живот, че самата тя физически може да бъде наранена. Започна да действа с Ръза, който  преди прогони от прага на дома си от абсолютно безсилие, имам предвид враждата между Тахсин и Джес. Самата тя се постави в това безсилие, омъжвайки се за Джес.

Мъчно ми стана за Джес, който започна да действа много необмислено и прибързано с Ръза. Защото ,според мен Джес подцени Ръза и неговите неочаквани действия.Мъчно ми стана, че благодарение на действията на Сю го направиха на глупак, не че той сам не се направи на такъв с индивидуалните си “полицески“ действия. Джес би трябвало да помисли и да обсъди със себе си какво му каза Ръза, когато беше в клетката и за Сю, и за неговото забогатяване. В тези думи имаше подхвърляне на евентуални истини, които може би ще се разкрият в бъдеще. За мен са послания за следващите серии.  

Хареса ми разговора между Тахсин и Сю на езерото, когато той и разказа как точно е убит Салих. Беше с истински чувства между баща и дъщеря и с пълно доверие към казаното. Сигурна съм, че Сю му повярва, а и ние също, защото знаем какво се случи. Топлите им отношения бяха трогателни. Тахсин каза нещо много точно като съвет на Сюхан да не се хваща с Ръза , а  да мисли само за себе си, което за нея е  най-правилно в този бременен момент. Не й е работата да се меси в тези дела. Но тя каза, че е късно вече. Мисля, че Тахсин не разбра какво му каза тя. Ако беше я чул съм сигурна, че щеше  да реагира.

Ситуацията, забъркана много успешно от Ръза е патова за ГГ. Няма излизане от нея, ако се действа индивидуално, което в момента е факт. Към общият враг трябват обединени  усилия, защото Ръза сега започва с победоносния си поход. Много методично и с търпение насочва всички около себе си в посока на грешки, за да може да ги злепоставя и владее. Той иска пари, власт, уважение, притежание и .......любов, която никой не му я е давал до сега. Любов, за която копнее всеки човек, независимо колко е черен за другите. Каузата с любовта е обречена, но той още не предполага колко. Подсмихва се, когато вижда реакциите на Джес към Сю и обратно и замисля пъклени действия. Тук той най-много ще се препъне, защото, според мен, това е единственото му слабо място, другото, парите и властта ги получава вече поетапно. За да го победят и изкарат от Корлудаа ще трябва да му намерят„ахилесовата пета“, а именно любовта и нейното отсъствие при него.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 11:45 от Dimana-nova1

# 212
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден! Ами аз, като късно събудила се, да взема направо  Wink да поднеса обяда...

# 213
Здравейте!  wavey wavey Успешна нова седмица!  Hug

Звезди, Лу, Кузманова, Димана, Боби, Злати, Синан, ledi, tigasa, toni_genova, Канти, Свет,

за всички красоти, с които сте изпълнили темата - колажи, снимки в кадър и зад кадър, новини и за мненията, които сте споделили. Пийнах си от вълшебните кафенца и чайове, докато ви прочета мненията.  Hug Hug 

Като гледам снимката мисля, че сценария на 26 епизод е връчен на актьорите на 3 май  ooooh!

Явно в 26 епизод ще имаме отново екшън, щом Къванч ще има дубльор.  Thinking

# 214
Адалет е стреляла без да ѝ мигне преди 30 години. Сега дали ще го стори?  Може би в гората от засада ще изскочи Тахсин ?!

# 215
Адалет е стреляла без да ѝ мигне преди 30 години. Сега дали ще го стори?  Може би в гората от засада ще изскочи Тахсин ?!

Абсолютно, тя така или иначе е убийца, без да й мигне окото стреля по Хасан, защото бе свидетел на другото убийство. Дали сега ще го стори, зависи от рейтинга Joy Joy JoyПреди 30 години тя действаше под афект и принуда. Сега дано тези 30 години са изтрили нейното поведение на убийца. Но има ли това поведение веднъж, то винаги се появява при определени ситуации пак и пак..... А Ръза създаде такава ситуация. Ще видим. Много логично е да стане, но зависи Ръза как ще я изманипулира. Когато я чакаше да се появи на срещата в гората ,много умело припомняше техните детски години, изкарваше на преден план спомена за общото им детство и игрите им.  Имам “кръвожадни“ мисли тя да го гръмне, че да се оттървем от него Joy Joy Joy, но за нуждите на сценария няма да стане.

# 216
Не знаем за колко време му е договора на Ийт за сериала. Може би "според, зависи..." . Вмъкнаха го като гост- актьор, ама...

# 217
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте!  wavey wavey Успешна нова седмица!  Hug
Явно в 26 епизод ще имаме отново екшън, щом Къванч ще има дубльор.  Thinking

Благодаря, Ринка! Киво цигара ли има в устата? (горният ляв трапец от колажа)

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 14:10 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 218
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Звезди HugДимана HugКузманова HugРинка HugТигаса Hug,благодаря ви за споделеното!

Много честа практика в сериалите е гост-актьора да остане за по-дълго!Зависи от рейтинга и мнението на зрителя!Това съм го чела в интервюта на някои актьори!В движение доразвиват образа! Peace

# 219
Не знаем за колко време му е договора на Ийт за сериала. Може би "според, зависи..." . Вмъкнаха го като гост- актьор, ама...

Преди се говореше, че наесен ще снима нов проект и затова всички предполагаха, че Йиитовия Ръза ще  бъде в сериала най-много до края на сезона. Не съм разбрала да има промяна, но може и да има.  Peace Голяма е вероятността да му се "радваме" чак до лятото.  Joy Joy  Ръза така "размести пластовете", че наместването им ще отнеме доста екранно време.  Laughing Laughing

Колкото и да и се иска на Адалет да го спре надали ще и "позволят" сега. Има още хляб в героя Ръза.  Peace 

# 220
Здравейте по следобедно време в почивния понеделник

Благодаря на всички ви за интересните мнения, колажи , снимки в кадър и зад кадър  bouquet
Димана  Hug

Колкото до Ийт - вярно, че персонажът му ни "пили нервите", но е хубаво, че се появи, защото пораздвижи  историята в ДК - Ринка Hug Ако продъжителността на пребиваването му в дизито зависи от рейтинга, както е обяснила Злати Hug надали ще се оттървем от него в следващия епизод и ще си го гледаме до юни месец  Whistling  Най-вероятно някой ще  спре Адалет или самия Ръза с приказките си ще успее да  направи това. Но после си мисля какво ще направи той по отношение на сестра си? newsm78 със сигурност няма да й се размине безнаказано това, че насочи оръжие срещу него  Naughty

Ето няколко гифчета от съня на Сю Heart Eyes

Един нов клип с днешна дата Peace Не е мойта музика, ама е с хубави кадри на Сю и Джес Peace

Хубав следобед!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 16:57 от kanti

# 221
Канти,  Hug вълнуващ момент ни припомни с гифчетата. Жалко че бе сън!

нова снимка от сета - Туба и Къванч сред екипа на сериала.  Peace

в по-близък план  Peace

# 222
# 223
 wavey wavey wavey

Добра ви вечер,дръзки и красиви!!! Hug Hug Hug

С голямо закъснение честити празници на всички bouquet bouquet bouquetБъдете живи, здрави и много обичани!!! Flowers Bouquet lovekiss

Ринка,Лили,Синан,благодаря за превода на новия трей  newsm51 newsm51 newsm51

На неуморните ни Лили,Алекс,Асианита и Ринка,огромно БЛАГОДАРЯ!!!

Изгледах серията и с бг превода!Защо ли си мисля,че Адалет ще излезе от сериала-май тя ще е гръмната от Ръзаnewsm78 newsm78 newsm78Така ще освободят пътя за гадосиите на Хюлия спрямо Тахсин бей!

А що се отнася до Джесур си мисля,че трябва да се отдалечи от Сю,за да може да мисли по-трезво спрямо Ръза.Само така ще предвиди действията на това психо и ще може да се бори с него.Видяхме как завърши този сблъсък,щом Сю  е до него.И как само му се заканвашеРъза,докато беше в клетката-много злобен и решен да присвои всичко на Джесур,но защо той не е имал нищо общо с Джес,а толкова иска да го унищожи! newsm78 newsm78 newsm78

И все си мисля,че Джес знае,че Сю не е махнала бебето,но може това да са мои фантазии-ще гледаме!

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 00:02 от Keskinowa

# 224
Ринка Hug, Кирилова Hug Изглежда днешната снимка на Туба, Къванч и екипа е в отговор на вчерашните писания из турската преса Peace

Изглежда има още една снимка, на която Киво е с отворени очи Peace

Тази не я цитирам, за да се видят леките разлики Peace

Кески Hug

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт