За филма: Хасан написа това писмо, за да го изпрати на Тахсин, може би искаше да каже, че повече няма да се занимава с него. Взема си жената и детето и заминава. За мен е по-интересно какво общо имаха майката на Сюхан и бащата на Джесур. Предполага се, че са се запознали когато Хасан отиде да търси Тахсин и попадна на сюнета на Корхан. Но в ретроспекцията (свързана с писмото) съвсем не изглеждаха като хора видели се един път. И защо тя така горчиво плачеше, когато той се качи в колата си и се предполага, че заминава. Тя дали изобщо е разбрала, че той е умрял? Тя вече е знаела мъжът й що за стока е, но какво е можел Хасан да помогне на нея?
Интересна ми е тази история, дано да ни бъде разказана по-нататък, когато започне развръзката на цялата история.
Кети, и мен отношенията между бащата на Джес и майката на Сю ме озадачиха.
Тя много страдаше, когато Хасан си тръгна. По едно време си мислех, че са имали "отношения", на които тя е залагала повече от Хасан. Дори ми мина през ума, че Корхан и Джес може да са братя.
Таксин се е оженил скоростно. Някъде във форума се коментираше, че майката на Сю може да е била бременна...