"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 83 173
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. Върбица обл. Шумен
Такъв развод имаше и в "Това е моята родина". Но предполагам, че се отнася за религиозните бракове,без граждански брак.   Защото подписания документ не се обизсилва с "развеждам се".
Скрит текст:
Между другото да кажа, че в Израел религиозните бракове е много трудно да се разтрогнат, защото равина никога не е съгласен, а това зависи от него. Затова младите евреи отиват в Европа да подпишат граждански брак, който е валиден в Израел, за да могат ако решат лесно да се разведат.

За филма: Хасан написа това писмо, за да го изпрати на Тахсин, може би искаше да каже, че повече няма да се занимава с него. Взема си жената и детето и заминава. За мен е по-интересно какво общо имаха майката на Сюхан и бащата на Джесур.  Предполага се, че са се запознали когато Хасан отиде да търси Тахсин и попадна на сюнета на Корхан.  Но в ретроспекцията (свързана с писмото) съвсем не изглеждаха като хора видели се един път. И защо тя така горчиво плачеше, когато той се качи в колата си и се предполага, че заминава. Тя дали изобщо е разбрала, че той е умрял?   Тя вече е знаела мъжът й що за стока е, но какво е можел Хасан да помогне на нея?
Интересна ми е тази история, дано да ни бъде разказана по-нататък, когато започне развръзката на цялата история.

Кети, и мен отношенията между бащата на Джес и майката на Сю ме озадачиха.  newsm78 Тя много страдаше, когато Хасан си тръгна. По едно време си мислех, че са имали "отношения", на които тя е залагала повече от Хасан. Дори ми мина през ума, че Корхан и Джес може да са братя. #Crazy Таксин се е оженил скоростно. Някъде във форума се коментираше, че майката на Сю може да е била бременна... Thinking

# 406
Майката на Сюхан и тя имаше някакви такива думи пред децата си, когато беше на легло вече. " "Не можах да се преборя ли, не можах да ви защитя ли" бяха думите, когато тя, Сю и Корхи бяха в леглото ѝ.

# 407
  • Сливен

# 408
 Hug Hug Hug

Да имало е някаква история между Нурхан и Хасан,но дали е била интимна можем само да гадаем! newsm78 newsm78 newsm78Мен обаче ми стана много интересно в последната серия,когато Михрибан разглеждаше снимките на Тахсин,а после отвори и един албум.В него имаше снимки на нея,Тахсин и малкия Бюлент,та ме загложди мисълта дали Бюлент не е син на Тахсин-те толкова си приличат по гадосиите,а и Михрибан е останала до Тахсин през всичките години.Но пък Бюлент предложи брак на Сю и Михрибан не се възпротиви newsm78 newsm78 newsm78

# 409
  • София
Аз не мисля, че Хасан и Нурхан са имали някаква интимна връзка. Хасан е бил женен, имал е вече Джесур и е обичал жена си. А и едва ли в период, когато той се мъчи да докаже правотата си ще започне да върти любов с жената на врага си. По-скоро тя може да се е влюбила в него в този кратък период.

Аз по някаква причина обръщам голямо внимание на датите и възрастта на героите.  И така, Хасан и Тахсин са родени  , в 1949 година, а Кехриман е 1957, била е сгодена от 72 до 77 година за Тахсин. Чудя се в това време не е ли разбрала какъв мръсник е той и какво аджеба я е накарало да се влюби в него така, че да го обича до днес. Защото тя не признаваше и пред себе си това, но Бюлент съвсем ясно й го каза. С детския си усет го е разбрал още от съвсем малък.

# 410
Аз не мисля, че Хасан и Нурхан са имали някаква интимна връзка. Хасан е бил женен, имал е вече Джесур и е обичал жена си. А и едва ли в период, когато той се мъчи да докаже правотата си ще започне да върти любов с жената на врага си. По-скоро тя може да се е влюбила в него в този кратък период.

Аз по някаква причина обръщам голямо внимание на датите и възрастта на героите.  И така, Хасан и Тахсин са родени  , в 1949 година, а Кехриман е 1957, била е сгодена от 72 до 77 година за Тахсин. Чудя се в това време не е ли разбрала какъв мръсник е той и какво аджеба я е накарало да се влюби в него така, че да го обича до днес. Защото тя не признаваше и пред себе си това, но Бюлент съвсем ясно й го каза. С детския си усет го е разбрал още от съвсем малък.

Ни мисля, че е била влюбена в Хасан. Спомням си какво чувство имах когато гледах този епизод. Стори ми се, че Нурхан е разчитала на борба на Хасан срещу Тахсин и оттеглянето на Хасан я разплаква от безизходицата, в която остава. Струва ми се, че Хасан и Нурхан са се разбирали  във връзка да правят нещо срещу Тахсин. А може по пътя на битката да се е влюбила в Хасан. Надали ще се открехне завесата на това обстоятелство. Има други тайни , които е необходимо да се разкрият.
Кетхен Hug много ти благодаря за точностите и датите Peace bouquet

# 411
  • гр. Върбица обл. Шумен

Любовта е "сляпа", Кети. Знам го от опит и още понасям последствията от собствената си "слепота". Отглеждам си сама децата...ама, не се оплаквам, отварям си очите "на четири"...Много по-добре отколкото вечна заблуда или вътрешен тормоз...

# 412
  • Сливен
                       Привет, Дръзки и красиви! Hug

Злати Hug , Кетхен Hug  , Кузманова Hug, Кески Hug
        Благодаря за всичко, което слагате в темата! bouquet

Вичи в другата тема сега качи нова  снимка на Туба. Слагам я и тук да ни краси

Онова момиче до дясната ръка на Туба ми прилича на нейната Мая. Едва ли е тя, но профилът е същият.

# 413
  • Сливен
                     И качени от Злати Hug нови снимки.

И още едн топла-топла.

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 18:32 от boyana05

# 414
Привет на всички! Hug Hug Hug

Боби Hug Wink

Ето и инфо от където са снимките! Peace Мероприятието е послучай деня на майките,който в Турция се празнува всяка 2-ра неделя на м.май! Peace

Цитат
IWC организовал хороших день, для детей к "Дню Матери"👌😘

Туба е получила и награда ....
Genç Türkiye Cahide Sonku Kadın Sinema Oyuncusu ödülünü Tuba Büyüküstün aldı.
Цитат
Туба получила награду за роль "Неваль" как "Лучшая актриса кино".

Излизат още снимки....

# 415
  • Сливен
Привет на всички! Hug Hug Hug

Боби Hug Wink

Ето и инфо от където са снимките! Peace Мероприятието е послучай деня на майките,който в Турция се празнува всяка 2-ра неделя на м.май! Peace

Цитат
IWC организовал хороших день, для детей к "Дню Матери"👌😘

Туба е получила и награда ....
Genç Türkiye Cahide Sonku Kadın Sinema Oyuncusu ödülünü Tuba Büyüküstün aldı.
Цитат
Туба получила награду за роль "Неваль" как "Лучшая актриса кино".

Излизат още снимки....

Благодаря, Злати Hug!

# 416

Нов клип с песента на Кристиан Костов на Евровизия! Laughing

Cesur & Sühan ❖ Beautiful Mess

https://youtu.be/ecpozR52e7Y

# 417
  • AMS
 Привет и благодаря за интересните постове!!!
 Да е честита наградата на Туба!!!

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 22:03 от *** Diva ***

# 418
Здравейте Дръзки и Красиви  wavey

Благодаря ви за споделеното през изминалия ден, момичета  bouquet
Днес изглежда актьорите са в почивка и не снимат. Но Туба е заета със социални изяви yes
Била е на мероприятие свързано с утрешния ден на майката организирано от бранда IWC Peace
Боби Hug според мен там са и децата й. Вижда се Майчето.
А по-късно е на награждаването за Най-добра актриса за ролята на Невал. ама защо ли на снимката е Сюхан? newsm78 Организаторите толкова ли не знаят, че това е дизито в което се снима в момента? newsm78 а наградата е за роля в игрален филм Peace

Дива Hug сложила си клипче от награждаването на Туба

Аз да ви я покажа от залата Whistling

Дано с Ринка Hug всичко да е наред и повода за отсъствието й да е хубав Praynig

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 22:02 от kanti

# 419
Добър вечер.

Аз  също мисля, че на снимката до Туба е, нейната Мая.
Скрит текст:
Актриса Фатма Гирик в передаче Cumartesi surpriz на канале Show TV сказала, что Туба Бюйюкюстюн - самая успешная и любимая актриса для нее.
Фатме 74 года, она сыграла более 180 ролей за свою творческую жизнь, обладательница шести премий КФ Золотой кокон и КФ Золотой апельсин.
Фатма Гирик известна в Турции и как политический и общественный деятель. Выступала как продюсер и сценарист ряда фильмов в конце 70-х - середине 80-х годов.

Общи условия

Активация на акаунт