Синан, Злати, Ринка, Лули, Дива, благодаря!
Синан, червеното винце е за теб. Само ти си ни момченце....

нали в резюмето накрая се казва -" но този път, плановете му няма да се развият според очакванията му" . Дано !
) А и той май и прости , нищо че все още го боли от "аборта " Някак си ми се струва , че този етап го минаха и двамата А от развитието на сериала се вижда , че нито Дж ще се откаже , нито тя
Трябва да се мине на следващо ниво за да продължат напред . То добре , че живеят в малко селище и се засичат
иначе ще

иначе ще

иначе ще

както магнитче хладилник

ръцете им !!!

Туба е като ученичка на снимката. Това дъщеря и ли е? Знам, че са две

Чин-чин!

този търкал никакво масло в мелницата да не налива на Ръза,
ами Джес да вземе да му свети маслото

Та аз не си спомням да са живели в една стая дори и като младоженци
Пък от както се разведоха и с тази бременност съвсем Ето Дж и каза на Сю да остане , ама тя скокна А пък във вилата под прикритие тя си спи кротко на диванчето , а той я съзерцава , но какво да се прави цяла къща спалня няма
Сценарийна му работа 

с мнооооооооооооооогооооооооооо проблеми 
, че от Ръза , баба и сие- аман ... Е , ако е 1 ден ( 10-15 мин в серията) няма да се сърдим

нали в резюмето накрая се казва -" но този път, плановете му няма да се развият според очакванията му" . Дано !
) А и той май и прости , нищо че все още го боли от "аборта " Някак си ми се струва , че този етап го минаха и двамата А от развитието на сериала се вижда , че нито Дж ще се откаже , нито тя
Трябва да се мине на следващо ниво за да продължат напред . То добре , че живеят в малко селище и се засичат
иначе ще

тя Сю знае , че той я обича. Още повече, че й призна, че я ревнува дори от нея самата
Мисля, че Сю беше готова да му каже за бебето и може би щеше да му каже в къщата на приятеля Ашкъ, ако не беше беглец в този момент
Просто тогава не беше подходящия момент.
А след това не е имало пак такъв подходящ момент - да са насаме, да няма притеснение и нерви за нещо друго. Освен това Сю иска Джес да поиска да са заедно заради нея самата, а не да са заедно заради бебето
Това го видяхме в съня й - тя му призна за дететето след като Джес й предложи да заминат с нея надалеч от всичко и всички
иначе ще

както магнитче хладилник :party:

ръцете им !!!

Туба е като ученичка на снимката. Това дъщеря и ли е? Знам, че са две

Чин-чин!

този търкал никакво масло в мелницата да не налива на Ръза,
ами Джес да вземе да му свети маслото

много ми хареса това сравнение за привличането между Сю и Джес 
поне от АЯ нямат проблем с реквизита с коремчета за бременни
хубав колаж
мерси, че донесе снимката на Туба с младата почитателка.

Препоръчани теми