The Handmaid's Tale

• 65 195
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Серина ще намрази още повече Джун, защото е била свидетел на унижението й

# 571
Серина ще намрази още повече Джун, защото е била свидетел на унижението й
мислиш ли? Ох, дано не стане така. Но предвид обстоятелствата ..

Скрит текст:
аз нали го гледам на английски само и не знам как точно ги превеждат, но с една дружка се поздравяваме редовно с Under His eye и May the lord open Grinning

Е, не сте били ти и дружката ти, защото не говореха на английски  Grinning
Ами превеждат ги съответно: ''Под Божия взор'' ''Дал Бог''  Grinning

Изгледал епизод 8
Много ми хареса. Много е емоционален. Изключително силен момент бе с неонатоложката. Точно тези сцени в този сериал са пресъздадени по невероятен начин с камерата и монтажа. Хвала. Simple Smile
Джанин с бебето на перваза и как му пееше беше другата покъртително размазваща гледка. Докато гледах надписите на фон течеше песничката и си помислих, че точно в края бебето ще проплаче лошо и хоп, край, появявайки се логото на Хулу. А началото на епизод 9 започва с това как онази скочубра Наоми го изтръгва от ръцете и... Мисля, че щеше да се получи добре, но уви.
Аз честно казано, докато гледах серията очаквах неонатоложката да открие, че бебето е тровено, но явно не е, останах изненадан. Как така беше пред умиране, а после беше живо и здраво? Дали посланието е за истинската майчина обич. Може би. Както и да е.
Фред, Фред, какъв срам за всички мъже по света. Според мен нарочно го направи и пред Джун, за да унижи допълнително Серена и да всее раздор между двете. Хитра змия е той, хич не е глупав. Горкият актьор и на него не му е лесно, дано му плащат добре, а и вредни, че не ми се мисли как го гледат някои жени в Англия. Но да не го мислим Джоузеф. Wink

Не само в Англия, ами навсякъде. Дано наистина му плащат добре на този иначе много симпатичен човек Джоузеф. Joy

# 572
Хаха, е, мисля, че вече времената са други и няма да се наложи Елизабет Мос да прави публични изказвания как всичко това е роля, двамата са добри приятели и да моли да не му трошат редовно прозорците, както навремето се наложи да прави актрисата, която играеше Изаура за актьора, който играеше Леонсио! Хахаха Гаднярите винаги са по-интерсните персонажи за игра - поне аз така мисля! Simple Smile Въпреки, че в този филм всеки образ е интересен, защото се играе с поглед, с въздишки, с трепване на ръката - абе без думи през повечето време! Simple Smile

# 573
  • София
интересно е че самата Елизабет Мос е в т.н култ на сциентолозите които са доста критикувани в САЩ, и доста критики има към нея за лицемерството ѝ към ролята която играе

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 11:28 от Мацето

# 574
интересно е че самата Елизабет Мос е в т.н култ на сциентолозите които са доста критикувани в САЩ, и доста критики има към нея за лизмерството ѝ към ролята която играе

Не знаех - тази секта е доста популярна сред артистите - а Елизабет ми изглежда на човек, който е склонен да се отплесне по някое учение - има някаква такава прикрита лудост в погледа й! Simple Smile Казвам го в най-добрия смисъл - на мен тя самата ми харесва и то точно защото не е типичната холивудска актриса! Simple Smile

# 575
Да, много интересно наистина, не го знаех

# 576
В последните епизоди като че ли ми се насложи подозрението, че бебе Анджела е най-малкото неглижирано от чуждата 'майка' Twisted Evil , ... дори Серина беше правила коментари след някои случки  Thinking ...

Наистина сцената- Джанин с бебенце, беше размазваща  smile3544... и идеята за майчината церителна ласка  Heart Eyes

Страхотен епизод, след няколко които ми се сториха тегаво никакви  Peace Радвам се за разчупването в образите на Лидия и Серина, инак много черно-бяло, комиксово и нереалистично  Naughty

# 577
Елизабет Мос наистина не е типичната холивудска звезда  и сигурно затова аз много я харесвам. Heart Eyes

Да, Серина на няколко пъти коментира как Наоми постоянно се оплаква от бебето. И тя направи всичко по силите си, за да може Анджела да оздравее. Плати висока цена, но си струваше. Дано не се обърне пак. Но като гледам израелеца и другия трейлър .. май посещението в Канада ще й повлияе.

# 578
  • Вестерос
https://www.facebook.com/100016481044253/videos/258462751379758/

гифче с Джанин и мей дъ форс би уит ю, но не ми излиза Sad

# 579
Момичета, чета ви от няколко дена, но не мога да разбера - това кои серии са, които коментирате?
От сезон 2, но примерно серии 7-8, които не са излъчвани тук ли?

сега в последната по ХБО, която излъчиха в петък, явно че ще я хванат нашата, и вероятно ще я върнат на господаря й. Ако съдя по писаното от вас Wink

И още нещо да ви питам - аз си изтеглих книгата на английски, и четох по диагоналната система. Но 2/3 от книгата касаят 2/3 от сезон 1.
В к оставащите 70-80 страници - за сезон 2 нещо казва ли се, или всичко е за Сезон 1?

благодаря ви.

# 580
  • Плевен
Коментарите са до 8 епизод, като се коментира и 9 по трейлърите. Книгата покрива първи сезон, като не става ясно какво всъщност се случва с джун. Честно казано сериала е по хубав от книгата според мен. Много добре са го развили сценаристите.

# 581
благодаря ти много! Wink
И аз харесвам филма, въпреки че си задавам въпроси - за какво им е изобщо да въвеждат подобна система?
Ако целта е раждане на деца, и не се знае кой с кой е роднина в крайна сметка - защото те се въртят, пък и друго, то в дългосрочен/средносрочен план - може да излезе, че имаме бракове между полу-роднини. Което пак е в минус.
По-добре да стимулират браковете в които има раждаемост.
Ама, няма нищо, де, гледам да не мисля твърде едностранчиво, защото филмът ми харесва Wink

# 582
По принцип идеята е завръщане към устоите в миналото, от брака през домашната проста храна до йерархията
Защото липсата на деца е резултат от войни, замърсяване( вкл. радиационно и биологично) и политическа нестабилност

# 583
Aз го гледам на HBO GO и не знаех, че са толкова назад по HBO.

rumka833, създателите на Гилеад едва ли се планирали какво ще стане когато новордените (които към момента явно са малко) пораснат. Но като гледам по какъв начин ги женят, вероятно знаят кой с кого е роднина и т.н. няма да се стигне до кръвосмешение.

Според мен сериала надгражда книгата и то доста добре. Но все се надявам това за 10-те сезона да не е вярно, защото със сигурност ще разводнят работата.

Да идва сряда/четвъртък и да видим какво ще стане в Канада.

# 584
А в хбо го не го ли пускат сутринта на деня, в който е излъчването ?!

Общи условия

Активация на акаунт