The Handmaid's Tale

• 65 168
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Отново прекрасна серия, отново си изревах очите! Така слабо ми почна тоя сезон покрай бягството, а толкова да е силен сега! Утре повече от компа в спойлер Simple Smile

# 631
Страхотен епизод! И аз пуснах някоя сълза. Smiley

За трейлъра за следващия епизод:

Скрит текст:
Според мен в трейлъра за десети епизод, когато Фред казва, че е планирал изненада за Джун, че тя го заслужава, ще я заведе да види Хана. Дано!

Поправям се и се извинявам. Може и да не е спойлер, аз си го нагласих, не съм чела достоверна информация.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 22:59 от VeryZen

# 632
  • София
Еее, отворих го тоя спойлер, ужас. Пишете като е за трейлър, моля ви!

# 633
Скрит текст:
Става ми все по-мъчно за Серина. С каква носталгия и въодушевление гледаше свободния свят, но след всичко, мисля, че тя осъзна, че за нея вече няма място там.

# 634
  • София
Един от най-силните епизоди. Казали сте всичко преди мен. Утре гледайте колко можете за да коментираме и да чакаме вечерта израелеца

Спойлер за 10ти епизод

Скрит текст:

Мисля че Фред води Джун при Хана

# 635
  • Sofia
Страхотен епизод, пак ревах  Confused Много ми бърка в душичката тази неизбежна раздяла с бебето SadПреживявам го все едно на мен ми се случва... Джун е страхотна, усещам, че пак ще набърка кашите яко  Joy
А онова дребно идиотче как ме дразни (Идън), нещо много гадничко ще направи тя, сигурна съм...

# 636
За 9-ти:

Скрит текст:
Страхотна серия, страхотна - отново изпипани детайли и готина музика!

Серина все повече осъзнава, че е истински затворник! Лошото е, че всъщност тя избира между това, което иска най-много - да бъде майка и това да стане отново нормална! Simple Smile Мисля, че онзи симпатяга(много секси беше, тя дори си припомни и какво е да флиртуваш:)) не случайно и каза, че медиците имат пробив и реално мъжете са тези, които са стерилни - може би в един момент тя ще поиска да има СВОЕ дете!

Ник рискува много, жалко че го обвързаха с тази Идън - все повече почвам да мисля, че тя от ревност ще го прецака! Някак ми се ще Ник да остане човека до Джун- не знам защо!

Люк малко се осъзна - до сега ми изглеждаше твърде апатичен!

А Джун - уникална е, в такъв момент, в който имаш чувството, че е притисната от всички страни и няма никакви възможности - намира начин, да направи нещичко, да се бори - хич не е пасивна!

За 10-ти:

Скрит текст:
Дали пък това с бебето няма да е фалшива тревога, просто няколко контракции? И аз мисля, че ще я заведе при Хана. Каквото и да направи обаче, ще е с цел търговия - може би ще иска от нея публично изявление за пред света - как доброволно работи това или нещо подобно!

# 637
  • София
Скрит текст:
И аз не ги виждам Джун и Люк да се съберат отново, освен ако не стане нещо трагично с бебето. А и с Ник са по-готина двойка, тя му е малко като кака де. На Ник му се стъжни живота, горкият цялата емоционална драма изнесе на гърба си. Не каза, че бебето е от него, не каза, че е казал на Люк, че е бременна... Въобще как ще обяснява Джун после на съпруга си, няма да просъществува тяхната романтична връзка след толкова продължителна раздяла и изневярата...
Люк и Мойра ще се залюбят според мен, както и спомена някой по-назад. Показаха няколко по-интимни момента, размяна на погледи между тях в предишни серии, загатнаха го определено.

Между Серина и представителя на правителството прехвърчаха искри, дано да завъртят нещо по-натам, ще е интересно да видим реакциите на Командира.Stuck Out Tongue Winking Eye

Коментарът ми стана като за сапунка, но и аз поревах иначе!
За трейлъра на десети
Скрит текст:
Само дано да не се случи нещо с раждането и с бебето!

# 638
Тези неща са нормални, трагедията и преживяното събира хората много повече отколкото общото минало с друг

# 639
Жената на Ник е малка гаднярка, и аз това мисля. Млада е и е неопитна, и си мисли, че всичко което хвърчи, се яде.

Люк и Мойра считам, че ще станат двойка,  а Джун не мисля, че е вече толкова привързана към Люк. По-скоро за нея той е символ на свободата и хубавото минало, но смятам, че са се отчуждили. Искам да се съберат с Ник.
Искам Серена да й помогне да избяга.
Искам командира да се прецака по някакъв гаден начин, и да стане безпомощен и да зависи от Серена.

Но мисля, че показаха как са я ранили в корема, и не знам дали тя може реално да има дете?

А това, че мъжете са стерилни, го каза  и докторът още в първия сезон.

# 640
  • София
За 9ти

Скрит текст:
Не мисля, че Серена ще се изправи срещу своите. Според мен тя е твърда и упорита жена и тръгнала ли е по един път, връщане няма. Хареса й цивилизацията, видя се, че й липсва, според мен на няколко пъти и се запита Какво направихме - но дотам. Решението е взето и това, че хвърли кибритчето в огъня показа точно това.

Ник и Джун - не, според мен връзката им беше до тук, пак ще са си близки, той пак ще я обича, но сега вече е наясно къде в живота й се намира. Последната му целувка според мен беше за сбогом (на любовната им връзка). И това всъщност е прекрасно.

Люк и Мойра пък абсурд. Как изведнъж гей-жена, която е била гей цял живот, ще се залюби с мъжа на най-близката си приятелка, това е невъзможно. И ще е много разочароващо за мен, ако тръгнат натам.

Най-най-трогателните моменти за мен в тази серия бяха, когато Джун търсеше хора, които да помагат на детето й. Цялата подготовка за раздялата ме докарва до сълзи. А леля ви Лидия просто ме отвя, уникална!

# 641
  • София
За мен също е абсурдно Мойра да се влюби в Люк, по-скоро Джун след травмата в Гилеад няма да може така лесно да се върне към връзката ѝ с Люк.

Спойлер за теория
Скрит текст:
Имам нова теория за Идън, върти се и във фейса, че тя ще е тази която е в басейна и на стената, с новото охранителче, според мен Ник ще успее да я натопи че му изневерява за да се отърве от нея или тя наистина ще му изневери.
10ти
Скрит текст:
Джун ще изживее жесток провал следващия епизод, не забравяйте че всеки път като имаме надежда или тя има, както видяхме в този епизод, тя бива разбивана на парчета. Режисьора разказва следното :

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/handmaids-tale-seaso … explained-1119775

Speaking of the next episode, which you directed, what can you say about what's coming up, and how your experiences differed across these two outings?

Well, it's a very different episode, because we start with Offred in a place of feeling that she has some agency in her own life, that she might actually be able to change her circumstances somehow. We don't really know how. She doesn't really know how, but she's feeling fairly confident, and also, being pregnant in this world gives her a certain amount of power, because they can't do anything to her while she's pregnant. And so, at the top of the episode, she is kinda feeling that power, and it makes her a little bit cheeky, and what ends up happening with her through the course of the episode is that she realizes that this was a completely false illusion that she was living under, and that in the end, things are even much, much worse than she ever thought they were. In her lowest moments, she never thought it could get this bad, but it gets that bad, and without giving it entirely away, it's a kind of devastating two punches in the gut type of episode for her and for the audience, because it leaves her incredibly bereft at the end, and it's an incredibly emotional ride for her. So, the shows are very, very different in terms of her arc. It comes as quite a shock: a very powerful shock.  

# 642
Скрит текст:
Това за мен означава, че тя ще роди, и ще й вземат детето и ще я изпратят или в друга къща, или в колониите. Гадноо

# 643
  • Sofia
Много харесвам и аз леля Лидия! Не мисля, че ако има избор ще е жестока и безкомпромисна, смятам, че прави каквото може за момичетата и определено си има слабост към Джун и Джанин...

Представителят на правителството е известен актьор, не е случаен и мисля, че отново ще го видим по-нататък, няма да остане без развитие тази нишка, според мен  Peace

# 644
  • София
по-скоро Джун след травмата в Гилеад няма да може така лесно да се върне към връзката ѝ с Люк.

Както и за Люк ще бъде трудно да я разбира напълно и винаги през какво е минавала.

Общи условия

Активация на акаунт