The Handmaid's Tale

• 65 166
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
дано не е в 18-ти сезон Wink

# 646
  • София
Много харесвам и аз леля Лидия! Не мисля, че ако има избор ще е жестока и безкомпромисна, смятам, че прави каквото може за момичетата и определено си има слабост към Джун и Джанин...

Представителят на правителството е известен актьор, не е случаен и мисля, че отново ще го видим по-нататък, няма да остане без развитие тази нишка, според мен  Peace

Дам важно пропуснах, 9ти епизод

Скрит текст:
леля Лидия откри част от себе си, каза че тя не е виновна за смъртта на племенника си, което означава че е умрял с нея или е била виновна или носи вина. Това ще бъде разкрито в бъдеще в някой флашбек

# 647
  • София
Тоя флашбек с леля Лидия колко го чакам... Дано да има такъв скоро,  уникална е тя.

# 648
  • София
Тоя флашбек с леля Лидия колко го чакам... Дано да има такъв скоро,  уникална е тя.

Няма да е в този сезон. В този ще покажат историята на Рита, каква е била преди и ще разберем повече за живота на Мартите Wink

# 649
  • Вестерос
Джун не е изневерила на Люк реално с Ник, защото тя мислеше, че Люк е мъртъв.

# 650
  • София
Е, реално продължи да си е с Ник много след като знаеше, че Люк е жив, но аз не говоря в случая за това, за мен е разбираемо да търсиш близост в такава ситуация. Просто човек като мине през такава травма се променя и не винаги този, който не е бил в ситуацията, може да го разбере и приеме. Не знам как точно да го обясня, усещане просто. Сякаш ще се чуди и обвинява защо не е направила повече усилия да се измъкне, защо не се е опъвала повече.... просто като си отвън не можеш да разбереш изцяло.

# 651
Ха, голям проблем е изневярата точно...когато мъжът ти е оставил да те изнасилват като животно с цел разплод, и е оставил и детето ви на същата съдба...айде моля ти се.

# 652
Ох, обърквам се вече кое трябва да сложа в скрит текст? Simple Smile И теориите ли не ги споделяме? Simple Smile
Относно теорията
Скрит текст:
За Идън и аз си го мислех почти същото, а и нямаше да ни дават онзи момент, в който тя го храни, ако нещо по-особено не се случва между тях. Като се замислите, всички би трябвало да съжаляваме това момиче - толкова младо, опитва се да прави каквото се изисква от нея, може би дори ще се влюби за първи път, но някак поне при мен само отвращение и неприязън има - ако удавят Наоми може би ще съм безразлична, но Идън - май ще съм доволна, а още дори не е направила нещо особено! Thinking

Като цяло не мисля, че изобщо някой образ може да бъде променен драстично на този етап -нито има как Серина да стане бунтарка, нито Джун да извоюва някаква свобода, нито пък някой главен герой да умре - това би сложило край на целия замисъл на филма! За мен още дълго основната линия ще си е същата - просто ще ни изненадват с някакви интересни случки, които да ни държат в напрежение, които уж ще наклонят нещата в дадена посока(положителна или не) и после нещо друго ще се случва и отново ще се обръщат на другата страна! Признавам си това е един от филмите, в който най-малко успявам да предвиждам развитието на действието.

За 9-ти
Скрит текст:
Леля Лидия чувства някаква вина за детето на сестра си определено - наистина там ще е интересно.

А за поведението на Джун - беше много емоционално и пусках по някоя сълза, но за мен това поведение не беше подготовка за раздяла. Хич не е примиренческо и не е последно сбогом. Напротив - подготовка за битка беше и тя просто си търсеше съюзници. За съжаление трябваше да опита точно по този начин - да бръкне най -дълбоко в душите на хората за да ги провокира да застанат на нейна страна. Не й е най-същественото готвачката да е мила с детето, когато я няма или Лелята да се интересува от време на време от него - за нея е важно сега те да я съжаляват и да мислят, че детето е в опасност  и да я пазят и подкрепят докато е бременна, както и да й позволят да остане максимално дълго - просто там войната се води на някакви мънички, мънички стъпчици, а Джун показа, че знае кога къде да забоде някое клинче. Така правеше с Фред като се опитваше да флиртува в началото - един вид удар по Серина и раздор в  семейството им, така се опита и да направи след боя като отиде уж да се извинява на командира - опитваше да отново да си извоюва някакви позиции при Фред, след като Серина беше в немилост, но не й се получи тогава.

Накрая пак като теория - моя
Скрит текст:
Мисля си, че нещо с бебето и Джанин ще стане, което да покаже на Лелите/командирите, че поне в началото биологичната майка е важна за здравето на детето и няма да им позволят да отпратят Джун - тя ще трябва да живее под един покрив със Серина докато бебенцето расте - за да може да гледаме още сърцераздирателни моменти! Това обаче ще е сигурно в следващия сезон

# 653
  • София
И много ме дразнят, какви са тия сезони по 12-13 серии?
Искам си нормални сезони до 22-23 серии!
Още малко и пак чакане една година.

# 654
  • София
ssiillvvyy, аз теории бих си чела с удоволствие и без скрит текст, да кажат и останалите.
Интересно тълкуване на действията на Джун в 9-ти!

# 655
Тоя флашбек с леля Лидия колко го чакам... Дано да има такъв скоро,  уникална е тя.

Няма да е в този сезон. В този ще покажат историята на Рита, каква е била преди и ще разберем повече за живота на Мартите Wink

това също звучи мн интересно.
Аз мисля, че са някаква прослойка интелигенция, която не са искали да пращат в кариерите. И нямат провинения/да са обратни, или да са провокаторки например/

Съгласна съм, че има вероятност да я оставят да поживее с детето известно време, някакъв фиксиран период - примерно 3-6 месеца. Ама после пак трябва да отива да работи, защото прислужниците са малко на брой.

# 656
Аз още не съм гледала, ама всичко изчетох - и скритото, и откритото! И от всичките коментари ми се наби в главата
Цитат
Ама после пак трябва да отива да работи
! И по-назад някой беше споменал същото, в смисъл, че това е нейната работа - да ражда деца. И както съм се вживяла, косата ми се изправи! Представяте ли си това да не е филм! И да живеем в такава реалност!

# 657
  • София
Ами то там е работата, много жени живеят в такава реалност. За дивия арабски мюсюлмански свят говоря. Женят ги забулени и забрадени на който преценят на по 13-14 години, държат ги постоянно под око, и раждат. И нямат имена, а им казват Съпруго или Майко, или какво беше там, забравила съм. И нямат права за нищо. И ги бият. И ги убиват с камъни. И живеят по много жени в един дом и едната командва. Абе всичко.

# 658
  • София
Цитат
както съм се вживяла, косата ми се изправи! Представяте ли си това да не е филм! И да живеем в такава реалност!

# 659
аа...ако ще е така, пускам Дързост и Красота, и Милиарди, и ще ги гледам едновременно даже Wink!

Общи условия

Активация на акаунт